- Konu Sahibi superherogirl
-
Biraz utanıyorum ama napalım artık gidicezkaydirigubbakcemile3
Al benden de o kadar yani ben de utanıyorum ve canım çok acıyor, ön taraf olsa bi derecede boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Benim annem sölesem inanmaz orda tüy olduğuna, yokmuş onda, zaten bacaklarında bile yok sayılır.Ya canım onlar da yani ağda yapanlar da alışmıştır artık
göre göre
Onlara acayip gelmiyordur da işte bizim utangaçlığımız olmasa:kedi:
Bi de ben hep kendim yapıyorum temizlik işlerimikaydirigubbakcemile2
Annem bile görmedi oramı 9 senedir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Benim annem sölesem inanmaz orda tüy olduğuna, yokmuş onda, zaten bacaklarında bile yok sayılır.
Ben sadece evlenirken ağda yaptım oraya sempatiksalakcinni
nasıl olmuyomuş ya annen saçmalamış bence ben bu güne kadar tek bi kadında bile yok bende dediğini duymadım o zaman o çok özel onda yoksa imkansız böyle bişi aynen benim koltuk altımda tüy yok demesi gibi bi işi bu da:umursamaz:
Canısı annen saçmalamış lafı sert geldi bana önce onu belirteyim..
ıkincisi annem 56 yaşında tüy olmaması normal değil mi sempatiksalakcinni
Gel öpem o zaman :1hug:şekerim onu ben lafın gelişi dersin ya öyle demiştim kırılma lütfen öyle hakaret anlamında değildi a.s.
Tamam yanlış anlamışım ben de :kedi:aa yoksa annene saygısızlık yaparmıyım kız,bi kız için annesi ne demek gayet iyi bilirim ben samimiyetine dayanarak öyle düşüncemi söylemiştim yani yanlış anlaşıldım sanırım hrm doğru diyosun 56 yaşında tüy olmaması çok normal
:roflol::roflol:sırf orda ki tüylerin için mi doğurucaksın yanikaydirigubbakcemile3ya daha çok çoğalırsa peki bişi geldi aklıma popondaki tüylerden kurtulayım derken vajinanda ki deformeyi napıcaksın bence tüylerini alırsın ama vajinanın tekrar ameliyatsız daraltamzsız ve al sana mutsuz bi koca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?