vallahi helal olsun nekedar içten duygulu yazmışsın.allah gönlünün muradını veriri inşalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah benimki gibi
Belinay-merve allah tamamına erdirsin.çok güzel bir aşk yaşıyorsun.çok hoşuma gitti tüm yazdıkların heyecanın.bende aşkıma sizden gördüğüm yarısı yenmiş çikolata süprizini yaptım.tamamen kendi elimle yaptığım kutuya yarısı yenmiş bonibonlar,jelibonlar ve çikolatalar koydum.sevdiğim kutuyu açınca bide notu görünce küçük bi şok geçirdi.yüzündeki heyecanı mutluluğu görmek dünyanın en güzel şeyi.bence hediye bulmakta güçlük çekenler mutlaka yapsınlar.
Biz sevgililer gününü 14 şubatta kutlamayanlardanız sevmiyoruz o günü.önceden hediyeleştik:)esas hediye olarak bir gömlek aldım.gömleğin her düğmesi için eski günlerimizi hatırlatan ufak notlar yazdımve iple bu düğmelere taktım.gömleği ilikleyince notlar görünmüyor.düğmeleri açtıkça o gizli notları buldu.her düğmeyi açtıkça ağzıı kulaklarına varıyodu.bir diğerini açmak için heyecanlanıyodu.inanın gözlerindeki o mutluğu görmek harika birşey.basit bir gömleği bu şekkilde sürprize çevirebiliyorsunuz.bana gün boyu 'aşkım çok hoşsun.iyi benimsin deyip durdu bitanem.tabi gömleğin cepleride düğmeliydi.esas notlar ve ilk günlerimize ait resimleri iple cep düğmelerine takmıştım.ona bakmayı akıl etmemişti.bende söylemedim.akşam eve gidince onlarıda bulmuş sevinçle beni aradı.aşkım sen dünyanın en harika varlığısın deyip durdu.sizde deneyin bence .
melisim öptüm pembelim seniii:)) c.tesi akşamı burda toplaşıyoruzz unutmaaa...
hülyaaa lokumum hoşgeldin şekerimmmm aferin kız sana mükemmel şeyler yapışssınnn bu arada 21 şubat için birşeyler düşünmeye başlimi???
hülyaacımmmm canımmmm
önce kağıtlara sevdiğine söylediğin güzel sözleri yaz. ardından kağıtları saklayacağın yerlerle ilgili ip ucu soruları yaz.örn: ‘canım mutfağa gidermisin ?’ bu soru onu mutfağa yönlendirecektir. mutfağa girdiğinde bir not daha çıkacaktır , bu kağıtta da şunlar yazabilir ‘ sevdiğim odana gidip gömleğinin cebine bakarmısın? . …" bu yazı üzerine sevdiğin odasına gidecektir , ve bu gömleğinde bir köşesinden kağıt çıkacaktır. bu kağıtlar böyle devam edecek, sevdiğiniz her defasında hediyesini bulma heyecanıyla kağıtlardaki yazıları takip edecektir. arada sahte hediye paketleri çıkacak ve umutla bu paketleri açacaktır. fakat bu paketlerden emzik, yumurta, .. gibi komik malzemeler ve yanında da ortak esprilerinizi içeren kağıtlar çıkacaktır. o hediyesine yaklaşırken daha önceden hazırladığınız farklı bir hediyeyi ona sunacaksınız. sevdiğine sevdiği bir cd, ya da tuttuğu takkımın forması (arkasınaismini yazdırırsın). bu onu memnun edecektir. artık sona gelindiğini sanarak aldığınız hediye için sana teşekkür edecektir. sen ondan hediyesini incelemesini isteyeceksin o sırada hediyenin içinden bir kağıt daha çıkacaktır. kağıtta ‘ sevdiğim ben hayatımdaki en büyük hediyeyi aldım; SENİ… ben de sana senin kadar değerli olmasa da sana özel bir hediye almak istedim ama bulamadım. sana layık değil ama sana KALBİMİ versem kabul eder misin aşkım???’ bu yazının ardından sevdiğinle göz göze gelecek ve birbirinize sarılacaksınız. sarıldığınız sırada sevdiğine koltuğun yanına sakladığın gerçek hediyeni sunacaksın. böylece sihirli kağıtlar sayesinde eğlenceli ve heyecanlı dakikalar yaşayacak, sevdiğine alışılmışın dışında bir yolla hediyenii sunmakla , onu daha da fazla mutlu edeceksin. ikinizede heyecanlı ve eğlenceli dakikalar yaşamanızı sağlayacak , sevdiğine sunduğun hediye onu mutlu edecektir.
NOT: TABİ BUNU ÖĞRENCCİ EVİNDE YAPIN VE ARKADAŞLARINLA ÖNCEDEN PLAN YAP BAŞBAŞA KALABİLECEĞİN BİR GÜN AYARLAYINN SEN ÖNCEDEN EVE GİT SEVDİĞİNİDE ARKADAŞLARI DIŞARI ÇIKARSIN SENDE 1 2 SAAT ÖNCESİNDEN HAZIRLIKLARINI YAPP PASTANIDA UNUTMA SAKIN TATLIM...a.s.
................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?