Sevgililere el yapımı hediyelerrr !!

bluemonday

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
31
0
Merhaba hanımlar,

Sevgilinizle yıl dönümünüz mü yaklaşıyor ?

Kendinizi affettirmek mi istiyorsunuz ?

Doğum günü mü varr?

hepsine bir çare bulunur korkmayın :)) aşağıdaki hediyeler tamamen el yapımıdır.

365 Gün, 365 kalp

365 tane kalp kesiyoruz ve kalplerin üstüne romantik sözler yazıyoruz. daha sonra ise bunları şirin bir kutunun içerisine koyuyoruz. sevgilinizi yalnızca bir gün değil, tüm günler hatırladığınız gösterinizz !

100 dilde seni seviyorum

yine 100 tane kalp kesiyoruz ve o kağıtların üstüne farklı dillerde seni seviyorum yazıyoruz. aynı şekilde kutunun içerisine koyuyoruz.

-bunları illa böyle yaptırmak zorunda değilsiniz, kutunun içerisine 100 tane "ayşe seni çok seviyor" da yazabiliriz veya ne isterseniz.
-isteğe göre kalplerin kağıtlarını renkli kağıt yapabiliriz. dediğim gibi kalpleri kesmesi bile elle oluyor, tamamen kişinin isteğine göre herşeyi yapabiliriz.
-her seferinde görseldeki kutular olmayabilir, çünkü aynı kutuları bulmak zor oluyor, aynı şirinlikte kutuları seçiyorum yine:)

doğum günlerinde, yıl dönümlerinde, affettirmek için,, kısacası çoğu şeyde kullanılabilir.

kutu2s_rprizimnet.jpg

kutu4s_rprizimnet.jpg

kutu5s_rprizimnet.jpg

kutu7s_rprizimnet.jpg

kutu8s_rprizimnet.jpg

Fiyatlandırma;
-365 gün için 60 TL
-100 dil için 40 TL

bir diğeri ise değişik bir sürpriz;

bunu da tamamen elle yapıyoruz. sevgilinizi normal günlerde de sevindirim :) fazla anlatmaya gerek yok sanırıım buyrun resimler;

g1s56.jpg

g1s5y.jpg

not;
-mandalların arası küçük olduğu için oraya çok şeyler yazamıyoruz. ayşe seni çok seviyor, yazacaksanız eğer 4 tane ayrı mandala tek tek "ayşe" "seni" "çok" "seviyor" yazmak daha iyi olur. eğer bunu mandalın arasına yazarsak okunmaz derecede küçük olur, hem de sıralamayı bulmaya çalışmak romantik bence :))
-dediğim gibi herşey el yapımı olduğundan bunda istediğiniz gibi değişiklik yapabiliriz, mesajınız var yerine başka birşey de yazabiliriz.
-ikinci görselde yer alan kalp ürüne dahil değildir.

Fiyatlandırma;
1-3 adet arası tanesi 5 TL
3-7 adet arası tanesi 4 TL (örneğin; 6 tanesi 24 TL )
7-10 adet arası tanesi 3.5TL(örneğin; 10 tanesi 35 TL)

kargolama süresi her ikisi için 1-2 gündür, aksi birşey olursa önceden söylüyorum. bunun dışında her türlü şey sorabilirsiniz. mesaj sayım 100 ün altında olduğundan dolayı ben mesaj atamıyorum galiba, siz mesaj atarsanız telefon numaranızı veya mail adresinizi koymayı unutmayınız.

hadi kolay gelsin :)