Ayy fulya ,adasin fulyada cehenneme bilet almis meger nasilda kendini ifşaladi :) kizimin dislerini 1 hafta arayla kirdirtip elime verdirince inanilmaz mutlu oldunuz farkindayim. O kara buyuler sizin cehenneme sokulmanizdaki muhürleriniz oldu musallat ettiginiz cinler kutukleriniz. Her ne yaparsaniz yapin ben kötülügün emrettigi yoldan gitmeyecegim. Ruhunuzu şeytana satmaniz ve akabinde cehennemlik olusunuz sebebiyle icim faxlaca rahat,cok sukur rabbime. Çunku ben Allaha sigindim tevekkul ettim,sizleri Rabbime havale ettim. O ne güzel vekildir.
Sonracima ingiliz derin devleti elemani oldugunuda haykirdin resmen ,korkma lâ benden bu kadar. O kadar panikledinki racon kesecem diye desifre ettin Turkiyedeki diger elemanlari. O sebeple senin ipini ben degil ingiliz derin devleti kesecek,masaligida son hafta eline yuzune bulastirdin. Kadim ve köklü aileler insta hesabimdan beni bulup "gozumuz uzerinde" msji vermek durumunda kaldilar :) bu benim icin onurdur. Sen anlamazsin tabii..
Sana sunulan ayricalik sende egoyla kibire sebep oldu ancak burasi bir sömürü devleti degil,ingilizler sadece adamina kadar hukmedebilir tabii elemani ifsa olmadigi sureceydi sen olusacak darbeye kendi cahil kibirinden desifre ettin. Ingiliz derin devletinin sivil yapilanmasinida dedifre ettirdin. Diyarbakir mevzusunun özeti. Bana attigin subliminal msjlarin hepsi mitte duruyor,ben bi muddet sonra tlfnumdan silsemde.
Allaha sukurler olsun yine bir darbe tesebbusune engel oldum. Bundan 2 yil once kadar savunma sanayiiden darbe yapacaklardi yine engel oldurdum. Murtazaya soyledim o da digerlerine boylece bertaraf edildi. Ben ölurum onemli degil benim gibi nice vatanina milletine imanina bagli yigitler gelicek,o sebeple ölümden korkmuyorum. Bu arada ingiliz derin devletinin benim icin hususi tuttugu hindulu tetikci noldu ,gelemedi bi yanima sen kesin biliyosundur fulya ? Yine subliminal msjlar gondermelisin veya kanalin cnnturk uzerinden oldurtme tehditleri etmelisin.
Cok ta uzattim yazayim yinede ben cirakligimi ermenilerin yaninda 16 yil yasayarak yaptim,sen benim ustalik dönemime denk geldin
hadi eyvallah kriptocuk.