emreaydinfan Guru Kayıtlı Üye 27 Haziran 2009 570 23 32 3 Şubat 2010 Konu Sahibi emreaydinfan #1 kızlar ya sevgililer gnüne sevgilime atkı örcem ama hem güzl hem kolay bşi istiorm yaa yardm edin lütfn bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kızlar ya sevgililer gnüne sevgilime atkı örcem ama hem güzl hem kolay bşi istiorm yaa yardm edin lütfn bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
glsh_ercn Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2009 104 0 34 4 Şubat 2010 Konu Sahibi emreaydinfan #2 cnm bnde örmeyi düşünüyorum şimdiden gri ip aldım öyle bekliyor. bnde hala model bulamadım. belki saç örgsü yaparım olmazsa bi ters bi düz
cnm bnde örmeyi düşünüyorum şimdiden gri ip aldım öyle bekliyor. bnde hala model bulamadım. belki saç örgsü yaparım olmazsa bi ters bi düz
julyan ne zaman büyüyeceksiniz Kayıtlı Üye 24 Eylül 2008 559 9 5 Şubat 2010 Konu Sahibi emreaydinfan #3 siyah ve uzun yap hatta üstüne aynı iptende bere yap takım olsunmodelide 2 düz 2 ters yaptım çok zengin durdu
siyah ve uzun yap hatta üstüne aynı iptende bere yap takım olsunmodelide 2 düz 2 ters yaptım çok zengin durdu