- 6 Şubat 2020
- 27
- 8
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam ben yazacaktım aynısını onun dışında 5 yıllık bir ilişkiniz var yani varsa ihtiyacı olan bir şeyi almak daha makul gözüküyor.Bizde oldukça uzun zamandır birlikteyiz ama ben kutlama taraftarı olmadığım için allahtan kutlamıyoruz size özel olan Günlerde alsanız ticari günleri es geçseniz daha güzel olmaz mı :)
Nasıl ki kutlamamak sizin seçiminiz ise kutlamak da bizim tercihimiz. arkadaş, kutlayalım mı kutlamayalım mı diye sormamış ki, hediye önerisi istemiş.Bizde oldukça uzun zamandır birlikteyiz ama ben kutlama taraftarı olmadığım için allahtan kutlamıyoruz size özel olan Günlerde alsanız ticari günleri es geçseniz daha güzel olmaz mı :)
Ben bileklik aldım az önce Eki Görüntüle 2586476
adına bağış yapabilirsiniz.hayvan dernekleri, kanserli çocuklar gibi kurumlara onun ismine sertifikalı bağış yapabilirsiniz.
Ee o kadar yıl olmuş bence evliliğe gidebilir.Kızlaar sevgilimle 5 yıllık beraberliğimiz olduğu için hediyeleri sürprizleri tükettik. Artık bir şey alırken çok zorlanıyorum. Değişik maddi veya manevi fikirleri olanlarla burada paylaşalım mı hem herkese fikir olmuş olsun
Ee o kadar yıl olmuş bence evliliğe gidebilir. ☺
Biz eşimle sevgiliyken askerdeydi ve ben pembe bebek patiği örüp koymuştum güzel bir kutuya. Tabi içini de çikolata ve notlarla doldurmuştum. Ama tabi sen 5 yılda bunları da yapmış olabilirsin.
Bağımlısı olduğu birşey var mı? Mesela online oyunlarda paketler var ücretli. Oyun bağımlısıysa çok mutlu oluyorlar :)Kızlaar sevgilimle 5 yıllık beraberliğimiz olduğu için hediyeleri sürprizleri tükettik. Artık bir şey alırken çok zorlanıyorum. Değişik maddi veya manevi fikirleri olanlarla burada paylaşalım mı hem herkese fikir olmuş olsun
Oyun oynar ama bağımlısı değil :) Polo yaka uzun kollu tişört aldım. Kilo aldığı için tişörtlerinin çoğu olmuyordu en azından ihtiyacı olan bir şey olsun dedim arkadaşlarında dediği gibi. Daha manevi bir şeyler istemiştim ama maalesef bulamadım. Artık bir dahaki güne, yazan herkese teşekkür ederimBağımlısı olduğu birşey var mı? Mesela online oyunlarda paketler var ücretli. Oyun bağımlısıysa çok mutlu oluyorlar :)
Her konuya böyle sapıkça cevap veriyorsun erkek üyesin .Balonlar al rengarenk her işine yarar anlarsın ya