yokolanumutlar
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 8 Ocak 2017
- 59
- 16
- 38
- Konu Sahibi yokolanumutlar
-
Evlilik on ay surdu bes aydir ayriyim anlasmali olacak insallah siddetli gecimsizlik kaynana elti sayesinde
avukata başvur bence ayrıca 1 sene dolmadan anlaşmalı olmuyor.
Bugun islemleri baslattim buz evleneli 15 ay oldu zaten son bes ay ayriyim
Anladım, şimdiye kadar niye açmadınız ki dava.
Bu muddet zarfinca hic gorusmedik
hayırlısı olsun hakkınızda. çocuk felan yok anladığım kadarıyla. kolay olur.
Yok cok sukur istemedim
Hayırlısı olsun.
Eşinde borderline kişilik bozukluğu var gibi uzak dur ondan olabildiğince uzak dur sana bu kadar işkence yapmış biri seni asla sevmiyodur unutma saplantı haline getirmişsin olayı bitir ve yoluna devam et yoksa zarar gören sen olursun
Bak borderline hastalığı ilaçla düzelmez hastanın bunu kabul edip düzelmek istemesi ve haftalık aylık psikolog desteği alması lazım çok zor bi süreç ve düzeleceği garanti değil hakkında hayırlısı olsun canımeşimde bu hastalık var doğru. psikoloğa gitmişti ben geçen annemlere geldiğimde ilaç felan vermişti doktor hatta. ben kullandırmamıştım. benim de geri dönme gibi bi niyetim yok zaten. bitti. ne olursa olsun.
Gerçekten çok üzüldüm bol bol namaz kıl dua et zor bi süreç ama atlatacaksın her iki taraf düşman olmuş zaman yapılabilecek pek bişey yok gibi rabbim yardımcın olsunbizim durum sizinkinden çok farklı. haklısınız çocuğuma ne deseler zoruma gider. ama benim eşim karakolda babamdan annemden şikayetçi ve annem babamda ondan şikayetçi. adliyi geçtim idari soruşturma geçirecek hem annem babam hem eşim. bu durumda birbirlerine düşmanken ben gidemem eşimin yanına. babam ve annem haklı çünkü eşimi 5 ayda kaç defa uyardılar kızıma vurma iyi davran yapma zaten hamile diye. her ne kadar seversem seveyim ailemi 1 kere ezdim bir daha ezemem. onun ailesi bana neler dedi aldırmadım bir çoğundan haberi bile yok ama benim babama annemr hakaret ediyo bunlar kaldırabileceğim şeyler değil. bana bu halimle şiddet uygulayan doğumdan sonra neler yapar. sevgisinden şüphem yok zaten fazla sevgiden bu kadar sinirleniyo ve hala mesaj atıyodu ben numaramı değiştirene kadar. bana gelincede ne kadar seversem seveyim bu 5 ayı ben yaşadım canımın acısını bir ben bilirim. ne ailem ne bir başkası canım sıkılıyo üzülüyorum ağlıyorum ama yapılacak bir şey yok.
Hiç üzülme daha küçüksün ve karşına bir gün öyle bir adam çıkar bütün yaralarını sarar o zaman iyikide boşanmışım dersinpişmanlık değil zoruma gidiyo. daha 20 yaşındayım ve hamileyim. bütün hayatımı mahvetti ve sormuştum başta kaldırabilecek misin evliliği diye. insanın umutlarının yıkılması çok kötü. hele ki bu yaşlarda
Bak borderline hastalığı ilaçla düzelmez hastanın bunu kabul edip düzelmek istemesi ve haftalık aylık psikolog desteği alması lazım çok zor bi süreç ve düzeleceği garanti değil hakkında hayırlısı olsun canım
amin teşekkür ederim Allah kimsenin düşmanımın dahi başına vermesin..Gerçekten çok üzüldüm bol bol namaz kıl dua et zor bi süreç ama atlatacaksın her iki taraf düşman olmuş zaman yapılabilecek pek bişey yok gibi rabbim yardımcın olsun
alkolik olduğunu bilmiyodum. evliyken bile içtiğini fark etmedim. 5 defa eve geldiğinde değişik bişey kokuyodu ama yeni idrak ediyorum annem bu alkol kokuyo dediğinde anladım diğerlerininde alkol kokusu olduğunu.Senin hatan alkol kullanan biri ile evlenmek olmuş. Alkolik insanlar her türlü kötülüğü yapar.ama senin buna rağmen evliliğini kurtarmaya çalışmanı takdirle karşıladım demekki normal biri ile evli olmuş olsan süper evliliğin olurmus
hayırlısı olsun ama beynimin içinde dolu düşünce var yeniden nasıl olacak felan. herkes yaşın daha küçük diyo da bilmiyorum. hayırlısı yinede. hem bunu düşünmek için çok erken.Hiç üzülme daha küçüksün ve karşına bir gün öyle bir adam çıkar bütün yaralarını sarar o zaman iyikide boşanmışım dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?