sevgili olmayi kabuk etmiyor ama sevisiyor

omaylovee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2017
47
17
3
28
şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam

Erkekler de aşık olur evet, onlara tamamen duygusuz muamelesi yapamayız ama "genelde" cinselliği farklı değerlendiriyorlar bence. Her erkek böyle değil altını çizeyim, ama genelde aşık olmadan da cinsellik yaşarlar. Kadın olarak buna bir süre sonra dayanamazsınız bence. Ve bir kadına kapılır gider siz verdiğiniz senelere, umutlarınızın boşa gitmesine bakar kalırsınız. Size aşık olacak birinden vakit alıyorsunuz belki de, bu şekilde düşünüp uzaklaşabilirsiniz.

Geri kafalı değilim ama adam seni kullanıyor. Yarın bir gün gidip başkasını bulup onunla evleninceye kadar da kullanacak. Yapma izin verme, kendine saygın olsun biraz.
Sevgiliyiz dese, adınız olsa, inan hic sorun değil sevisiyor olmaniz. Ama adam sana böyle söylüyor ki ilerde seni bıraktığında "sana vaat mi verdim ki? zorla mı yaptım?" diyebilmek için.

Bi de değer verdiğini nasıl hissettin ki? Sevismek dışında ne yapıyor da değer verdiğini düşünüyorsun mesela?

kullanıyor sizi.
eğer fuckbuddy veya işte friends with benefits denilen olayları kaldırabilirseniz devam edin. bu adamdan size sevgili olmaz. sevişirsiniz,eğlenirsiniz ama ilerisi yok. eğer hayat görüşünüze uyuyorsa devam edin ne diyebiliriz.

Fuckbuddy ilişkisi işte. Adam öyle görüyor yani, kaybetmemek için de zaman zaman hoşunuza gidecek şekilde davranıyor.

+1

Fuckbuddy stili takılmak istiyor, aslında böyle de takılmıyor bence bildiğin abaza. Bizim Türk erkekleri cinsel açlığın Afrikasındayken fuckbuddy kafasına varabilmiş tipler değil zira. Hazır istediği gibi rahat rahat sevişebilecek birini bulmuşken onu da kırmamaya çalışıyor bir yandan. Olay bu maalesef, üzgünüm. Siz onun zevk aracı değilsiniz, kendinize bunu hatırlatın sürekli. Sizi sadece bir vajinadan ibaret gören birisi ile değil, gerçekten siz olduğunuz için sevecek birilerini hak ettiğinize inandırın ve onunla bir daha iletişime geçmeyin. Evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı değilim, sizi kesinlikle sevmediği, sadece cinsel tatmin için bir araç olarak gördüğü çok belli. Bu yüzden söylüyorum.

şimdiden söyleyeyim eski kafalilar ve hic asık olmamislar yorum yapmasin benim bi iliskim var 1.5 yil oldu tabi ite kalka ilk 10 ay hersey cok guzeldi ama sonra benim ona cok asık oldugumu hissedince iste biz sevgili degiliz falan demeye başladi sonra beni cani sikilinca sadece geceleri aramaya başladi seninle sevismeyi seviyorum ama seninle anlasamiyoruz falan diyor arama o zaman diyorum sensiz de yapamiyprum yine de siyor ne tamamen gidiyor ne kaliyor ben hala beni seviyormus fivi hissediyyorum ama bazen de beni kullaniyormus gibi hissediyorum farkindayim boyle yazinca hersey ortada ama bana deferliymis gibi davraniyor ama sadece sevisiyor benimle biktim artik ona karsi bu körkutuk sevgiden nasil kurtulucam

Türkçe yazabilirsek... Bu ilişkinin sevgiyle aşkla alakası yok, gayette hormonal bi ilişkiniz var.

Back
X