Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bunlar benim nişanlıma sevgililer günü hediyem
Her not'a içimden gelen aşk sozleri, mesajlar yazdım her gun birer tane okusun diye :)
ve kullandıgı parfumden aldim
bir benzerini yıllar önce bende yapmıştım. şu anki eşim o zaman sevgilimdi. çok beğenmişti. kaynanamın ve görümcelerin o notları teker teker ben ordayken açıp açıp okuması da ayrı bir ironiydi :) aklıma geldi paylaşayım dedim
tesekkur ederim :) aldigim tepki iyi ki yapmisim dedirtti, bu arada her gun bir tane okusun durumu yalan oldu hepsini bi gecede okumus aralarindan en cok etkilendiklerinden bahsetti falan :)
kesinlikle herkese oneririm hem maddi acidan hicbir yuku yok hem manevi olarak etkileyici
bir benzerini yıllar önce bende yapmıştım. şu anki eşim o zaman sevgilimdi. çok beğenmişti. kaynanamın ve görümcelerin o notları teker teker ben ordayken açıp açıp okuması da ayrı bir ironiydi :) aklıma geldi paylaşayım dedim