kızlar bende aldım ameliyat tarihimi. farkında olmadan sevgililer gününe denk geldi. şimdiden acaip heyacan ve korku var. desteğinizi bekliyorum.
canım bende boğaz içini düsünüyorum ama burun estetiği ismail bayramı tavsiye edemsn
2 saat oldu ameliyatim biteli. Cok mutluyum :) isteyen herkese nasip olur insallah
canım hayırlı olsun iyileşince kac cc teknik yöntem ayrıntıları yaz olur mu:)
Benim içim enn güzel hediyeydi tabiEşim akşama kadar yanımdaydı,arkadaşımda vardı yanımda.Gece arkadaşım kaldı tabi..Ameliyat sonrası çok kötü değildi,bol bol uyudum..Sadece ilk kaldırdıkları zaman kötüydü,narkozun etkisiydi o da..Ağrılar ağrı kesici ile kontrol altına alınıyor..Gece ateşin olabiliyor biraz.Ağrıdan ziyade gerginlik ve baskı hissi oluyor gögsünde.Sıkı bandajlar rahatsızlık veriyor tabi..
Yatıp kalkarken eşin hep destek versin sırtından..Ameliyat öncesi yapılması gerekenler,yapılmaması gerekenler,hastaneye götürmen gerekecekleri bir konu başlıgı altında toparlayıp yazmaya çalıştım ben..Link veriyim oku muhakkak
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=585894
345 cc mentor damla, profili 5.8 cm cok mutluyum buyuklar :)))
Agrim yok sadece baski var. Diren kulllanmiyor doktorum. Dr um cok iyi biri. İns sonucta iyiolur. Hemsirelerde cok guzel ilgileniyo. Esim dr oldugunda 7/24 yanimda dr var zaten :) eve bile gidebilrsin dediler ama yarin tekrar gelmemek icin kalmaya karar verdik
Geçmiş olsun canım..345 cc mentor damla, profili 5.8 cm cok mutluyum buyuklar :)))
Agrim yok sadece baski var. Diren kulllanmiyor doktorum. Dr um cok iyi biri. İns sonucta iyiolur. Hemsirelerde cok guzel ilgileniyo. Esim dr oldugunda 7/24 yanimda dr var zaten :) eve bile gidebilrsin dediler ama yarin tekrar gelmemek icin kalmaya karar verdik
Geçmiş olsun canım..Hastanede kalmam iyi olmuş Umarım çok mutlu olacağın sonuçlar olur,bundan sonrası sabırla beklemek ve kendine dikkat etmek olacak Güzel süreçler olsun inşallah..
gelmiş geçmiş olsun canım...bendede 350 cc var henüz bir aylıklar ama çok memnunum..umarım sende öyle olursun...hızlı bir iyileşme dönemi diliyorum..kendine dikkat et ..güle güle kullan
Canim cok tesekkr ederim. Eve geldikten 2 saat sonra cok agrim oldu. Esim igne yapti gecti. İyiyim simdi :). Gerginlik hissi ve sargi rahatsiz ediyo sadece. Sali cikicak insallah
Cok tesekkur ederim. Sanada cok gecmis olsun memnun olmana sevindim
Kizlar tesekkur ederim hepinize. Epey agrili bi donemdeyim simdi nete pek giremicem sali sargiyi actiklarinda rahatlarim umarim
Kizlar tesekkur ederim hepinize. Epey agrili bi donemdeyim simdi nete pek giremicem sali sargiyi actiklarinda rahatlarim umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?