Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgicim güle güle kullanEki Görüntüle 662279 Eki Görüntüle 662288 Eki Görüntüle 662289 Eki Görüntüle 662299
kızlar bu bardakların kısaları benim
bıçaklarında kırmızı olanından 2 tane aldım
canım yeni cicilerin çok güzelmiş kırmızı kırmızı:) güle güle kullan
canım benim çok tatlı kırmızıların güle güle kullan birşey sormak istiyorum bıçaklarını nerden ve kaça aldın acaba çok övdüler keskin çok güzel diye bende almak istiyorumda
Eki Görüntüle 662279 Eki Görüntüle 662288 Eki Görüntüle 662289 Eki Görüntüle 662299
kızlar bu bardakların kısaları benim
bıçaklarında kırmızı olanından 2 tane aldım
kırmızı çekip alıyo beni dayanamıyorum napim
canım bıçaklarımı şu sıralar meşhur olan 3.50 dan aldım ikili satılıyo 3.50 lira ben soğanlık ta oturuyorum ama her yerde vardır böyle züccaciyeciler. Kesinlikle almalısın zaten süper kesiyolar
canım çelikmi bunlar seramikmi ney öyle anlamadım renkli renkli
canım benim bıçak kısmı normal renkli değil yani ama bunlar boya çelik üstüne ama seramik olanıda var ben sonraya planlıyorum almak için
bernardo muglarım
karaca crıck crack kek setim malesef yeşili vardı ve domates saklama kabım
kızlar english home gittim ve gazetelikte peçetelikte hüsrana uğradım rengi iğrenç eğer boyatmayı düşünürsem alırım yoksa almam hiç beğenmedim almadan geldim ... ve kek setinin sadece yeşili vardı mecbur o renk aldım
vuuu muglar süpermiş o domates ney oluyor:26:Kek setinin rengine bende bitdimbernardo muglarım
karaca crıck crack kek setim malesef yeşili vardı ve domates saklama kabım
kızlar english home gittim ve gazetelikte peçetelikte hüsrana uğradım rengi iğrenç eğer boyatmayı düşünürsem alırım yoksa almam hiç beğenmedim almadan geldim ... ve kek setinin sadece yeşili vardı mecbur o renk aldım
Hepsi çok güzel canım. Özellikle kek setinin rengi çok hoşş :))) güle güle kullan :)
vuuu muglar süpermiş o domates ney oluyor:26:Kek setinin rengine bende bitdim
Çoook güzeller yaaaaaaaaaamarkafoniden aldıklarım kendimi tutamıyorum içimdeki canavar çıkıyo durduramaıyorummm maaşımı alayım daha çok şey alıcam :78:
canım son aldıkların çok şeker kek setinin rengi bence daha güzel olmuş herkeste pembe var zaten:) valla bende seninle aynı durumdayım dün gene bir şeyler aldım annem çok kızıyor artık
Çoook güzeller yaaaaaaaaaa