Niyetim seni kırmak ya da yaralamak değil sadece dışarıdan bi gözle durumun nasıl görüldüğünü anlamanı istiyorum. Demin birine ben fuckbody değilim aşığım yazmışsın canım senin tarafından bakınca oyle olabilir ama karşındaki kişi seni fuckbody olarak görüyor ve ona gore davranıyor aşağılıyor. Kendine bunu niye layık görüyorsun. Her insan değerini kendi belirler. Sen kendine bunu reva görürsen karşındaki ne yapmaz.
Karsindaki kisi zamaninda sana kendini cok iyi pazarlamış mükemmel erkek benim diye oyüzden sen de şuan ona aşık zannediyorsun kendini. Aşk falan degil seninki tam olarak elde edemediğin için takıntı haline getirmişsin. Benim de 1 yılımı bu sekilde çalmış birisi vardı ben onun icin herseyin en iyisini yapmaya çalışırken o ilişkinin adını koymuyordu. Sen gibi çok ağladım zırladım beraber evlilik hayalleri kurdum bi sevgili gibiyiz bi 10-20 gün aramıyor. Dedim ki bunu niye yapıyorum kendime niye bukadar yıpranıyorum kestirip attım aramadım da bu iş bitti diye. Arayım konuşuyum dedikce erteliyorsun çünkü ve beklentiye giriyorsun belki de düzelir diye. Düzelmez düzelseydi şimdiye kadar düzelirdi. Sen de arayıp haber verme direk hattını değiştir kestirip at. Daha yaşın cok genç okuluna devam et bi şekilde hayatını geleceğini garantiye al. Karşına çok çok iyi insanlar çıkacak buna emin ol ama önce kendini sev ve kendine değer ver ki karşındaki kişiler de ona göre davransın.