sayenizde bol bol lay lay lomladım :)pink tmm tmm sen bşy silme anlaşılmıyor zaten:):):):biz fıstıkla hallettik:):):):):):
evet edamisrada vardi dogru:):)
ama aklima ilk cilek geldi:) unuttum bian
ama cilegin burnunu sadece yandan begeniyodum ne yalan söyliyim simdi:)
sayenizde bol bol lay lay lomladım :)
Ben 4 ayı geçiorm hafif yamulmaya başladım allah sonumu hayretsin solum sağa göre şiş buda şuan yamk gösterio mesela şişken düzdü şuan biçimsizleşio umarım eşitlenir
kusursuz burun yok zaten cnmm bende önden çok begeniyorum meselaaa kendi burnumu..4-4 lük burun görmedim olmasıda çok zor gibikaydirigubbakcemile3ama eski hallerimizden bin katlı daha iyi oluyorz sonuç olaraksositososito
ayy deme cnmm bilmiyorumkismile ins düzelir hemen paniklemePink7 .!.:Ben 4 ayı geçiorm hafif yamulmaya başladım allah sonumu hayretsin solum sağa göre şiş buda şuan yamk gösterio mesela şişken düzdü şuan biçimsizleşio umarım eşitlenir
evet cnm kusursuz yok:)
ama hayalimdeki burunu tarif edeyimgerci biraz önce tarif etmistim ama yinede:)
yandan cilek önden nem kaydirigubbakcemile3 cokmu sey istiyorum yaaa boshayallersmile
ayy deme cnmm bilmiyorumkismile ins düzelir hemen panikleme
haklisin cnm:):)
yaa millet öyle saniyo
estetik olunc tam istedigimiz gibi olcak fln diye
ama genellikle sorun oluyo
KKda gördüm cogunlugun mutlu olmayisini
kiiiizz dayakliksin vallaaaaa ahim sahim burun degil burnum diyo vallahi bayilazaaam simdi alsanaalsanasmileciden öle cnmm ama çok kötü bşy insanlar ne umutla oluyor ve sonuç hüsranla bitiyor yada sitedigi gibi olmuyorrr.:bbo:
bak mesela benim burnummm ahım şahım süper bi burun deil ama yüzümle çok uyumlu demii..bide dün eeski ile yeni resimlerimi gösterdim size nsl büyük bi değişim olmuş demii..belki kusursuz bi burun yüzümde egreti durcaktı...estetikk risk işi iyi olabilecegi gibi kötü olmasıda büyük olasılık malesefeyvahedigeldismile
kiiiizz dayakliksin vallaaaaa ahim sahim burun degil burnum diyo vallahi bayilazaaam simdi alsanaalsanasmile
iyi geceleeeerrr nemtoooss (buda nerden cikti simdi:roflol:)