• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer günü için sizlere fikir olsun

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Bunlar benim nişanlıma sevgililer günü hediyem
Her not'a içimden gelen aşk sozleri, mesajlar yazdım her gun birer tane okusun diye :)
ve kullandıgı parfumden aldim

408572.webp

uhhhhhhk.webp

bir benzerini yıllar önce bende yapmıştım. şu anki eşim o zaman sevgilimdi. çok beğenmişti. kaynanamın ve görümcelerin o notları teker teker ben ordayken açıp açıp okuması da ayrı bir ironiydi :) aklıma geldi paylaşayım dedim

Çooook başarılı olmuş keşke biraz daha önce görseymişim, karşılığında aldığın tepki nasıldı acaba :))

Çooook başarılı olmuş keşke biraz daha önce görseymişim, karşılığında aldığın tepki nasıldı acaba :))

tesekkur ederim :) aldigim tepki iyi ki yapmisim dedirtti, bu arada her gun bir tane okusun durumu yalan oldu hepsini bi gecede okumus aralarindan en cok etkilendiklerinden bahsetti falan :)

kesinlikle herkese oneririm hem maddi acidan hicbir yuku yok hem manevi olarak etkileyici

Son düzenleyen: Moderatör:
bir benzerini yıllar önce bende yapmıştım. şu anki eşim o zaman sevgilimdi. çok beğenmişti. kaynanamın ve görümcelerin o notları teker teker ben ordayken açıp açıp okuması da ayrı bir ironiydi :) aklıma geldi paylaşayım dedim

valla hersey beklenir
gorumce elti kaynana deyince akan sular durur, en tehlikeli uclu :D

size yazmadim canlarim diyeydin keske

Back