Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

aaa ben aslen d.dereliyim ama evlilik falan yalova oldu ama ben toktorları izmitten seçyom olmassa emre beyide çok istiyodum ama gidemedim şimdilik araştırma gleiştirme dönemindeyim bakalım

ay canlarım benim arkamdasınız hissediyorum desteginiziii:))):ecrin_bebek:
firegirl kıs bisi diyim mi burunda bisi yok tatlım bi torpu tamamsın hihi

benim burun kanatlarının açılmaması için japon yapıştırıcı kullansam günah olmasss burun ucunada mandal acaba olurmu gızzla

burun şefkatle dudaklarımı kanatları altına aliyi çok severler birbirlerini kaydirigubbakcemile3

Burnunda da dudağında da ben kusur göremedim canım, sağlık problemin var sa o ayrı tabi.

Canım bunlara hazır et kendini, daha çok çıkacak bunlardan, sen bir yere girince fısıldaşıp bakanlar falan. Var öyle densiz insanlar çok, sakın moralini bozmalarına izin verme, çatlasınlar:)

Bu nemmmmmmmmmmmmmmmmmm gene bişilermi karıştırıyor acabaa huylanıyorum sessizleşince kıss gene kime sardın sopaaaaaaaaaaaaaaa :)

Canım bunlara hazır et kendini, daha çok çıkacak bunlardan, sen bir yere girince fısıldaşıp bakanlar falan. Var öyle densiz insanlar çok, sakın moralini bozmalarına izin verme, çatlasınlar:)

ay evet tatlım ya bole bunlar catlasın patlasın hepsi:))kaydirigubbakcemile3

yok nemcim ben ameliyat olmadım olucamda ameliyat olursam bunlar nasıl düzeltilir onu merak ettim janum
ha tmm ozman cnmm benime ski burnum feciydii benimki düzeldiyse sneinki hayli hayli düzelir emin olabilirsi..kemerin yok burun ucun biraz düşük diye hafif bi tümsegin var buurn ucun kaldırılıpp hafifi bi törpü ve az buurn ucu toparlanırsa süper bşy ortaya çıkar diye düşünüyourmmmmm:)

senin begenmen daha önemli demekkaydirigubbakcemile3çatlamış kızımmmmmmm baksana agzıyla ele veriyor kendini..kaydirigubbakcemile3belliki çok begenmiş kıskançlıgını belli etmemk içinde senin begenmen daha önemli diyo kendi çok begenmemiş yaa sen begen yeter manasındakaydirigubbakcemile3

tatlılarım geldim nemcimde gelmiş hoşgördük hoşgördük

aklinialirimsmilesositosositokaydirigubbakcemile5

ay bu etraf yokmu zaten en çok onlara sinir oluyorum bende ne zaman inecek bu şişler pek değismemiş aslında niye yaptırıon ki gibi bir sürü soru ofof alsanaalsanasmile

kızlar moral bozmayın inanın şekil düzgünse ameliyattan sora şişlikler falan çok takılmayın hepiniz miss world sünüz

nemcim inşallah dediğin gibidir bak heyecanladım tirledim haaaa

gısssssssssssss tirleme haaaaaaaaa yani böle bi burnum olsaydı estetiki düşünmezdim sanırımaklinialirimsmileama sevmiyorsan ve sürekli takılıyorsan olll ozmannnn datlummmmmmmmmsositososito

tamam ozaman dedim bizi bırakıp başka topiklerde mi ?şak şaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…