Bizim evlilikden once 1 sene tanislik suremiz oldu. O surede ne cinsellikden konusduk, ne de cinsel yakinligimiz oldu. Onun benden baska benim de ondan baska sevdiyim de olmadi. Yani benle konusmadi demekki baskasiyla konusdu diye birsey yok. Kendisi cerrah zavalli zaten gune 12 13 saatten fazla ameliyatda olurdu. Tabi ben de doktor oldugum icin kandirma olayi yok. Tek pazarlar evde olurdu onda onda ne yapar eder bulusurduk. Cinsellikden konuşmazsak kacacak gibi derdim de hic olmadi. Galiba biz gercek aşki yaşadik. Bir senedir de evliyiz. 5 dakika ayri kalsak hemen birbirimizi ozleriz. Beni herkese karsi korur, asla kalbimi kirmaz, incitmez. Nereye gitse beni de goturur. Biri benim kalbimi kirsa o insana hiç acimaz. Canim bisey cekdiyinde gecenin 3de sokak sokak dolasip bulmaya calisiyor. Hastalandigimda basimda bekler. Canim kocam benim. Allah daim etsin. Neden bunlari anlatiyorum? Cunki gercekden seven insan oyle şeyler konusulmayinca uzaklaşmaz tam aksine daha da baglanir. Eyer elde tutmak icin konusayim, açilip saçilayim, tahrik edici konular bulayim diyorsaniz iliskiniz bes para etmeyen gunumuzun iliskilerinden farki yok demekdir.