:mymeka:KIZIM SENİ DÖVERİM BENNN AZCIK ÖRNEK AL BAK AttaQue TAKIM DEĞİŞTİRİYOO SEVDİĞİ ADAMI MUTLU ETMEK İÇİN KENDİNDEN BİLE BEKLEMEDİĞİ ŞEYİ YAPIYOR SINIRLARINI ZORLUYORRRRsengözlerimebaksanab
canım benim çikolatalarımın en üstünde bunlardan var aynısı kırmızı beyaz çok şekerler valal umarım cumartesine kadar dayanamayıp yemem heheheh:sm_cool:beğendimmmm tabiiii çok yakışıosunuzz.çok cici çıkmışsınızz.bu arada hediyelerinde süperrr. canımmmmm.bndee saat aldım bi de ilaç kutusuna bu şekerlemeleri buldum.nasıllar sence?*ya bi de ilginç bi süprizz yapmak istiorum ama bulamadımm.öff ona canım sıkılıooo.bi de benimkii yüzsüzzzz sefgülümm ne hazırladın die soruooo deli edio beniii
belinaycım sana katılıyorum bence bunları hazırlamak cok büyük heyecan yani benim için öyle karsılıkda beklemiyorum bunları yaparken demin ablamada msnde yazdm daha ne yapabilirim die oda amann dioama ben gercektende yaparken zevkle heycanla yapıyorum
kızlar birde müzik cd si hazırlaym diyrm varmı söyyylee romantik insanın içini ısıtan sarkılar aklına gelen varsa yazarsa cok sevinirim bide müzigin orta yerinde ben kendim bişiiler söliim sesimide ekleyim hiç ummadıgı anda duyar die düsünüyrm ne dersiniz????
herkesın yazdıgını okudum ama ben bole konularda cok tembelım hemde karsımdakınden beklerım.slayt hazırlama fıkrı hos ama.
mesela ben neden ona gullerle bı kutu hazırlım kı o bana hazırlasın yada resımlı cıkolataları gordum onuda ben yaptırmam herseyı ben mı dusuncem askıtom yorsun kafasını:1closedeyes: anlıcagınız romantık suprızlerı karsımdakınden beklerım.
benım alcagım sey kullanabılcegı bıse olur.ıste ayakkabı saat ws.sıradan olabılr ama bu benım fıkrım.bız dort seneden berı bırlıkteyız we cokta sewıorum ama bu hedıyeler hıc tarzım deıl bı arkadas cıcek mı alsam yollasam mı tarzında bıse solemıs ne munasebet canım asla ewıne cıcek yollamam hasta olur o baska ama sewgılıler gununde bı kız olarak cıcek yollamam.allaha sukur askımda zaten gerek bırakmaz sureklı ewe kocaman guller yollar.tabı herkesın gorusu ayrıdır.
:)))))
belinayım benm işteeeeeee........
ben yazana kadar şarkı isimleri geldi bileeeeeee
çok saol tatlım benm))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?