Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.231
9
evt kıslarrrr genelde kişisel topiklerde burun estetigi amaçlı muhabetler ediliyor,farklı konularda konuşunca topiki bölüyoruz:)
burda havadan, sudan ,aklınıza ne estiyse ,kişisel ,genel her türlü muhabeti edelim .tabiiiii burun konusunuda unutmayalım:):):).....birbirimizi daha yakından tanıyalımmm..
hadi bakalım sevgi pıtırcıklarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sohbete hazırmısınız:) muhtarınız nem sizi en içten pıtırcıkla öpüyor:):):):):)

Son düzenleme:
karar veremedim siz yazın en çok hangisinde olursa bende ordan devam etcem konu ismini değiştireyim derken yeni konu açmışım karışık oldu biras:)bende kaçayım yoksa belediye beni işten atcak evde görüşürs muck:)

Bence konu adı itibariyle burasııı olsun derim bennnn sohbet pıtırcıkları :)

kısss pink valla ben 3 konu açmadım aslında hepsinin adını deiştireyim derkennn yeni konu olarak bana geri döndü:)nsl becerdim bilmiyorum:)banada burası iyi geldii:)

kıslar bugun muhtarınız nem yine tosun gibi yemek yediii allah sonumu hayır getirsin:):)gelinlikle yuvarlana yuvarlana piste incem kesin iki ay sonra:):):):):):)

hehehe daha konu açmadaa bırak bak puanlamada yaptım yıldızlarda kondurdumm hehehehe

kıslar bugun muhtarınız nem yine tosun gibi yemek yediii allah sonumu hayır getirsin:):)gelinlikle yuvarlana yuvarlana piste incem kesin iki ay sonra:):):):):):)
Nerene yiyosunnn beee hiç belli deil gördüğüm kadarıyla

hehehehe ben en çok bu topiği uygun gördüm sohbet olarak o yüzdende kondurdum yıldızları :)

Nerene yiyosunnn beee hiç belli deil gördüğüm kadarıyla

gıssssssssssssssssss zaten hiç biyerimden almıyom göbek pörtlüyo heleki jean giyince belden sıkıyo ya göbektee üstüneee düşüoooooooooooooooooooooooo ıyyyyyyyyyy ahanda kendimden nefret ettim bidenkaydirigubbakcemile3

ilahiiiiii göbiş :eek: valla bişey olursada habern olsunn malatyayada gelebilirim senin doktora (=

uyyyyyyyyyyyyyy beklerim cnm bnmmmmmmmmm valla tanışırısda benim için süper olur:):):)estetik olmasanda gelll ne olursan ol gel (mevlana):):):):):tanışrııs ya sperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olur:)

senle ben tanışırsak malatya beni kovarr heueheueheu delüüü

ayyy ama annemede anlatıp duruodum senin doktorun tarzını baya beğendimm annemde uçak varmı sor diooo vallaa orda labilirim soluu bekle beni malatyaa heueheu

kıs uçak var tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doguda kalıyo diye insanlar genel olarak gelişmemiş bi yer diye düşünüyor ama öyle deil inan dogunun parisi derler malatya içinnn :):)istnbuldn kaçtane iş teklifi geldi inan bırakıp gidememdim memleketimi:)
ananıda al gel kıssssssssssssssssssssssssssssssssssss:):):):):):):):):):):):))

kilo almissin ne fark eder nem. burnun guzel ya ona bak sen :KK66::ecrin_bebek: burnuyun da sisecek hali yok ya kilo alinca.zemuszemus

kıs uçak var tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii doguda kalıyo diye insanlar genel olarak gelişmemiş bi yer diye düşünüyor ama öyle deil inan dogunun parisi derler malatya içinnn :):)istnbuldn kaçtane iş teklifi geldi inan bırakıp gidememdim memleketimi:)
ananıda al gel kıssssssssssssssssssssssssssssssssssss:):):):):):):):):):):):))

Valla burun olmasada gelmek isterimm yazda geliyor tavsiyelerinide beklerim bende kaşınıyorumm hehehehe anlat malatyanı yazın gelmek istesek neler var neler yok ne edersin naparsın :) ama sen çalışıosn dimiiii :KK43:

kilo almissin ne fark eder nem. burnun guzel ya ona bak sen :KK66::ecrin_bebek: burnuyun da sisecek hali yok ya kilo alinca.zemuszemus
ehuhueh kısssss burnum bi sabah uyanınca dombik oluyo bi saat sonra kendine gelio allahtankaydirigubbakcemile3
Valla burun olmasada gelmek isterimm yazda geliyor tavsiyelerinide beklerim bende kaşınıyorumm hehehehe anlat malatyanı yazın gelmek istesek neler var neler yok ne edersin naparsın :) ama sen çalışıosn dimiiii :KK43:

gel cnm gel dogu turu yaparıs malatya urfa antep gezdiririm seni:jeyyar:yalnız düğün hazirandaaaa o geçsin öle gellkaydirigubbakcemile3yoksa benimkiiii daha ilk günden boşar benikaydirigubbakcemile3

bu arada diger kıslar nerde yaffffffffffffffffffffffff:):):):):)

X