Severek Boşanmak Zorunda Kalan Var Mı veya Bu durumda olan :((

Eşinde borderline kişilik bozukluğu var gibi uzak dur ondan olabildiğince uzak dur sana bu kadar işkence yapmış biri seni asla sevmiyodur unutma saplantı haline getirmişsin olayı bitir ve yoluna devam et yoksa zarar gören sen olursun

eşimde bu hastalık var doğru. psikoloğa gitmişti ben geçen annemlere geldiğimde ilaç felan vermişti doktor hatta. ben kullandırmamıştım. benim de geri dönme gibi bi niyetim yok zaten. bitti. ne olursa olsun.

eşimde bu hastalık var doğru. psikoloğa gitmişti ben geçen annemlere geldiğimde ilaç felan vermişti doktor hatta. ben kullandırmamıştım. benim de geri dönme gibi bi niyetim yok zaten. bitti. ne olursa olsun.
Bak borderline hastalığı ilaçla düzelmez hastanın bunu kabul edip düzelmek istemesi ve haftalık aylık psikolog desteği alması lazım çok zor bi süreç ve düzeleceği garanti değil hakkında hayırlısı olsun canım

Gerçekten çok üzüldüm bol bol namaz kıl dua et zor bi süreç ama atlatacaksın her iki taraf düşman olmuş zaman yapılabilecek pek bişey yok gibi rabbim yardımcın olsun

Hiç üzülme daha küçüksün ve karşına bir gün öyle bir adam çıkar bütün yaralarını sarar o zaman iyikide boşanmışım dersin

Senin hatan alkol kullanan biri ile evlenmek olmuş. Alkolik insanlar her türlü kötülüğü yapar.ama senin buna rağmen evliliğini kurtarmaya çalışmanı takdirle karşıladım demekki normal biri ile evli olmuş olsan süper evliliğin olurmus

aynen baya araştırdım ben düzelmesi güç veya çok ileri yaşlarda düzelme oluyomuş o yaşa gelene kadar benim ömrüm kalırsa tabi. hastalığını kabul ettiğini düşünmüyorum eğer kabullenseydi 2. kez giderdi psikoloğa. 2.yi söylediğimde oralı bile olmadı. sırf göz boyamak için gitmiş demek ki doktora ben evi terk etmiştim o zaman yine 1 hafta boyunca ağladı sızladı geri döndüm. şimdi şehir değiştirdim doğup büyüdğüm yerdeyim ve çok rahatım. aynı şehirde olmak bile yoruyor insanı.

Gerçekten çok üzüldüm bol bol namaz kıl dua et zor bi süreç ama atlatacaksın her iki taraf düşman olmuş zaman yapılabilecek pek bişey yok gibi rabbim yardımcın olsun
amin teşekkür ederim Allah kimsenin düşmanımın dahi başına vermesin..

alkolik olduğunu bilmiyodum. evliyken bile içtiğini fark etmedim. 5 defa eve geldiğinde değişik bişey kokuyodu ama yeni idrak ediyorum annem bu alkol kokuyo dediğinde anladım diğerlerininde alkol kokusu olduğunu.

Hiç üzülme daha küçüksün ve karşına bir gün öyle bir adam çıkar bütün yaralarını sarar o zaman iyikide boşanmışım dersin
hayırlısı olsun ama beynimin içinde dolu düşünce var yeniden nasıl olacak felan. herkes yaşın daha küçük diyo da bilmiyorum. hayırlısı yinede. hem bunu düşünmek için çok erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…