• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgiliden ayrıldıktan sonra farkedilen şey ?

Sevgiliden ayrıldıktan sonra farkedilen şey ?

• Kıymeti..

OY: 5 5,0%
  • Boşluk

OY: 38 38,0%
  • Özgürlük

OY: 13 13,0%
  • Telefonun artık fazla çalmaması

OY: 18 18,0%
  • Arabeskin dayanılmaz çekiciliği :)

OY: 10 10,0%
  • Denizde tek balığın o olmadığı

OY: 12 12,0%
  • Diğer( ßelirtiniz)

OY: 4 4,0%

• Ankete Katılan
    100
ona alıştıgımız olabilebilir:)))

Onsuz bir hayatın ne kadar zor olacağı, Artık geceleri ''iyi geceler aşkım'' diye mesaj atacak birisinin olmaması, Ortak tanıdıklar varsa eğer onlar sayesinde, ondan her haber aldığında kalbinin ne kadar acıyacağı vs.... Bu yüzdendir ki sevgilimi terkettiğimde ancak 1 saat dayanabilmiştim. senağlama

Ne sık boğaz ediyonuz küçük hanımı:mymeka: daha şıkları suncakkkk:kahve:

biz küstüğümüzde görüşmediğimizde benim ilk hissettiğim şey hayatımda koskocaman bir boşluk oluyo senağlama

ben acı hissediyorum... biran boşluk,,, yılların verdiqi alışkanlık ve hayatımın onunla hep yaşayıp oan bittiqi anın verdiqi sebebsiz boş bir beyinn :( ama özqürlük oda yanında....
nebilim yarın onunl akonuşimmm sölücemmm birdaha yazcam:)

arabeskın ınanılmaz cekıcılıgı sevmememe ragmen uzgun oldugumda aklıma gullu ıntızar ve sıbel canın dılencı sarkısı gelıor:(

valla şaçlarımın döküldüğünü farketmiştim bide iştahsızlık oluştu:D

fıkrım hıc degısmedı o zamanda,sımdıde denizde kalan tek balığın o olmadığı fikri oldu...

denizde kalan tek balığın o olmadığı ... bende katılıyorum.... ayrıca zamanın en iyi ilaç olduğu ve kimsenin aşktan ölmediği........

içindeyken göremediğim ayrıldıktan sonra farkettiğim şeylerin en başında yaptığım aptallıklar geliyo...

Ayrıldığım kişiye göre değişir.
Kimi zaman kendimi o zamana kadar zamanını boşa harcamış bir aptal gibi hisseder , nasıl böyle biriyle beraber olabildiğime şaşırırım..
Kimi zaman yoğun bir üzüntü , iştahsızlık , hayal kırıklığı yaşarım gözyaşı eşliğinde..

Ama şu ana kadar hep zamanını boşa harcamış bir aptal gibi hissetmiştim , taaki eşimle flört ederken bir dönem ayrılmama kadar.O bir dönem cidden üzüldüğümü onun için ağladığımı farkettim. Neyseki barıştık ve evlendik.

ben ayrılınca asla kendıme acı cektırmezdım
onu hatırlatan herseyden kurtulur
pozıtıf o lmaya calısırdım ama eger bıtıren o ıse belkı bıraz daha huzun olurdu ama yınede atlatırdım

Back