O değilde, onu sorgu melekleri şenlendiriyorlardır merak etme...
Ölünün arkasından konuşulmaz diye öğretildi bana..Bu hayatı sona ermiş,ahiret hayatı başlamıştır..
Yaşantısını tasvip etmememe rağmen,vefat haberini duyunca Allah rahmet eylesin,günahları affolsun dedim..Derim çünkü onu yargılayacak mercii asla biz kullar değiliz..N e yaşanmışsa,sevabıyla,günahıyla onunla Yaradan arasındadır..
Allah tahsilatını affetsin diyorum..
Allahın her emirlerini getirmiş ama kalbi kötülüklerle donanmış,savap işlemeyi bilmeyen,bir çocuğun başını sıvazlamayan,açlar varken tok karnına kaşına kaşına yatan,cimri,kıybet yükü insanlarda var unutmayalım..
Yaradan bunları ayıklayacak tek İlahi Mahkemedir..Bu biz kullara düşmez diye düşünüyorum..
biz sadece arkadaşın
'o nu sorgu melekleri şenlendiriyodur'lafına tepkimizi gösterdik
sanki sorgu melekleriyle diyalog halindeymiş gibi bize oralardan haber veriyormuş gibi davranmasını eleştirdik
bu ne nefret 'o nu sorgu melekleri şenelendiriyodur'lcümlesi yarı bir sevinç bir zafermiş gibi.sanki aysel gürel masumları öldürmüş sanki aysel gürel birinin namusuna iftira atmış sanki aysel gürel ben bu çılgınlıkları yapıyorum haydi gençler siz de yapın demiş.
neden farklı görünüşleri sebebiyle insanlar hala birer günah abidesi olarak görülüyor
neden insanların giyimine(!) laf söylemek insan haklarına aykırıdır diyenler mevzu marjinal bir kişilik olunca o nu şeytanın yeryüzündeki şubesi gibi değerlendirir?bu cümlelerim geneldir toplumsal bir yanlışı söylüyorum ben.
aysel gürel gençlere haydi gençler sevişin benim gibi haydi kadınlar benim gibi genç erkeklerle beraber olun mu dedi
tv icad edilmiş ama bir de kapatma düğmesi konmuş dileyen izlemez kapatır.
aysel gürel in tüm icraatlarını(!) izleyip izleyip ondan sonra 'tüh tüh edepsiz kötü örnek oluyor'demek ne kadar samimi olabilir
aysel gürel çarpık ilişki yaşamış da ne yapmış çocuk tacirliği mi yapmış çocukları mı istismar etmiş
çarpık ilişki nedir?
üniversitede kadınlar erkeklerle karı koca hayatı yaşıyolarmış müsebbibi aysel gürel mi?
aysel gürel sadece yaşamak istediği gibi yaşadı.takdir edilen budur.kimseyi incitmeden kimseye zarar vermeden yaşamak istediği gibi yaşadı.
ölmeden evvelki son mesajını kızları aracılığıyla topluma iletilmesini istediği sözlerini duydunuz mu?
'kadınlara söyleyin ben 79 yaşıma kadar çalıştım,çalışmaktan usanmadım söyleyin kadınlara hep çalışsınlar gocunmasınlar'
ama nedense bazılarının aklında hep görmek istedikleri görüntüler duymaları aysel gürel i aşağılamak için malzeme olacak duyumlar yer etti.
biz ne zamandan beri öte tarafla iletişim halindeyiz kimin sorgusunun nasıl yapılacağı hakkında fikir sahibiyiz?
ölmüş bir insan bu ithamlara cevap verme şansına sahip mi?değil
peki bu kul hakkı değildir de nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?