Anket Sevgililer gününde sevgilinize ne alıcaksınız melekler :)

SEVGİLİLER GÜNÜ YAKLAŞIYOR HEDİYE SEÇENEĞİNİZ NEDİR ?

• GÖMLEK

OY: 0 0,0%
  • CÜZDAN

• IPAD

• TELEFON

• ÇİFT KAZAKLARINDAN :)

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .

yokista

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
26
1
16
İstanbul
Benim bu seneki hediyem parfüm olacak gibi görünüyor :) sizin tercihiniz nedir _ ?

Son düzenleme:
ayakkabı aynı ayakkabıdan hem ona hem kndime bu şeklde kararlaştırdık

Ben butik kurabiye yaptm zaten siparis uzerinede yapyrm cok keyfli oluyo hem hatra olarak hemde istrsek yiyblcgmz gzl bi hdye :) msla profl resmm kurbylrmden bi ornek

teşekkr ederım baka bıse yok ole kutu kalp fln yapmstm smdı ıkımzde hosuna gıdeck ortak alacagımz aynı ayakkabıyı gıyecgz genelde aynı gıyınıyoruz zaten

canım hangi markadan giyiyorsunz genelde bay ve bayanların aynı giyinmesi zor oluyor bende cok istedim aynı giyinmeyi ama hiç bulamadım :/ :44:

canım hangi markadan giyiyorsunz genelde bay ve bayanların aynı giyinmesi zor oluyor bende cok istedim aynı giyinmeyi ama hiç bulamadım :/ :44:

yok canım bunun için markaya ihtiyac duymuyoruz bezen bılerek alıyorz mesela burberry şal aldık ikimizede bazende bilmeden tesadüf oluyor onun gömleğinin aynısının bayanınıda ben alıyorum ama bilmeden güzel denk gelıyor birlikte gıymek aynı kıyafetlerle olmazkı yanı onun yerıne bız bole aynı varsa aynı gmlegı aynı kazagı gıyıyoruz aynı yoksa aynı renk ve aynı tarz gıyıyoz bi yere gıderken mutlaka ne giyelim diye sorarız :) örneğin yarın koyu renk kot beyaz hırka giyelım beyaz converse tamam o şeklde gıyıyoruz:48:

yok canım bunun için markaya ihtiyac duymuyoruz bezen bılerek alıyorz mesela burberry şal aldık ikimizede bazende bilmeden tesadüf oluyor onun gömleğinin aynısının bayanınıda ben alıyorum ama bilmeden güzel denk gelıyor birlikte gıymek aynı kıyafetlerle olmazkı yanı onun yerıne bız bole aynı varsa aynı gmlegı aynı kazagı gıyıyoruz aynı yoksa aynı renk ve aynı tarz gıyıyoz bi yere gıderken mutlaka ne giyelim diye sorarız :) örneğin yarın koyu renk kot beyaz hırka giyelım beyaz converse tamam o şeklde gıyıyoruz:48:

harikasınız ya allah mutlulugunuzu bozmasın :) :46:

Back