• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgi nin çeyizcikleri :) (seh123)

diz tepsim nasıl güzel mi :1: ama ne bilim pembesi çok güzeldi istediğim olmadı o yüzden üzüldümm :26:

teşekkür ederim canım :52:

diz tepsinde çok şeker canım birde pembesini alırsın çok beğendiysen diğride fazla gelirse birine hediye edersin:)

Canımm bence kek kalıbının yeşili de çok güzel, farklı bir renk oluşu daha sevimli yapmış :16: Bu arada Karaca'da Crick Crack kampanyası var mıydı?

ck renklı bı ceyız olmus iyi gunlerde kullan ben nasıl tamamlıycam bu kadar seyı bakalım :S

ya aslında benim hiç bişeyim yokmuş gibi geliyo bana birikmiş mi bişeyler :1:

diz tepsinde çok şeker canım birde pembesini alırsın çok beğendiysen diğride fazla gelirse birine hediye edersin:)

zaten pembede alıcam bunu almadığıma pişman olurum diye aldım farkettin mi artık kırmızı yapmaya çalışmıyorum sadece araya renkler de atıyorum bu topik düşüncemide değiştirdi :27:
Canımm bence kek kalıbının yeşili de çok güzel, farklı bir renk oluşu daha sevimli yapmış:16: Bu arada Karaca'da Crick Crack kampanyası var mıydı?

ne bilim pembesinin çok istedim ya heralde ondan olsa gerek... :1:
canım şöyle anlatım maltepe carfeourdakinde herşey bitmiş son kalanlar satılıyodu yani indirimde diyo ama ne indirimi nettekiyle aynı fiyatlar ekstra bi indirim yok yani:31:

Hepsini çook beğendim.:nazar: Kırmızıdan gidiyorsun sen de.
Güle güle kullan.

farkettim artık sadece kırmızı yapmadığını herşeyin kırmızı olması hoş olmaz zaten arada farklı renklerde atmak lazım:) bende mor yeşil pembe yapıyorum rengarek:1:

Hepsini çook beğendim.:nazar: Kırmızıdan gidiyorsun sen de.
Güle güle kullan.

evet canım kırmızı yoğunluk ama sadece kırmızı almıyorum artık pembeyede merak saldım cup cake li ürünlere bakalım artık :1: ama küçük ev aletlerimi yine kırmızı alıcağım :16:

farkettim artık sadece kırmızı yapmadığını herşeyin kırmızı olması hoş olmaz zaten arada farklı renklerde atmak lazım:) bende mor yeşil pembe yapıyorum rengarek:1:

renklerde olsun ki canlı olsun diye düşündüm... anneme yeşil çatal kaşık takımı aldım aralarında pembe çırpıcı kahvaltı bıçağı ve sarı bıçak koyunca farkettim ki çok tatlı duruyo fikrim değişti birden :8:

bayıldım bunlara güle güle kullan:)keyif tepsisini markafonıden hangi markadan aldın cnm

Son düzenleme:
kızlar english home cıkartmalarımm :69:
436ffa5c-2304-476b-93fe-c0270bc688df.jpg
1b681a70-9c75-46b8-9233-aeeffd0a74fe.jpg

images

ya ama benimkinin modelleri böyle değilmiş :1: eve gelince farkettim gidenler bilir zaten modellerini :20:

canım krem başta bende almadım krem diye sonra pişman oldum aldım bugün beyazı çıkmıcakmış bana bu mavininnevresiminide ayırdı alıcam inş simdi o askılık ve havluluk bır olan seyde aklım kaldı cıldırıyorum bı tane vardı alsam mı yarın dıye off off borc cok napıcam bılmıyorum :25:

kızlar english home cıkartmalarımm :69:
436ffa5c-2304-476b-93fe-c0270bc688df.jpg
1b681a70-9c75-46b8-9233-aeeffd0a74fe.jpg

images

Şu peçetelik var ya kaç kez rüyalarıma girdi, İstanbul'da bir sürü English Home gezdim de bulamadım.

Güle güle kullan, peçetelerinle çok güzel olacaklar.

Benim pembeye taktığım gibi sen de kırmızıya sarmışsın:21: İyi ki de öyle olmuş, çok güzel olmuş.:31:

canım krem başta bende almadım krem diye sonra pişman oldum aldım bugün beyazı çıkmıcakmış bana bu mavininnevresiminide ayırdı alıcam inş simdi o askılık ve havluluk bır olan seyde aklım kaldı cıldırıyorum bı tane vardı alsam mı yarın dıye off off borc cok napıcam bılmıyorum :25:

canim ben mail atim english home artik boyle kremmi olacak beyaz urunleriniz cikmayacakmi cok guzellerdi diye eger satisa girmeyecekse kremlerden alacagim yazdim yakinda beyaz urunlerimiz satisa sunulacak diye cevap geldi bende bekliyorum. bende gazetelik yemek kitabi icin stand varya ondan pecetelik askilik ve daha birsuru sey var aklimda alacaklarim cok ama krem rengini begenmedim ben ya renginden degil ama cok sade

Şu peçetelik var ya kaç kez rüyalarıma girdi, İstanbul'da bir sürü English Home gezdim de bulamadım.

Güle güle kullan, peçetelerinle çok güzel olacaklar.

Benim pembeye taktığım gibi sen de kırmızıya sarmışsın:21: İyi ki de öyle olmuş, çok güzel olmuş.:31:

evet canım kırmızıya taktım genelde kırmızı alıyorum ama son zamanlarda gönlüm pembeye de kaçıyor elimde değil yani :1:

canim ben mail atim english home artik boyle kremmi olacak beyaz urunleriniz cikmayacakmi cok guzellerdi diye eger satisa girmeyecekse kremlerden alacagim yazdim yakinda beyaz urunlerimiz satisa sunulacak diye cevap geldi bende bekliyorum. bende gazetelik yemek kitabi icin stand varya ondan pecetelik askilik ve daha birsuru sey var aklimda alacaklarim cok ama krem rengini begenmedim ben ya renginden degil ama cok sade

ay inanmıyorum ya çıldırıcağım bened beyaz istiyodum ayyyyyyyy alllahım napıcam şimdi ben çıkmaz diye aldım daha dayanamadım da :25:

evet canım kırmızıya taktım genelde kırmızı alıyorum ama son zamanlarda gönlüm pembeye de kaçıyor elimde değil yani :1:

ay inanmıyorum ya çıldırıcağım bened beyaz istiyodum ayyyyyyyy alllahım napıcam şimdi ben çıkmaz diye aldım daha dayanamadım da :25:

olsun canım onlarda güzel ya ferforje işte hepsi ben sadece kelebekler ve güller için beyaz olsun istiyorum :16:

Back