sevgili olmayi kabuk etmiyor ama sevisiyor

Fuckbuddy ilişkisi işte. Adam öyle görüyor yani, kaybetmemek için de zaman zaman hoşunuza gidecek şekilde davranıyor.
Ben şu Fuckbuddy kelimesini öğrendiğimde hayattan sogumustum...bu ne ya...

Sevgili arkadaşım öz saygının nerde kaybettiysen onu hemen geri bul.... adami unut bilirim zor gelecek başta ama geçecek...seni gerçekten sevecek adama haksızlık etme...kendine eziyet etme

şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam
Sevgili olup umut vermeye ne gerek var zaten gel diyince geliyo mantığı var onda belli ki. Kendini kullandırma bence daha fazla . Eğer seviyorsa zaten sen Yok dediğinde kafası dank eder.

Bizim ülkede fuckbuddy olunmaz, bunun kültürünü bile özümseyemez bizim hödükler. Yıllar önce bir çocukla konuşuyordum, güya modern biri. Geçmişte beraber olduğu kadınlar için "tuvalete boşalmaktan hiçbir farkı yoktu benim için" deyip o kızları bana aşağıladı. Vaktinde köpek gibi peşinde koştuğu kızları iki dakikaya satar, fahişe muamelesi yapar bunlar. Fuckbuddy ilişkisi düşünseydim eğer bu milletten biriyle asla olmazdım. Saygı duymayı bilmiyorlar. O yüzden omaylovee omaylovee uzak dursan senin için daha iyi olur.

bir daha aradıgında gitme sevişme konuşma hatta uzak dur belki sevdiğini böylece test edersin seviyorsa sana ulasamayınca sevişmeyi unutup yalnızca seni ister
ısrar etmiyorsada demekki sadece ihtiyaç için kullanmus seni bunu anlarsın
bu seninki aşk sevgi değil

Bizim ülkede fuckbuddy olunmaz, bunun kültürünü bile özümseyemez bizim hödükler. Yıllar önce bir çocukla konuşuyordum, güya modern biri. Geçmişte beraber olduğu kadınlar için "tuvalete boşalmaktan hiçbir farkı yoktu benim için" deyip o kızları bana aşağıladı. Vaktinde köpek gibi peşinde koştuğu kızları iki dakikaya satar, fahişe muamelesi yapar bunlar. Fuckbuddy ilişkisi düşünseydim eğer bu milletten biriyle asla olmazdım. Saygı duymayı bilmiyorlar. O yüzden omaylovee omaylovee uzak dursan senin için daha iyi olur.
iğrenç ya söyleyecek söz bulamıyorum.umarım hemen ilişkiniz kesmissinizdir.

Sizin durumunuzda ileri geri kafa farketmez sonuç aynı.
Kullanıyorsunuz. Aslında kendinizi kullandırtıyorsunuz. Çünkü her şeyin farkındasınız :KK66:

bir daha aradıgında gitme sevişme konuşma hatta uzak dur belki sevdiğini böylece test edersin seviyorsa sana ulasamayınca sevişmeyi unutup yalnızca seni ister
ısrar etmiyorsada demekki sadece ihtiyaç için kullanmus seni bunu anlarsın
bu seninki aşk sevgi değil
adam sevmiyorum demiş daha nasıl de le getirrsin

Böyle potansiyel abazaları çok arıyor musunuz ? Size değer veren, seven biri ile beraber olmak varken, bu tarz nesli tükenesicelerle birlikte olmayı kendime hakaret sayarım, başkasının hakaret etmesine gerek kalmaz.

Ne eski kafalıyım ne de hiç aşık olmamış değilim.aşık olduğum insanla evlenmiş biriyim.seni kullanıyor bu konuda aklıni kullan.sana aşık olmayan birine aşık olduğunu sanıyorsun kaçan kovalanıyor hepsi bu.kendini üzmek üzmemek senin elinde iradene sahip çık.

Ten uyumu ikili ilişkide önemli elbet ama bir şeye takıldım, güzellik göreceli derler amiyane olacak ama siz olmasanız "düşürebilecek" kapasitede bir adam mı? Ona göre cevap vermek istiyorum, hoş ne demek istediğim anlaşılmıştır

Back
X