sevgili ile ne konuşulurr :D

mutsuzz70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
100
0
46
Düzce
sevgilimden uzaktayım saatlerce telefonda konusuyoruz daha çok o konusuyo ...uzun zamandır konusuyorz artık eskisi kadar konuşmadıgımı söylüyo :) konuşacak konu bulamıyorum artık yardımmmm :))

o sizin baya uzunmuşş :)))7-8 sene kadar uzatmaya niyetimiz yok tabi Allah bilir de :)) ben az konuşuyomuşum yaa kızlar okuyosnz bi fikir vereydiniz iyiydi

bizimde o kadar uzatmaya niyetimiz yoktu ama o zamanlar ben 16,eşim 18 yaşında olunca okul,askerlik,iş vs söz konusu da olunca maalesef istemeden de olsa mecburen uzatıldı tatlım :105:tabi sen evlilik yaşını aldıysan ve engellerin yoksa uzatmaman en iyisi bence :123:

Sevgilini tanıyabilecek olan sensin. İlgi alanlarınız nedir, neler yaparsınız, nelerden hoşlanırsınız biz bilemeyeceğimiz için şundan konuşun diyemiyoruz malesef.

Bizde de o sıkıntı vardı bir aralar..Ama her gün konuşmadığımız için,konuşmadığımız günlerde yaptığımız şeyleri,düşündüğümüz veya planladığımız şeyleri konuşurduk.
Zaman çok da güzel geçerdi,ne konuşsak diye düşünmezdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…