Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyku setin çok güzel, yeter birtane ya bnde bir tane aldım uyku setini :)
Ne güzel daha ne kızım ya yeter bitane zaten bu kadar eşyayı nereye sığdırcazteşekkür ederim canım çift yüzlü bide zaten bi tarafı pembe bii tarafı mint yeşili oluyo galiba :)
Ne güzel daha ne kızım ya yeter bitane zaten bu kadar eşyayı nereye sığdırcaz
Benim kardeşim erkek bn verememben birazını kardeşime vermeyi düşünüyorum yoksa sığamayız hiçbir eve
Uyku setim bitane yeter heralde =)
Eki Görüntüle 898617
Benim kardeşim erkek bn veremem
Canim bu bimdeki kapmanya devam ediyormu cok begendim simdi isten ciktim evin ordaki bime bakmaya gidicem
Bayıldımm. Çok şirin çok tatlı ya.
Mutlulukla kullan canım :)
Canım bu nasıl bir güzelliktir böyle bayıldımm
Sevgicim dün seninkinin aynısını aldım pembeli olandan kalmamış eve geldim açtım kumaşı falan yumusacık iyikide dün resim paylaşmışşsın ikimizde güzel günlerde kullanalım
canım iyikide kalmamış pembelide çok tatlı ama bunun zaten bi tarafı pembe her türlü kullanabilirsin :) evet bende eve gelince farkettim çok kaliteli olduğunu ertesi gün kardeşime almaya gittik başka bimden kadın ben nevresimini aldım 1 yıldır kullanıyorum hiç rengi solmadı dedi daha mutlu oldum bide ucuza kapattığıma seviniyorum gerçi sevdiceğim aldı bana :) inşallah yatağımızın üzerine serdiğimiz günleride görürüz burada
Kizlar dayanamadim bende aldim ama bi bu kadar daha alicam =)
Eki Görüntüle 903018
Çok ciciler renkleri ve kadife oldugu icin kıyafet kaymıyo
Güzel günlerde kullan sevgicim
Bende gidicem A101e
Bu siteyi çok seviyorum ya ölürüm ölür çünkü en güzel cicilerimi buradan kampanyaları takip ederek aldım almayada devam ediyorum babama duygu sömürüsü yapıyorum bişey alırken hahha bikaç saat sonrada sevdiceğime yapıcam. canım A101 e giderken Bim e de uğra uzun çubuklu sünger var 2 tane yedekli içine deterjanını koyuyorsun 3 tl çok kullanışlı yarın 2 tane alıcam çeyizime bugün param bitek eve almaya yetti
bizim buradaki a101 e getirmemişler askılardan üzülmüştüm ama gönlüm temizmiş züccaciyede buldum 5 tl ye :) artık gider alırım benm alığım yerde pembeyle mavinin kelebek desenlisi vardı. mor da güzelmişş hem de kalpli kalpli güle güle kullaaaan :)
Bu siteyi çok seviyorum ya ölürüm ölür çünkü en güzel cicilerimi buradan kampanyaları takip ederek aldım almayada devam ediyorum babama duygu sömürüsü yapıyorum bişey alırken hahha bikaç saat sonrada sevdiceğime yapıcam. canım A101 e giderken Bim e de uğra uzun çubuklu sünger var 2 tane yedekli içine deterjanını koyuyorsun 3 tl çok kullanışlı yarın 2 tane alıcam çeyizime bugün param bitek eve almaya yetti
Haha taktik süper Sevgi yahu
Şuan ki evimin yakının da ne bim ve ne a101 var Ama neyseki kendi evimin yanında ikisi de var
Valla burda arkadaşların bişe aldığını görünce kendim almış gibi seviniyorum mutlu oluyorum cünkü aynı duyguları paylaşıyoruz aynı aşamalardan geçiyoruz
Bende aldığım da paylaşırım inşallah sevgicim