1.sayfa
İlerde burayı okuduğumda her şey geçermiş, her acı her üzüntü sonsuza kadar yaşanmazmış demek için yazıyorum bunları buraya....
Sevgili günlük...
Ne çok şey yaşadım onunla.. ilk tanıştığım, ilk konuştuğum zamanları hatırlayınca hala da gülümserim. YıllAr oldu onunla tanışalı, birden hayatımdan çıkınca afalladım ister istemez.. Çok hayal kırıklığım, çok hayallerimin yıkılışı var..Ama yine de yokluğuna alışmak çok zor... İlk beni D. ablanın facebook’unda Görüp eklediğin zamanlar ve orada benimle yorumlaşmalarını hatırlıyorum dA ne komiktin.. 19 yaşındaydık o zamanlar. Çocukluk işte kim olduğunu bilmiyordum, ama yine de sadece yorumlaşma olsa da konuşuyorduk iste..Birgün bir hesabına giriş yapıp sayfanda ne var ne Yok bakayım demiştim. Sonra baktım ki bir kızla ilişkin varmış. Sayfanda paylaştıkların, ne kadar iyi ne merhametli bir insan dedirtmişti bana.. Ne şanslı kız demiştim kendi kendime..Öyle böyle zaman geçmişti. Paylaştığım gönderileri beğenmez yorum yapmaz olmuştun, sonra baktım yoksun Facebook’ta.. Bi iki ay geçmişti ki istek atmıştın. Kabul ettim ama hic konuşmamıştık seninle o zamana kadar, ne sen beni tanıyordun , ne de ben seni.. Sonra bana bir mesaj attın. A. Abiyi nerden tanıyorsun diye. Ben de şurdan burdan tanıyorum demiştim.. A. Abi senin amca oğlunmus sonradan öğrenmiştim.. Sonra bir gün benim bas ağrım tutmuştu, sabah dörtte uyandırmıstı ağrım.. Facebook’a girmiştim sıkıntıdan. Sonra baktım bir mesaj, senden..... Söyle yazmıstın; sen hiç bu saatte acık olmazdın, hayırdır ? :))). Ben de bas ağrımın olduğunu söylemiştim. Ve bana çayı ocakta yak sonrA kokla geçirir demistin, denemiştim ama evdeki kızlar ev mi yanıyor diye uyanmışlardı :)). O günden sonrA konusmaya başladık. O çay konusunu dA konuştuk ve gülmüştük beceremedim diye.. Senin merhametli , senin iyi olduğunu düşünmem senden hoşlanmama sebep olmuştu.. Ve sana seni sevdiğimi söylemiştim...