Anket Sevgiliden ayrıldıktan sonra farkedilen şey ?

Sevgiliden ayrıldıktan sonra farkedilen şey ?

• Kıymeti..

OY: 5 5,0%
  • Boşluk

OY: 38 38,0%
  • Özgürlük

OY: 13 13,0%
  • Telefonun artık fazla çalmaması

OY: 18 18,0%
  • Arabeskin dayanılmaz çekiciliği :)

OY: 10 10,0%
  • Denizde tek balığın o olmadığı

OY: 12 12,0%
  • Diğer( ßelirtiniz)

OY: 4 4,0%

• Ankete Katılan
    100
Denizde tek balığın o olmadığı:))
telefonun az çalması da olabilir:)

tel.numun çalmaması,kontorlerimin uzun süre bitmemesi,boşluk,yalnızlık hissi....

Denizde tek balığın o olmadığı seçeneği benim o zamanlarda hissetttiğim duyguya tercüman olmuş :lepi:

Arabeskin dayanılmaz çekiciliği tabikide kaydirigubbakcemile3 boşlukda var tabikide. sonra zamanla unutuluyor hayırlısi değilmiş diyoruz ve sonra VUR patlasın ÇAL oynasın bu hayat böyle geçmez hey bu hayat böyle geçmez kaydirigubbakcemile3

kişiden kişiye değişir benim için bundan önce ki sevgilimde Allahım sonunda kurtardın beni ohh bi daha onunla diğer taraafta bile yanyana gelmek istemiyorum olmuştu ama bunda ahhh bunda koşkocaman bi boşluk hatta yarım kalple yaşıyorum sanki birde ayrıldığımda göz yaşlarım birbirini kovalıyo sanki hangimiz daha çabuk akıcak diye yarıştalar bi nevi kötü oluyo acı veriyo nefes aralıkkalrım kısalıyo gibi dayanmaya çalışma çabam o büyük mücadelem ve benn off çok kötü alışmaksenağlamasenağlama

büyük bi boşluğun içindeymişim gibi gelir başlarda

ama sonradan acayip rahatlarım. hayatımda iyi şeylerle birlkte kötü şeylerinide alp götrmüştr.ve ben o kötü şeyleri götrdüğü için mtlu olrm :)

özgürlük...her gün onunla iletişim kurman gerektiğini kurmazsan onun endişelenebileceğini düşünmekten kurtulmak...aman şimdi sesim çıkmazsa yanlış anlar soğuduğumu zanneder vs gibi zorunluluktan kurtulmak..rahatladım ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…