• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgili bulunca degisen arkadas..

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.825
17.328
498
10 kusur yillik arkadasim.
İlkokuldan beri en yakin arkadasim.
Evlerimiz 5 dklik mesafede.
Haliyle surekli gorusurduk eskiden.
Cani sikkin olurdu mutlaka giderdim surekli.
Canim sikkin olurdu gecenin 1inde gelirdi.
Herkes kiskanirdi bizi.
Akrabalar bile bilirdi bizim samimiyetimizi.
Herkes ozenirdi bize.
Hani Ceylin olmadan Melek Melek olmadan Ceylini dusunmezdi kimse.
Oyleydik biz iste.
Hep beraber hep dipdibe hep ic ice.
Ne olursa olsun derdim Melek yanimda gerisini koy ver gitsin..
Guven verirdi bana.
Ne biliyim ailecek akrabalardan bile çok gorusurduk..
3 yillik umutsuz bir ilişki yasadi sürekli dertlestik.
Geceden sabaha kadar konuştuk aglastik kaç kere.
Bu arada benim de sevgilim oldu hep.
Ama asla onu ihmal etmedim.
O da beni.
Ta ki 1 sene önceye kadar .
Yeni bir çocukla tanisti 2 hafta sürmeden sevgili oldular.
İlk tanistiklarinda anlatti bana herkesin gözü onda ama onunki bende çok yakisikli diye falan..
Velhasil başladılar bu çocukla ..
Biz 21 çocuk dediğim adam da 32 yasinda..
Psikopatin teki..
Basta dedim ki yaptiklarini duyunca uzak dur bu adamdan.
Yok dedi devam ettiler.
Bu adam elini kolunu kesen kendini bicaklayan bir adammis .
Baya baya kendini bicaklamis sinirlenince..
Arkadasim cevap yazmayinca evlerine gidip birilerini soran bir adam.
Gozdagi veriyor güya aileme komşuna rezil ederim seni diye...
Öyle halleri var ki adamin neyse Lisa keseyim.
Arkadadim bu adama asik mis...
Öyle bir askki beni unutturmus.
Sürekli bize gelen arkadasim gelmez oldu .
Sevgilisi izin vermiyor..
Bulusamiyoruz .
İzin alamiyor.
Bir kere buluştuk serseri gibi arabayla pesimizden geliyor korna caliyor bagiriyor csgiriyor
Herkes bize bakiyor .
1 saat gezemeden ayrildik.
Neyse bulusamiyoruz ben gideyim diyorum Melek telefonu elinden birakmiyor hicbir zaman.
Ariyorum acmiyor mesaj atiyorum cevap yok.
Bulusalim diyoruz kararlastiriyoruz son dakika sevgilisi kapinin önüme geliyor cikarmiyor bunu..
1 senedir bunları yasiyoruz
Ben sevgilimle tartisiyorum ayril o adamdan yaaa ne ki o da diyor .
Sürekli sevgilimi karaliyor.
Bizi beğenmiyor..
Benim sevgilim öyle kafeye gitmekten hoşlanmaz.
Daha nezih yerlere gideriz gitsekte ..
Sik bulusmayiz bunlar hetgun beraber ondan dem vuruyor ..
Siz tabi ayda yolda bir bulusuyorsunuz ne anlqrsiniz romantizmden falan diyor.
Bizi küçümsüyor da kicumsuyor...
Benimle ilgiyi alakayi kesti resmen
Ne yapmaliyim ?
Doğruolan ne ?
Disardan nnasip görünüyor bu iliskimiz ?

Öncelikle bence arkadaşına kızma, darılma. Yaptıkları tabii ki doğru değil hatta çok yanlış ama büyük ihtimalle ağır bir psikolojik şiddet görüyor. En yakını olarak da sana yansıtıyor. Uzak dur, mesafe koy belki arana ama bir gün o adam onu kırdığında, ayrıldıklarında yanında ol en azından.

Keşke daha fazlasını yapabilsen, arkadaşını koruyabilsen. Ancak kişi kendi zarar görmeyi kabul ettiğinde senin yapabileceğin bir şey yok. Sadece bekleyebilirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hic ama hic anlamıyorum bu tipleri yaa! Nedir yani sevgili olunca atkadasa gerek kalmıyor mu? İnsanin her anında bir dost eline ihtiyacı var illa ki.. Sevgili başka, kardeş diyebileceğim bir dost başka.. Arkadasina madem bu kadar değer veriyosun bi kerelik al karşına konuş. O hayatına girdiği günden beri eskisi gbi değiliz ne oldu bize de. Sen zaten gelmiyorsun. Ben geldiğim de de ilgin alakan sadece telefonuna. Bu durum uzuyo beni de açık açık. Sonra ki tepkisi hal hareketine gore yon verirsin sende boylece. Baktım ayni devam ediyor yapacak birşey yok. Onun için seni gözden çıkarabiliyor demektir... Öyle bir arkadaşlığa?da lüzum yok zaten. Ki boyle bir adamla birliktese er ya da geç sana ihtiyaç duyacak. O gün geldiğinde sana anlatmak istediğim tam da buydu işte dersin.. Boyle bir arkadaşa daha ne yapılabilir ki canım. Üzme kendini, bunları yaptıktan sonra senin elinden başka hiçbirşey gelmez. Onun tercihi olur tüm yaşananlar...

Bak şimdi ya arkadaşın çok yanlış davranmış. Ve bence en ufak durumda senden bu kadar kolay vazgeçiyorsa o zaten senin en yakının olamamıştır.
Benim de üniversitede böyle bir arkadaşım oldu. 2 dönem bunla gezdik tozduk, yedik içtik, alışverişler bilmem neler.
Ama sonra bu sevgili buldu, bir anda sevgilisi izin vermemeye başladı. Ona yalan söyleyip benle buluştu bir kaç defa... Dedim utanılacak birşey yapmıyoruz biz. Kocasını aldatan kadınlar gibi durumu düşünsene:27:
Böyle olmaz, yalanla dolanla yapamam dedim. Sonra da hiç görüşmedik. Diyeceğim o ki bu modeller hep aynı :27:

Öncelikle bence arkadaşına kızma, darılma. Yaptıkları tabii ki doğru değil hatta çok yanlış ama büyük ihtimalle ağır bir psikolojik şiddet görüyor. En yakını olarak da sana yansıtıyor. Uzak dur, mesafe koy belki arana ama bir gün o adam onu kırdığında, ayrıldıklarında yanında ol en azından.

Keşke daha fazlasını yapabilsen, arkadaşını koruyabilsen. Ancak kişi kendi zarar görmeyi kabul ettiğinde senin yapabileceğin bir şey yok. Sadece bekleyebilirsin.

Artik zoruma gidiyor.
İki günlükadam iiçin satti resmen beni..
Bir konusmasinin ekran görüntüsünüaalmus fotoğraflara bakarken ggördüm deliler konuşmaya bak dedim sadece.
En azindan odun değiliz sizin gibi sen kendi haline yan dedi bana:53:

Hic ama hic anlamıyorum bu tipleri yaa! Nedir yani sevgili olunca atkadasa gerek kalmıyor mu? İnsanin her anında bir dost eline ihtiyacı var illa ki.. Sevgili başka, kardeş diyebileceğim bir dost başka.. Arkadasina madem bu kadar değer veriyosun bi kerelik al karşına konuş. O hayatına girdiği günden beri eskisi gbi değiliz ne oldu bize de. Sen zaten gelmiyorsun. Ben geldiğim de de ilgin alakan sadece telefonuna. Bu durum uzuyo beni de açık açık. Sonra ki tepkisi hal hareketine gore yon verirsin sende boylece. Baktım ayni devam ediyor yapacak birşey yok. Onun için seni gözden çıkarabiliyor demektir... Öyle bir arkadaşlığa?da lüzum yok zaten. Ki boyle bir adamla birliktese er ya da geç sana ihtiyaç duyacak. O gün geldiğinde sana anlatmak istediğim tam da buydu işte dersin.. Boyle bir arkadaşa daha ne yapılabilir ki canım. Üzme kendini, bunları yaptıktan sonra senin elinden başka hiçbirşey gelmez. Onun tercihi olur tüm yaşananlar...

Sanirim o konusmayi yapacagim son kez..
Bakalim hakkimizda hayirlisi..
Eğer değişmezse yapacak şey yok sanirim..
Kendi istedi..

En iyisi uzak durmak gibi
Eğer erkek arkadaşı anlattığın gibi kötü biri ise er yada geç yanlış yaptığını anlayıp yine sana sığınır
O zaman nasıl davranmak istiyorsan öyle davranırsın

Bak şimdi ya arkadaşın çok yanlış davranmış. Ve bence en ufak durumda senden bu kadar kolay vazgeçiyorsa o zaten senin en yakının olamamıştır.
Benim de üniversitede böyle bir arkadaşım oldu. 2 dönem bunla gezdik tozduk, yedik içtik, alışverişler bilmem neler.
Ama sonra bu sevgili buldu, bir anda sevgilisi izin vermemeye başladı. Ona yalan söyleyip benle buluştu bir kaç defa... Dedim utanılacak birşey yapmıyoruz biz. Kocasını aldatan kadınlar gibi durumu düşünsene:27:
Böyle olmaz, yalanla dolanla yapamam dedim. Sonra da hiç görüşmedik. Diyeceğim o ki bu modeller hep aynı :27:

İnan öyle yakindik ki ben çok sasiriyorum bu duruma.
Sevgilim yapsa bunu bu kadar zoruma gitmezdi...

En iyisi uzak durmak gibi
Eğer erkek arkadaşı anlattığın gibi kötü biri ise er yada geç yanlış yaptığını anlayıp yine sana sığınır
O zaman nasıl davranmak istiyorsan öyle davranırsın

Değil mi ?
Ayrilinca hemen donuyor Ceyline.
Ama baristigi dakika bitti...
Bugün aradim acmiyor en sonunda mesaj attim.
Sevgilinde baristin herhalde beni iplemedigine gore diye..
Kanka yazdi sadece o kadar..

10 kusur yillik arkadasim.
İlkokuldan beri en yakin arkadasim.
Evlerimiz 5 dklik mesafede.
Haliyle surekli gorusurduk eskiden.
Cani sikkin olurdu mutlaka giderdim surekli.
Canim sikkin olurdu gecenin 1inde gelirdi.
Herkes kiskanirdi bizi.
Akrabalar bile bilirdi bizim samimiyetimizi.
Herkes ozenirdi bize.
Hani Ceylin olmadan Melek Melek olmadan Ceylini dusunmezdi kimse.
Oyleydik biz iste.
Hep beraber hep dipdibe hep ic ice.
Ne olursa olsun derdim Melek yanimda gerisini koy ver gitsin..
Guven verirdi bana.
Ne biliyim ailecek akrabalardan bile çok gorusurduk..
3 yillik umutsuz bir ilişki yasadi sürekli dertlestik.
Geceden sabaha kadar konuştuk aglastik kaç kere.
Bu arada benim de sevgilim oldu hep.
Ama asla onu ihmal etmedim.
O da beni.
Ta ki 1 sene önceye kadar .
Yeni bir çocukla tanisti 2 hafta sürmeden sevgili oldular.
İlk tanistiklarinda anlatti bana herkesin gözü onda ama onunki bende çok yakisikli diye falan..
Velhasil başladılar bu çocukla ..
Biz 21 çocuk dediğim adam da 32 yasinda..
Psikopatin teki..
Basta dedim ki yaptiklarini duyunca uzak dur bu adamdan.
Yok dedi devam ettiler.
Bu adam elini kolunu kesen kendini bicaklayan bir adammis .
Baya baya kendini bicaklamis sinirlenince..
Arkadasim cevap yazmayinca evlerine gidip birilerini soran bir adam.
Gozdagi veriyor güya aileme komşuna rezil ederim seni diye...
Öyle halleri var ki adamin neyse Lisa keseyim.
Arkadadim bu adama asik mis...
Öyle bir askki beni unutturmus.
Sürekli bize gelen arkadasim gelmez oldu .
Sevgilisi izin vermiyor..
Bulusamiyoruz .
İzin alamiyor.
Bir kere buluştuk serseri gibi arabayla pesimizden geliyor korna caliyor bagiriyor csgiriyor
Herkes bize bakiyor .
1 saat gezemeden ayrildik.
Neyse bulusamiyoruz ben gideyim diyorum Melek telefonu elinden birakmiyor hicbir zaman.
Ariyorum acmiyor mesaj atiyorum cevap yok.
Bulusalim diyoruz kararlastiriyoruz son dakika sevgilisi kapinin önüme geliyor cikarmiyor bunu..
1 senedir bunları yasiyoruz
Ben sevgilimle tartisiyorum ayril o adamdan yaaa ne ki o da diyor .
Sürekli sevgilimi karaliyor.
Bizi beğenmiyor..
Benim sevgilim öyle kafeye gitmekten hoşlanmaz.
Daha nezih yerlere gideriz gitsekte ..
Sik bulusmayiz bunlar hetgun beraber ondan dem vuruyor ..
Siz tabi ayda yolda bir bulusuyorsunuz ne anlqrsiniz romantizmden falan diyor.
Bizi küçümsüyor da kicumsuyor...
Benimle ilgiyi alakayi kesti resmen
Ne yapmaliyim ?
Doğruolan ne ?
Disardan nnasip görünüyor bu iliskimiz ?
arkadaşınla ne yapacağını bilemem ama kendi sevgiline sıkı sarıl maazallah o adamın arkadaşını falan ayarlamaya kalkar işte o zaman felaket

Benimde vardi boyle bi arkadasim sevgilisi hic biseye izin vermezdi hic bi yere gondermiyordu , sonra ayrildilar iyi olduk yeniden :) bi sevgili daha bulursa aramiz bozulur muhtemelen :-D benimde sevgilim var ama ben cogu arkadasimla sevgilimden cok gorusur ve gun icinde daha cok konusurum

Son düzenleme:
Evet bu hikayenin bir benzeride benim basimdan gecti.
Aynen senin gibi uyarmama arkasinda durmaya,ona yaklasmaya calismama ragmen benim o canim kardesim dedigim insan gitmis normal selamlastigim bir arkadasim olmustu.

Ya canim adam piskopat sen arkadasini yeterince uyardiysan ve anlamiyorsa bu saatten sonrada anlamaz oyuzden fazla karismamaya calis ileride ayrildiklarinda senin basina eksimesinler.

Gun gelirde arkadasin yaptigi hatanin farkina varip insallah gec olmaz yanina geldiginde , bundan cok ama cok eminim kendimden biliyorum onunla dertlesescek tek kisi yine sen olursun dostluklar kolqy kolay bozulmaz ,saglamsa arada zedelenmeler olsada gunun birinde duzluge doner,

Ben arkadasim icin erkek arkadasima rest cektim ,ya bilmiyorum ama sende benim gibi dostluga cok deger veriyorsan eger onunla baglari koparma ama karismada heleki erkek arkadasiyla asla gorusme derim ben .:)

Benimde vardi boyle bi arkadasim sevgilisi hic biseye izin vermezdi hic bi yere gondermiyordu , sonra ayrildilar iyi olduk yeniden :) bi sevgili daha bulursa aramiz bozulur muhtemelen :-D benimde sevgilim var ama ben cogu arkadasimla sevgilimden cok gorusur ve gun icinde daha cok konusurum

Bizimkiler ayrilsin istemiyorum ama beraber olduklari surece olmaz bu is artik.

Evet bu hikayenin bir benzeride benim basimdan gecti.
Aynen senin gibi uyarmama arkasinda durmaya,ona yaklasmaya calismama ragmen benim o canim kardesim dedigim insan gitmis normal selamlastigim bir arkadasim olmustu.

Ya canim adam piskopat sen arkadasini yeterince uyardiysan ve anlamiyorsa bu saatten sonrada anlamaz gh oyuzden fazla karismamaya calis ileride ayrildiklarinda senin basina eksimesinler.

Gun gelirde arkadasin yaptigi hatanin farkina varip insallah gec olmaz yanina geldiginde , bundan cok ama cok eminim kendimden biliyorum onunla dertlesescek tek kisi yine sen olursun dostluklar kolqy kolay bozulmaz ,saglamsa arada zedelenmeler olsada gunun birinde duzluge doner,

Ben arkadasim icin erkek arkadasima rest cektim ,ya bilmiyorum ama sende benim gibi dostluga cok deger veriyorsan eger onunla baglari koparma ama karismada heleki erkek arkadasiyla asla gorusme derim ben .:)

Arkadasimla gorusemiyorum ki sevgilisiyle goruseyim :)
Çok fena ya.
Simdi mesaj atmis kavga ettik diye.
Anca boyle olunca yaziyor zaten:50:

Çok fena ya.

Onceden hem iyi hem kotu gun dostuydunuz
Simdi sadece kotu gun dostusun sanirim

Denesen aslinda arkadasini ,sanki moralin cok bozukmus gibi derlessen o sana nasil yaklasir acaba:26:

arkadaşınızı yargılamadan önce böyle birşey aklıma geliyor.
şimdi arkadaşınızın sevgilisi psikopatmış hemde beterinden öyle mi?
belki o psikopat sizinle (tek sizinle değil bütün arkadaşları,akrabaları) konuşmalarını,görüşmelerini yasaklamış? bana bu daha mantklı geldi.
sonuçta böyle psikopat insanların karakterleri böyle.kimseyle konuşmayacaksın kimseyle görüşmeyeceksin.yoksa seni asarım,keserim.
kimse işin içinde değil.belki o kişi "x arkadaşınla görüşürsen o arkadaşını öldürürüm,döverim falan filan"diye tehditler ediyordur onu.arkadaşınızda sizi düşündüğü için,size bir zarar gelmemesi için sizden uzaklaşmaya çalışıyordur.
sizi küçümseyici konuşmalarınıda besbelli o sevgilisi öğretmiş ona.

Çok fena ya.

İşte bu zaman da tam da dökeceksin içini.

Bizim arkadaşlığımız artık böyle günler için farkında mısın?
Bir adam uğruna üstelik senin hayatını yaşamana izin vermeyen, duygularını önemsemeyen bir adama
arkadaşlığımızı harcıyorsun.
Farkında değilsindir diye söylemek istedim.
Yakında bu kadar da diyalog kuramayacağız yazık olacak çünkü..

Gibi.:26:

En sinir olduğum arkadaş tipi..
Bir erkek bunu yapmıyor biliyor musunuz?
Kız için arkadaşlığını silen erkek görmedim ben hep kız milleti yapıyor bunu.
Ama aşığıııııııııııııımmmm ama seviyoruuuummmmmmmmmmmmm.
Ben kocam için bile silmedim arkadaşlarımı silmem.
Öne koyarım da arkaya koymam.
Eşim ağlattığında, üzdüğünde yanımda onlar vardı onlar olur bilirim..

Back