Sevgililer Gününde Elektronik eşya hediyesi!!

benilyeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
575
2.591
Arkadaşlar nişanlımla biz önceden sevgililer gününü kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana böyle günlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini söyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
kendisi hediyeden kaçan, ya da hediyeyi çiçegi sadece özel günler de alan biri olmadıgı için bende cok önemsemedim açıkcası.
Neyse sabah kuzenler bize geldi kahvaltı yapıyoruz, kapı çaldı ve kargocu elinde koca bi kutu. Kutuyu aldım ve kuzenlerin yanında açtım. İçinde benim çok begendigim ama aynı zamanda çok pahalı olan bi kahve makinası cıktı. Ben aslında çok begendim çünkü yeni çıkan ve benim paraya kıyıpta alamadıgım makinayı almıştı.
Ama aynı zamanda 1 kuzenim ''bunu enişte göndermiş olamaz heralde sevgililer gününde kahve makinası yollayacak kadar keko degildir deyip bastı kahkahayı.'' Diğerleri de güldü. Bende cok üzüldüm onlar öyle söyleyince. Bozuldum da baya. yok bidahakine de çay makinası alsınlar, dogum günün de de çatal bıçak takımımı aldılar.. misafirler diye sert çıkmak istemedim sadece '' benim bunu istedigimi biliyordu sevgililer günüyle alakası yok ''dedim. Ama onlar sanki lanet bişeymiş gibi gülmeye dalgaya devam.
onlar yüzünden arayıp teşekkür bile edemedim. Eger kuzenlerim evde olmasaydı cok sevincek ve hemen arayacaktım, ama şimdi neden böyle bişey yaptın diye kızasım var.

sizce de cok mu kötü olmuş?

Kuzenlerinin gazına gelip sakın kızma nişanlına. Ey allahım ya. Kıskançlık böyle bişey bence. Size ne deseydin. Kahve makinesi almanın nesi kekoluk. Gayet güzel hareket. Vallahi benim eşim bir hafta önce para verdi bana sevgililer günü için kendine ne istiyorsan al karıcım dedi. Ben de istediğim birşeyi aldım. Genelde çiçek filan alır ama almasa bile canı sağolsun. Bakma sen kuzenlerine

Arkadaşlar nişanlımla biz önceden sevgililer gününü kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana böyle günlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini söyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
kendisi hediyeden kaçan, ya da hediyeyi çiçegi sadece özel günler de alan biri olmadıgı için bende cok önemsemedim açıkcası.
Neyse sabah kuzenler bize geldi kahvaltı yapıyoruz, kapı çaldı ve kargocu elinde koca bi kutu. Kutuyu aldım ve kuzenlerin yanında açtım. İçinde benim çok begendigim ama aynı zamanda çok pahalı olan bi kahve makinası cıktı. Ben aslında çok begendim çünkü yeni çıkan ve benim paraya kıyıpta alamadıgım makinayı almıştı.
Ama aynı zamanda 1 kuzenim ''bunu enişte göndermiş olamaz heralde sevgililer gününde kahve makinası yollayacak kadar keko degildir deyip bastı kahkahayı.'' Diğerleri de güldü. Bende cok üzüldüm onlar öyle söyleyince. Bozuldum da baya. yok bidahakine de çay makinası alsınlar, dogum günün de de çatal bıçak takımımı aldılar.. misafirler diye sert çıkmak istemedim sadece '' benim bunu istedigimi biliyordu sevgililer günüyle alakası yok ''dedim. Ama onlar sanki lanet bişeymiş gibi gülmeye dalgaya devam.
onlar yüzünden arayıp teşekkür bile edemedim. Eger kuzenlerim evde olmasaydı cok sevincek ve hemen arayacaktım, ama şimdi neden böyle bişey yaptın diye kızasım var.

sizce de cok mu kötü olmuş?
Ne var ki bunda? Beğendiğiniz bir şeyi düşünüp almış. İnsanlar ne kadar fesat ve dandun. İnsan ağzından çıkmadan önce karşımdaki kişiyi üzer miyim diye bir düşünür.

elektronik eşya derken ütü, blender vs alınmaz. ama kahve makinesi bu kulvarda değil. keyif için kullanılan bişey. ben kahve sevmem ama benim nişanlım sever. ona kahve makinesi alsam bayılırdır sevinçten heralde.

zaten istediğiniz bişeyi almış size ve teşekkür etmemişsiniz. başkalarından bu kadar kolay etkilenmeyin. hayat zehir olur benden söylemesi.

Kuzenlerinize sevgilileri ne almış?
Kalpli ayıcık? Müzik kutusu?

Çok ayıp.
Bu kadar yorum yapmaları da ayıp.
Sizin onlara uyup da sevincinizi yaşamamanız,teşekkür etmemeniz de çok yanlış.
Düşünmüş ve mutlu olacağınız birşey almış nesi kötü?
Telefon alsa hepsinin dibi düşerdi değil mi? Hani o da elektronik ya.
Pff kıskançlık ne zor...

Kıskançlık kokusu buraya kadar geldi.
Ayrıca hediyenin muhteviyatı için kizilir mi?
Yoldan bulduğu taşı getirse neden diye sormam.
Kuzeninize de hediyenin ne olduğu değil dusunulmek onemlidir, olgunlasinca anlarsın deseydiniz keşke.:işsiz:

Akşam çocuklar duymasinda bu konuya degindiler. Adam karısına katı meyve sıkacagi alıyordu kadın aynı sizin kuzenler gibi tepki veriyordu.
Tuna gönüle kulaklık alıyordu gönül mutlu oluyordu. Soz de ikisi de elektronik eşya.
Haluk da melteme mektup yazıyordu o daha çok mutlu oluyordu.

Son model kahve makinası hediyesini kekoluk gören zihniyetin kekolukta sınır tanıyamamaları derim davranış bicimlerine..bir fincan kahvenin 40 yıl hattı varmış o yüzden adam bana bayisini göndermiş gerçekten çok ince düşünmüş derdim o an..ama yok mum ışığı pırlanta gül yaprağı keman klişesi olmazsa her şey kekoca bu tarz zihniyetler için

Kıskanmışlar yorumunu yapıcam bende.

Bence arayıp teşekkür edin.

Manasız bir çiçek, bir ıvır zıvır yerine, gerçekten istediğiniz birşey almış.
Bunu içinden gelerek ve düşünerek yapmış.
Ben olsam "düşünmesi bile yeter" derdim.

Klasik kalıplara sokmamış bu günü.
Bence tebrik ederim sevgilinizi, güzel birşey yapmış.

X