- Konu Sahibi beatiful kiz
-
canım bende aşırı gerginlik oluyor bazen ağlıyor bazen gülüyorum bazen sinirli oluyorum ruh hali gebeliğin getirdiği şeyler 2,5 yıl sonra bebeşime kavuştum 15 haftalık hamişim şimdi ona iyi bir gelecek verebilecekmiyim,isteklerini karşılayabilecekmiyim gibi düşüncelere kapılıyorum ama bunların hepsi geçici birde iş hayıatımın bitmesinde korktum hamile kalmadan önce birgün hamiş kalırsam mutlaka işi bırakırım diye düşünürdüm ama hamile kalınca ona iyi bir gelecek verememenin endişesi ile işimi kaybetme korkusu başladı ne bileyim hamile kalınca düşüncelerim değişti ama araştırmalarıma göre bunların geçici bir dönem olduğunu duydum
canım bende aşırı gerginlik oluyor bazen ağlıyor bazen gülüyorum bazen sinirli oluyorum ruh hali gebeliğin getirdiği şeyler 2,5 yıl sonra bebeşime kavuştum 15 haftalık hamişim şimdi ona iyi bir gelecek verebilecekmiyim,isteklerini karşılayabilecekmiyim gibi düşüncelere kapılıyorum ama bunların hepsi geçici birde iş hayıatımın bitmesinde korktum hamile kalmadan önce birgün hamiş kalırsam mutlaka işi bırakırım diye düşünürdüm ama hamile kalınca ona iyi bir gelecek verememenin endişesi ile işimi kaybetme korkusu başladı ne bileyim hamile kalınca düşüncelerim değişti ama araştırmalarıma göre bunların geçici bir dönem olduğunu duydum
Meraba Arkadaşlar Ben Evliyim Ama Daha çocuğum Yok Kismetse Ilerde Inşallah. Sevgili Anneler Tecrübelerinize Dayanarak Size Bişey Sormak Istiyorum. Hamilelik Psikolojisi???
Hamileyken Nasil Davranişlar Sergilediniz Nasil Bi Psikoloji Içerisindeydiniz? çevrenize Yansittiklariniz Yada çevrenizden Hissettikleriniz Neler Oldu? Tecrübelerinizi Ve Hissetiklerinizi,düşüncelerinizi Paylaşirsaniz Sevinirim.
Benim En çok Merakettiğim Konulardan Biridir???
:) Esınden ıntıkam alır Gıbı bı Durumun mu var =)) Kız Ins cok Rahat bı hamılelık Gecırırsın de Esınde Senden cekmez=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?