Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şu Fuckbuddy kelimesini öğrendiğimde hayattan sogumustum...bu ne ya...Fuckbuddy ilişkisi işte. Adam öyle görüyor yani, kaybetmemek için de zaman zaman hoşunuza gidecek şekilde davranıyor.
Sevgili olup umut vermeye ne gerek var zaten gel diyince geliyo mantığı var onda belli ki. Kendini kullandırma bence daha fazla . Eğer seviyorsa zaten sen Yok dediğinde kafası dank eder.şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam
iğrenç ya söyleyecek söz bulamıyorum.umarım hemen ilişkiniz kesmissinizdir.Bizim ülkede fuckbuddy olunmaz, bunun kültürünü bile özümseyemez bizim hödükler. Yıllar önce bir çocukla konuşuyordum, güya modern biri. Geçmişte beraber olduğu kadınlar için "tuvalete boşalmaktan hiçbir farkı yoktu benim için" deyip o kızları bana aşağıladı. Vaktinde köpek gibi peşinde koştuğu kızları iki dakikaya satar, fahişe muamelesi yapar bunlar. Fuckbuddy ilişkisi düşünseydim eğer bu milletten biriyle asla olmazdım. Saygı duymayı bilmiyorlar. O yüzdenomaylovee uzak dursan senin için daha iyi olur.
adam sevmiyorum demiş daha nasıl de le getirrsinbir daha aradıgında gitme sevişme konuşma hatta uzak dur belki sevdiğini böylece test edersin seviyorsa sana ulasamayınca sevişmeyi unutup yalnızca seni ister
ısrar etmiyorsada demekki sadece ihtiyaç için kullanmus seni bunu anlarsın
bu seninki aşk sevgi değil
farkindayim boyle yazinca hersey ortada