• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günüüü !

• Konu Sahibi Konu Sahibi AEC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AEC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
46
0
86
İstanbul
Kızlar sevgililer gününe cok az bi zaman kaldı benım aklımda bısey yok suanlık. Çok ılgınç değişik bişey istiyorum öyle çok basit (saat,atkı vb.) şeyler olmasını istemiyorum. Sizler neler düşünüyosun bi fikir alışverişi yapsakk :/

1 ay önceden yapıştı gırtlağıma eşim "şu ayakkabıyı al bana sevgililer gününde" diye...
o da bana ayakkabı alacakmış zaten...:D
sinema yemek fln oturdu güzel güzel anlatıyo...
sürpriz olayından bi haber tabi illa herşey planlı olacak...:D

1 ay önceden yapıştı gırtlağıma eşim "şu ayakkabıyı al bana sevgililer gününde" diye...
o da bana ayakkabı alacakmış zaten...:D
sinema yemek fln oturdu güzel güzel anlatıyo...
sürpriz olayından bi haber tabi illa herşey planlı olacak...:D

Ben daha geçenlerde ayakkabı aldım yaa :D Yine ayakkabı saçma olur :D yemek felanda ne bılım 17 yasındayım daha abartı olur dıye dusunuyorum :D

heeeeee siz daha sevgilisiniz.....
o zaman başka tabi.....
valla bilemedim şimdi biz sevgiliyken bütün maaşımı verip saat almıştım ona....
o da yemeğe fln götürmüştü bide sinemaya (görüdüğün gibi yıllardır planı hiç değişmiyo hödükcanın)
hediye almamıştı ayar etmişti beni...
eve gidip zır zır ağlamıştım sinirden anneme kardeşlime kuzenime teyzeme alayına rezil etmiştim bunu..:D
gençlik işte....
annem de " iyi oldu sana dünyanın parasını harcadın salak gibi saate" demi,şti...
anneler hep haklıdır..
aklında bulunsun

heeeeee siz daha sevgilisiniz.....
o zaman başka tabi.....
valla bilemedim şimdi biz sevgiliyken bütün maaşımı verip saat almıştım ona....
o da yemeğe fln götürmüştü bide sinemaya (görüdüğün gibi yıllardır planı hiç değişmiyo hödükcanın)
hediye almamıştı ayar etmişti beni...
eve gidip zır zır ağlamıştım sinirden anneme kardeşlime kuzenime teyzeme alayına rezil etmiştim bunu..:D
gençlik işte....
annem de " iyi oldu sana dünyanın parasını harcadın salak gibi saate" demi,şti...
anneler hep haklıdır..
aklında bulunsun

Evet yaa hep bız para bırıktırıp değişik şeyler dusunuruz onlar 2 guzel sozle geçiştirirler :D Uzaktaki Sevgililer İçin Yastık şu harika bişey ama daha satılmıyo heralde :/

çok güzelmiş gerçekten...
çokta ilginç...
bence fazla abartma al sıradan bişey..
beklentinide yüksek tutma sakın..:D
sonra eve gidip küfür edersin çocuğa

Back