- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
O ettiği laflarla onu dövdükten sonra, evet. Tiksiniyorum öyle erkeklerden.iğrenç ya söyleyecek söz bulamıyorum.umarım hemen ilişkiniz kesmissinizdir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ettiği laflarla onu dövdükten sonra, evet. Tiksiniyorum öyle erkeklerden.iğrenç ya söyleyecek söz bulamıyorum.umarım hemen ilişkiniz kesmissinizdir.
ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum
şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam
Hayır senin bi ilişkin yokbenim bi iliskim var
Geri kafalı olduğum için yorum yapmayacağım.
Sadece Fuckbuddy nedir onu sormakta geldim.![]()
Sadece sevismek istiyorum dedikten sonra kabul ettin yani.. Kendine deger vermemek neden?şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam
Tabi sizin bu büyük aşkınızı ( sevgili değilsiniz ama sevişiyorsunuz ) yorumlamak sevgiyi aşkı bilmeyen geri kafalılar için yorumlaması çok zor. Ama yinede yormaya çalışacağım :) Sen eğer bu abuk sabuk ilişkiyi sevgi olarak görüyorsan hemde körkütük senin için yapılacak bir şey yok çok sev daha çok sev daha çok kullandır kendini. Yahu bir kadın sevgisinden emin olmadığı birine vücudunu neden sunar Allah aşkına bunun ismi başka şey de neyse.şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin ben
Seni kullanıyormuş gibi hissediyormuşsun ya, hislerinde çok haklısın.şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam
bence en güzel yorum bu olmuşSeni kullanıyormuş gibi hissediyormuşsun ya, hislerinde çok haklısın.