• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili hanımlar bir derdim var (makat kısmı şişlik)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zerre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zerre

Dum vita est spes est.🎈
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
10.618
35.321
548
25
Merhabalar iyi akşamlar 😊
Ben aknetrent ilaç tedavisinin 7. Ayını doldurdum. Ve bu 7. Ayda doktorum ilacimin dozunu arttırdı. Ve kabız olmadığım halde makat kısmında cam batıyor gibi bir ağrı çekiyorum . Ve o kısımda bir tane et parçası gibi, hafif salınan tarzda bir şişlik var. Ve geçmesi için ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen kendini evde tedavi edenler bana yardımcı olursanız çok sevinirim 🤗🤗🤗(günde 1-2 defa tuvalet ihtiyacımı gideriyorum)

Ben aknetrent ilaç tedavisinin 7. Ayını doldurdum. Ve bu 7. Ayda doktorum ilacimin dozunu arttırdı. Ve kabız olmadığım halde makat kısmında cam batıyor gibi bir ağrı çekiyorum . Ve o kısımda bir tane et parçası gibi, hafif salınan tarzda bir şişlik var. Ve geçmesi için ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen kendini evde tedavi edenler bana yardımcı olursanız çok sevinirim 🤗🤗🤗(günde 1-2 defa tuvalet ihtiyacımı gideriyorum)
Doktora göster hemen

Buradan sağlıklı bi çözüm alamazsınız. Yapacağınız şey çok net aslında; doktorunuzla görüşmek. Siğil, basur, tümor, kıl dönmesi gibi biçok sebebi olabilir

Hemorid sicak su torbasini koy tam o kisma bu gece oyle uyu sabah hic bisey kalmaz aynisi bende yasiyorum ananston die bi kremi vsr eczaciya soyle hemeroid sikintim var die o sana verir saglik ocagida yazar gecici en etkili yontem sicak su aninda gorursin yumasadigini bende suan aynisini yaptim yatiom

İnternetten bak istersen.
Baktım ama benim ki o kadar büyük değil yani dış kısımda nasıl anlatsam bilemedim ama şöyle yazayım. İnternette gördüm az önce makat kısmında memeleşme yazıyordu ve resimde ki görüntü bende ki ile neredeyse aynı. Ve sanırım bende ki dış hemoroid oluyor .

Makat çatlağı da olabilir, sıcak su iyi gelir makat bölgenize. özelllikle de ayaklarınızı sıcak tutun.

Buradan sağlıklı bi çözüm alamazsınız. Yapacağınız şey çok net aslında; doktorunuzla görüşmek. Siğil, basur, tümor, kıl dönmesi gibi biçok sebebi olabilir
Yarın hastaneye gideceğim ve önce cildiye doktoruna sormak istiyorum normal ise ve ilaç tedavisi bittikten sonra geçecekse başka bir doktora gitmek istemiyorum. Çünkü ailem den pandemi den dolayı çok zor izin alabiliyorum. Bu ay son bir daha doktora gitmeyeceğim diye diye gidiyorum .

Makat çatlağı da olabilir, sıcak su iyi gelir makat bölgenize. özelllikle de ayaklarınızı sıcak tutun.
Benim eniştem 2 ay önce , makat čatlagindan ameliyat oldu. Onun durumu çok kötüydü sürekli bir leğen ılık suyun içine oturuyordu , normal bir şekilde oturamıyordu , o kısım yanıyor diyordu sürekli . Bende kendimi teselli ediyorum , ben öyle değilim belki ilaçtan sonra geçer diye .

Hemoroid olabilir cnm meme gibi şişlik varsa eğer.

Yarın hastaneye gideceğim ve önce cildiye doktoruna sormak istiyorum normal ise ve ilaç tedavisi bittikten sonra geçecekse başka bir doktora gitmek istemiyorum. Çünkü ailem den pandemi den dolayı çok zor izin alabiliyorum. Bu ay son bir daha doktora gitmeyeceğim diye diye gidiyorum .
Geçmiş olsun.Genel cerrahiye gitmeniz gerekiyor.

Dış sa korkma cnm usuttugun zaman ve sık sık kabizlikta olur dikkat etmen gerekiyor. Geçmiş olsun
Evet dış kısımda , ama ben kabız değilim ki yani düzenli olarak tuvalete çıkıyorum. Ama nedense bir aydır bu şekilde bir şikayetim var sadece tuvalet anında bir ağrı hissediyorum ama daha sonra hiç bir şekilde bir ağrı olmuyor

Evet dış kısımda , ama ben kabız değilim ki yani düzenli olarak tuvalete çıkıyorum. Ama nedense bir aydır bu şekilde bir şikayetim var sadece tuvalet anında bir ağrı hissediyorum ama daha sonra hiç bir şekilde bir ağrı olmuyor
Bende de oluyor ara sıra yıllardır var cnm aşırı stresden usutmeden yada kabızlık zamanı Korkulacak bir şey değil.. Sicak tutun kendinizi

Back