- 22 Mart 2020
- 357
- 76
- 27
-
- Konu Sahibi Meralmeryemm
Himm bu güzelmiş. Ama o bikere azmaya başlayınca susmuyo canim çekiyor diyorSıkıldığın zaman yazışıyorsanız bir emoji at ya da "Neyse aman sonu iyiye gitmiyor bunun konu değiştirelim:)" tarzı cilveli bir şey söyleyebilirsin onun da kalbini kırmadan. O da anlar zaten.
Ya ben istemeyi demiyorum bu ne sürekli ne istiyor bu adam siz sevgili değil misiniz ozaman bu adam kusura bakma başka bişeyin peşindeGüzel diyorsun ama. Yönetmessem de erkek sürekli isteyecek. Sürekli hale gelmemesi icin ne yapicam
Bazen 3 bazen 6 bazen 5 günde bir konuş. Ne zaman konuşacağını kestiremesinGüzel diyorsun ama. Yönetmessem de erkek sürekli isteyecek. Sürekli hale gelmemesi icin ne yapicam
Evet onu anlatmaya çalışıyorum. Mesela kaç gunde bir dile getirir normal olanYa ben istemeyi demiyorum bu ne sürekli ne istiyor bu adam siz sevgili değil misiniz ozaman bu adam kusura bakma başka bişeyin peşinde
Himm bu güzelmiş. Ama o bikere azmaya başlayınca susmuyo canim çekiyor diyor
Ona kalsa haftada iki kere sürekli konuşur. Görüntülü konuşurken bile eli şeyine gidiyor bazen yani beni istediğini soyluyoBazen 3 bazen 6 bazen 5 günde bir konuş. Ne zaman konuşacağını kestiremesin
Söyle canım istemiyorum de bu kadar basit belli ki rahatsız oluyorsunEvet onu anlatmaya çalışıyorum. Mesela kaç gunde bir dile getirir normal olan
Sinirlarimi belirlemeyi bilmiyorum. Ne kadar sıklıkla konuşmasına izin vermeliyim sürekli olmaması içinBu soruya verilecek tüm cevaplar cevabı verenin sınırlarıdir. Sizin tam olarak öğrenmek istediğiniz nedir?
Iste oraya gitmesini istemiyorumİster konuş ister konuşma ama çevremden gözlemlediğim kadarıyla resim atmaya kadar gidebilir
Birlikte mastürbasyon yapmaya da
Açıkçası bir kere konuşursanız bunun sonu gelmez. Size saygısı olan biriyse ısrarcı olmaz tabikiMesela sürekli konuşmak istemiyorum gibi mi
Anladim mesela özledim diyor konu oraya gitmeye basliyo bende konusmayalim diyodum falan. Seni istiyorum canim çekiyor ne yapayım diyor bekariz canimiz cekebilir vsİstiyorsan "Ben de istiyorum ama bu şekilde pek rahat edemiyorum, sürekli konumuz bu olsun istemiyorum. İleride zaten bunun için bol bol vaktimiz olacak, biraz da o zamanlara kalsın heyecanımızı yitirmeyelim istiyorum" tarzı bir şey söyleyebilirsin.
İsrar ediyo konusmak icin canim çekiyor bekariz canimiz isteyebilir vs. Ne yapayım falanAçıkçası bir kere konuşursanız bunun sonu gelmez. Size saygısı olan biriyse ısrarcı olmaz tabiki
Sürekli istemesinden rahatız oluyorum ama konusulmasi mi gerekiyo sevgililer arasinda illa ki konuşuluyor sürekloSöyle canım istemiyorum de bu kadar basit belli ki rahatsız oluyorsun
Saygısı yok demekki adamın size. Önce buna çözüm bulun ne sıklıkta konuşmalıyım sorusuna değilİsrar ediyo konusmak icin canim çekiyor bekariz canimiz isteyebilir vs. Ne yapayım falan
Anladim mesela özledim diyor konu oraya gitmeye basliyo bende konusmayalim diyodum falan. Seni istiyorum canim çekiyor ne yapayım diyor bekariz canimiz cekebilir vs
Bende istiyorum anlıyor ama sende istediğin halde konuşmuyorsun diyor. İstediğimi söylersem daha fazlasini istemez mi diye düşünüyorum. Nasil solicem istediğimi özledim falan diyerek sanirim. Ama o cok acik konuşuyor sokmak istiyorum falan gerçekte yapmaz tabi ama. Bulusmada sarilsam bile hemen seni istiyorum sonuna kadar diyo kulağına konusmami istiyor. Kulağına doğru konusunca ne oluyorEvet çekebilir ama bu ikiniz de aynı anda istediği zaman güzel bir şey. Sen istemediğini belirttiğin halde seni zorluyorsa bence bu konuda net olmalısın, neyi isteyip neyi istemediğini kesin bir dille belirtmelisin ki bir daha seni bu şekilde zorlayamasın. Her şeyi her an istemek ya da o istiyor diye sen de istemek zorunda değilsin. Bu cinsel birleşme için de geçerli. İsteksiz yaşadığın cinsel birleşme seni cinsellikten soğutur zamanla. İkiniz de istiyorsanız tutkulu ve zevkli olur.
Nasil çözüm bulucamSaygısı yok demekki adamın size. Önce buna çözüm bulun ne sıklıkta konuşmalıyım sorusuna değil
Ya illaki konuşuluyordur konuşulmaz diyen yalan söyler ama sevgilinin sürekli konuşmak istemesi normal değil hele sen rahatsız oluyorken hiç Söyledin mi ben bu konuda rahatsız oluyorum diye sen konuş açık açık sana saygısı varsa zaten dahada üstelemezSürekli istemesinden rahatız oluyorum ama konusulmasi mi gerekiyo sevgililer arasinda illa ki konuşuluyor süreklo
O an istemiyorsam ne demeliyim meselaEvet çekebilir ama bu ikiniz de aynı anda istediği zaman güzel bir şey. Sen istemediğini belirttiğin halde seni zorluyorsa bence bu konuda net olmalısın, neyi isteyip neyi istemediğini kesin bir dille belirtmelisin ki bir daha seni bu şekilde zorlayamasın. Her şeyi her an istemek ya da o istiyor diye sen de istemek zorunda değilsin. Bu cinsel birleşme için de geçerli. İsteksiz yaşadığın cinsel birleşme seni cinsellikten soğutur zamanla. İkiniz de istiyorsanız tutkulu ve zevkli olur.
Evet söyledim ama hic konuşmuyorsun diyo yani istiyorum diyo. Yapmiyo iki gun sonra yine soyluyo gece olunca etkileniyorYa illaki konuşuluyordur konuşulmaz diyen yalan söyler ama sevgilinin sürekli konuşmak istemesi normal değil hele sen rahatsız oluyorken hiç Söyledin mi ben bu konuda rahatsız oluyorum diye sen konuş açık açık sana saygısı varsa zaten dahada üstelemez