• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Severek yaptığım bir bebek patiği ve açıklaması

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Son düzenleme:
canım emeğine sağlık çok güzel olmuş ayrıca tarif için çok teşekkürler:16:

rica ederim. evde örnek bulunsun diye tek yapıp kenara koymuştum. şimdi yaptıklarımı paylaşmaya başlayınca aceleden dikip resmini çektim. o yüzden diğer yaptıklarıma göre pek te güzel görünmüyor.
inş. daha güzellerini de paylaşıcam..

Son halinin fotolarını yayınlıyorum. Biraz gecikmeli de olsa patiğin diğer eşini de dikip fotolarını çektim. :)

$patik_11.jpg

$patik_22.jpg

$patik_33.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
mexx canım bloğunun kk ile bağlantılı olması gerekiyor linkini eklemek için :34: senin için geniş kapsamlı bilgiler , çözümler bulmaya çalıştım :42: keyifli paylaşımlar :6::16:

mexx canım bloğunun kk ile bağlantılı olması gerekiyor linkini eklemek için :34: senin için geniş kapsamlı bilgiler , çözümler bulmaya çalıştım :42: keyifli paylaşımlar :6::16:

Bugün senin mesajına yanıt yazdım ama gönderemedim canım.
Yazdigim toplam mesaj sayımın 100 olması gerekiyormuş. :(
Senin konundan da yazmak istemedim fazla..
Neyse sagol araştırdığın için. Ben illaki blogumu yazıcam demiyorum aslında. Yani yazmasam da farketmez.
Ama bazı Pro üyelerin imza kısmına blog adlarını yazıp, "bloğuma beklerim" ifadelerini kullandıklarını görünce daha çok şaşırdım.
Niye bahsettigim Pro üyelere "imza kısmını kullanabilirsiniz ama blogunuzun adini yazmayin, reklamını yapmayın" denmiyor?
Bunun cevabını alamadım malesef? Onlar da imza kısmına başka ibareler yazsınlar, sitelerinin reklamını yapmasınlar. Adaletli davranilsin istiyorum sadece :(
Sen de kendine dikkat et, hassas dönemlerin canım. fazla radyasyona maruz kalmaman gerektiğini biliyosundur.
Allah evladını hayirlisiyla kucağına almani nasip etsin ins.

Bugün senin mesajına yanıt yazdım ama gönderemedim canım.
Yazdigim toplam mesaj sayımın 100 olması gerekiyormuş. :(
Senin konundan da yazmak istemedim fazla..
Neyse sagol araştırdığın için. Ben illaki blogumu yazıcam demiyorum aslında. Yani yazmasam da farketmez.
Ama bazı Pro üyelerin imza kısmına blog adlarını yazıp, "bloğuma beklerim" ifadelerini kullandıklarını görünce daha çok şaşırdım.
Niye bahsettigim Pro üyelere "imza kısmını kullanabilirsiniz ama blogunuzun adini yazmayin, reklamını yapmayın" denmiyor?
Bunun cevabını alamadım malesef? Onlar da imza kısmına başka ibareler yazsınlar, sitelerinin reklamını yapmasınlar. Adaletli davranilsin istiyorum sadece :(
Sen de kendine dikkat et, hassas dönemlerin canım. fazla radyasyona maruz kalmaman gerektiğini biliyosundur.
Allah evladını hayirlisiyla kucağına almani nasip etsin ins.

canım tüm üyelerin , dolayısıyla pro üyeler içinde aynı kural geçerli :kkk: dediğim gibi her bloğu olan üyenin bloglarında kk bağlantısı varsa kendi linklerini verebilecekler ,
aksi olanlarında gözden kaçmış olabileceğini düşünüyorum ve böyle bir durumla karşılaşıldığında kötü içerikden bildirilmesi halinde aynı işlemin onlarada yapılacağını belirtmeliyim :34:

Son düzenleme:
Çok cici bir patik emeğinize sağlık,yanlız başlıkta bebek patiği ve açıklaması yazıyor yanlız ben açıklamasını göremedim...
Yardımcı olursanız sevinirim...:6:

Çok cici bir patik emeğinize sağlık,yanlız başlıkta bebek patiği ve açıklaması yazıyor yanlız ben açıklamasını göremedim...
Yardımcı olursanız sevinirim...:6:
size özelden de mesaj yazdım, ama burada da belirtmek istedim. patik açıklamalarım uzun olduğundan dolayı şimdilik blogumda yayınlıyorum. hunerlerimiz.blogspot.com
kolay gelsin.

Back