• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgililer gününde ameliyat oluyorum :)

ben doktoruma şu cc olsun bu cc olsun diye bişey demedim çünkü herkeste farklı duruyor. büyük istiyorum dedim sadece. oda 350 cc dedi şimdilik ama bi iki fotoğraf göstericem mümkünse bu büyüklükte olsun diyicem ameliyat öncesinde:) tabi vücuduma uygun olmasıda önemli omuzların geniş çok büyük güzel durmaz dedi. çoktan kastı ne bilmiyorum :)

Son düzenleme:
Kizlar hastaneye girisimi yaptim, odamdayim. Ameliyat saati hakkinda henuz bilgim yok. Cok aciktim yaaa :(

canım hayırlı olsun iyileşince kac cc teknik yöntem ayrıntıları yaz olur mu:)

345 cc mentor damla, profili 5.8 cm cok mutluyum buyuklar :)))
Agrim yok sadece baski var. Diren kulllanmiyor doktorum. Dr um cok iyi biri. İns sonucta iyiolur. Hemsirelerde cok guzel ilgileniyo. Esim dr oldugunda 7/24 yanimda dr var zaten :) eve bile gidebilrsin dediler ama yarin tekrar gelmemek icin kalmaya karar verdik

Benim içim enn güzel hediyeydi tabi :31: Eşim akşama kadar yanımdaydı,arkadaşımda vardı yanımda.Gece arkadaşım kaldı tabi..Ameliyat sonrası çok kötü değildi,bol bol uyudum..Sadece ilk kaldırdıkları zaman kötüydü,narkozun etkisiydi o da..Ağrılar ağrı kesici ile kontrol altına alınıyor..Gece ateşin olabiliyor biraz.Ağrıdan ziyade gerginlik ve baskı hissi oluyor gögsünde.Sıkı bandajlar rahatsızlık veriyor tabi..
Yatıp kalkarken eşin hep destek versin sırtından..Ameliyat öncesi yapılması gerekenler,yapılmaması gerekenler,hastaneye götürmen gerekecekleri bir konu başlıgı altında toparlayıp yazmaya çalıştım ben..Link veriyim oku muhakkak :34:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=585894

Ben de arkadaşlık isteği gönderdim. Geçmiş olsun bu arada mesaj sahibine. :) Ben de bu yıl mezun oluyorum işe başlar başlamaz paramı bu iş için biriktiricem. Dilerim ki seneye bu zamana sizler gibi olurum. :)

Agrim yok sadece baski var. Diren kulllanmiyor doktorum. Dr um cok iyi biri. İns sonucta iyiolur. Hemsirelerde cok guzel ilgileniyo. Esim dr oldugunda 7/24 yanimda dr var zaten :) eve bile gidebilrsin dediler ama yarin tekrar gelmemek icin kalmaya karar verdik

gelmiş geçmiş olsun canım...bendede 350 cc var henüz bir aylıklar ama çok memnunum..umarım sende öyle olursun...hızlı bir iyileşme dönemi diliyorum..kendine dikkat et ..güle güle kullan :16:

Geçmiş olsun canım.. :54:Hastanede kalmam iyi olmuş ;) Umarım çok mutlu olacağın sonuçlar olur,bundan sonrası sabırla beklemek ve kendine dikkat etmek olacak :34: Güzel süreçler olsun inşallah..

Geçmiş olsun canım.. :54:Hastanede kalmam iyi olmuş ;) Umarım çok mutlu olacağın sonuçlar olur,bundan sonrası sabırla beklemek ve kendine dikkat etmek olacak :34: Güzel süreçler olsun inşallah..

Canim cok tesekkr ederim. Eve geldikten 2 saat sonra cok agrim oldu. Esim igne yapti gecti. İyiyim simdi :). Gerginlik hissi ve sargi rahatsiz ediyo sadece. Sali cikicak insallah

gelmiş geçmiş olsun canım...bendede 350 cc var henüz bir aylıklar ama çok memnunum..umarım sende öyle olursun...hızlı bir iyileşme dönemi diliyorum..kendine dikkat et ..güle güle kullan :16:

Cok tesekkur ederim. Sanada cok gecmis olsun memnun olmana sevindim

Canim cok tesekkr ederim. Eve geldikten 2 saat sonra cok agrim oldu. Esim igne yapti gecti. İyiyim simdi :). Gerginlik hissi ve sargi rahatsiz ediyo sadece. Sali cikicak insallah

cnm bnm tekrar gecmis olsun bugun 2ci gunun 4gunden sonra ciddi anlamda agrilarin azaliyor sabirli ol insallah hayirlisiyla gecicek iyilesme surecin ... :16:

Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun diyorum.:nazar:

Umarım, sorunsuz bir iyileşme süreci yaşarsınız. Güzel resimlerinizi dört gözle bekliyoruz.

Kizlar tesekkur ederim hepinize. Epey agrili bi donemdeyim simdi nete pek giremicem sali sargiyi actiklarinda rahatlarim umarim

Kizlar tesekkur ederim hepinize. Epey agrili bi donemdeyim simdi nete pek giremicem sali sargiyi actiklarinda rahatlarim umarim

canim benim sabirli ol gecicek bu agrilarin bizlerde hepimizde yasadik ama geldi gecdi :)))) cok iyi anliorum seni sabirli ol sargilarin acildiginda daha rahat olucaksin insallah tekrar gecmis olsun cnm :16:

tebrik ederim seni :16: umarım bir an önce ağrılarını atlatırsın ve her şey istediğin gibi olur. iyi haberlerini bekliyoruz :46: bende haziran ayında olucam ve benimde kas altından olacak, her şeyin hepimiz için güzel olması temennisiyle.. :29:

Çok geçmiş olsun tatlım inş iyisindir ve herşey çok güzel olur bundan sonra :16: Doktorun kimdi nerede oldun bunu yazabilir misin kuzum şimdiden teşekkürler =)

Back