Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

adacımmmmmmmm çok güzel olmuşsun gelinlikli resimmleiri koy ama yarısı bile çok güzel oldugunu gösteriyo:)
sende olmasan gelen yok buraya:p
şaka şaka oske tatilde gelsin gelir lachesıslada başkka topiklerde sörf yapıyoz:)

huuu huu kimse yokmuuuu :)
yarın sabah Ankaraya dönüyoruz kızlar
salıda işşallah İstanbula

selam pitirciklarimmm :80: ben geldiimm:87: nasilsinizz herkes iyidir insallah :97:

oskem kimse gelmiyo diye bakmıyodum buraya:)
hayırlı olsun halıların en kısa zamnada görmek istiyomm:)halı ile perde evi acaip deiştiriyo şimdii dolu dolu olmuştur evin demi:)

hala tam dolu dolu oldu sayılmaz ama zamanla dolacak inşallah süs falan bişiler alıcam daha

hala tam dolu dolu oldu sayılmaz ama zamanla dolacak inşallah süs falan bişiler alıcam daha

oskem o süs eşyaları zamanla alınıyo bende 5 ay sonrasında zorla aldım:)
normalde herşeyi begenen ben hiç bşy begenmes oldum dedim olmuyo en iyisi alayımmmm:)çünküü çok boş duruyor süs eşyası olmayınca:)göz gezdirirsin begendikçe alırsın datlum:)

kızlar ben faceden yine ayrıldım haberiniz olsun:KK66:

kizlar :KK16: saglikli huzurlu mutlu umutlu nice senelere ins :21:
2011de tüm güzellikler sizin olsun :KK69:

Ben de iyiyim sagol cnm evet ben 7 ay öncesi oldum. nasilda cabuk gecti zaman :97:
oy masallah:nazar: evet cnm su gibi akip geciyor zaman :KK31:
kime oldun?? memnun musun tavsiye eder misin, foto paylastin mi:KK8: ay cok sordum :KK60::KK60:

oy masallah:nazar: evet cnm su gibi akip geciyor zaman :KK31:
kime oldun?? memnun musun tavsiye eder misin, foto paylastin mi:KK8: ay cok sordum :KK60::KK60:

ben ankarada nebil bozdogana oldum ve tavsiye ederim, özellikle uzaktan gelenler icin cok rahat. memnunum ama sunu söylim beklentilerimde cok yüksek degildi, en kisa zamanda o kemerden kurtulmak istedim :KK52: bi ara özel albümüm vardi ama kaldirdim cnm :)
sen kime olmayi düsünüyorsun?

X