yokolanumutlar
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 8 Ocak 2017
- 59
- 16
- 38
- Konu Sahibi yokolanumutlar
-
bunun yorumunu da yapmıştım tekrarlamanın lüzumu yok.Sevdiğin insan seni boğar, sen de onu boğ. Bize ne. Karnındaki çocuğa acımıyorsa o sevgi olmuyor. Hayvanlar bile hamileyi itip kakmaz. Aşk meşk karnın boşken düşünülür. Karnını doldurduktan sonra düşüneceğin, sorumlu olacağın şey belli anne baba olarak.
sevginize karışan yok da hamileye atılan dayağın hesabını hukuk da soruyor. Böyle aşk meşk diyerek sıyrılamıyorsun o işten. 2 canlı oluyorsun. Bunların bilinciyle hamile kalmak gerek.
pardon da ben yapılanlar yanına kar kaldı gibi bi cümle kurduğumu hatırlamıyorum. veya seviyorum ve şu şu durumdayım hala devam ediyorum ne yapmalıyım diye sizden akıl alma gibi bi durumda da değilim. insanın bunaldığı noktada içini dökmesi gerekiyo bu herkese olabilir. keşke insanlarımız biraz daha anlayışlı olsa da sert tepkiler vermek yerine gerçekten kendini karşısındakinin yerine koyarak yorum yapsa. ben ne caniyim ne de katil. neyin ne olduğunu biliyorum çok şükür ki ne olursa olsun durumu sonlandırabiliyorum her türlü cezasıyla. Bir çok insanımız bunu yapamıyo üzücü. dert anlatmakta suçlanmayla sonuçlanır olmuş.
zevkıne dovecegını de sanmıyorum ben bı ınsan nıye durduk yere dovsun eger boyle bı ınsansa basta da evlenmeden once bellı ederdı bunu psıkopat mı yahu. ve ortada bı cocuk var hamıle sonucta yuva yıkmak cok mu kolay sanıyosunuz hele severken keske bırakmasaydım demek var ılerıde.. nereden bılıyoruz duzelmıcenı. bı evlılıgın en az bes senesı var derdı annem ve daha 5 aylık evlıler 5 ayda hıcbırsey bellı olmaz bana kalırsa.. ben kendı fıkırlerımı soyledım. erkekler kadınlar gıbı hemen sorumluluk alamayabılıyolar bunun ıcın zaman gerek.Daha kaç kere dayak yemesi lazim
bizim durum sizinkinden çok farklı. haklısınız çocuğuma ne deseler zoruma gider. ama benim eşim karakolda babamdan annemden şikayetçi ve annem babamda ondan şikayetçi. adliyi geçtim idari soruşturma geçirecek hem annem babam hem eşim. bu durumda birbirlerine düşmanken ben gidemem eşimin yanına. babam ve annem haklı çünkü eşimi 5 ayda kaç defa uyardılar kızıma vurma iyi davran yapma zaten hamile diye. her ne kadar seversem seveyim ailemi 1 kere ezdim bir daha ezemem. onun ailesi bana neler dedi aldırmadım bir çoğundan haberi bile yok ama benim babama annemr hakaret ediyo bunlar kaldırabileceğim şeyler değil. bana bu halimle şiddet uygulayan doğumdan sonra neler yapar. sevgisinden şüphem yok zaten fazla sevgiden bu kadar sinirleniyo ve hala mesaj atıyodu ben numaramı değiştirene kadar. bana gelincede ne kadar seversem seveyim bu 5 ayı ben yaşadım canımın acısını bir ben bilirim. ne ailem ne bir başkası canım sıkılıyo üzülüyorum ağlıyorum ama yapılacak bir şey yok.[/ Anlıyorum senı canım sevdıgın tarafından sıddet gormek kotu bısey tabıkı bır kere basıma geldı ama her defasındada yapmaz kadına el kaldırmaz esım sakalasırken bıle bazen canımı cok yakıyo kı sen sıddetten bahsedıyosun cok kotu bısey. rabbım yardımcın olsun namaz ve dua kadar ıyı gelen hıcbırsey yok hayırlısını ıste rabbımden dua et Allah yardımcın olsun . sabr et. hayırlısı olur ınsallah ben kımsenın yuvasının yıkılmasını ıstemem cunku gercekten kotu bısey ve cocugun olucak o olmasa belkı hersey daha kolay olabılırdı aman bosver dıyebılırdım ama sonucta bı socuk var ortada mınıcık bı melek o. tabıkı hersey yıne sende bıter ıstersen gerı donersın ıstersen tamamen bıtırsın ama bıtse bıle cocugunu gormek ıstıcek sureklı yuz yuze geleceksnız ve bu daha kotu . en guzelı neyse nasıl mutlu olucaksan rabbım onu nasıp etsın ınsallah.
Hangi sebep şiddeti kapatır acaba gerçekten merak ediyorum?zevkıne dovecegını de sanmıyorum ben bı ınsan nıye durduk yere dovsun eger boyle bı ınsansa basta da evlenmeden once bellı ederdı bunu psıkopat mı yahu. ve ortada bı cocuk var hamıle sonucta yuva yıkmak cok mu kolay sanıyosunuz hele severken keske bırakmasaydım demek var ılerıde.. nereden bılıyoruz duzelmıcenı. bı evlılıgın en az bes senesı var derdı annem ve daha 5 aylık evlıler 5 ayda hıcbırsey bellı olmaz bana kalırsa.. ben kendı fıkırlerımı soyledım. erkekler kadınlar gıbı hemen sorumluluk alamayabılıyolar bunun ıcın zaman gerek.
Anlıyorum senı canım sevdıgın tarafından sıddet gormek kotu bısey tabıkı bır kere basıma geldı ama her defasındada yapmaz kadına el kaldırmaz esım sakalasırken bıle bazen canımı cok yakıyo kı sen sıddetten bahsedıyosun cok kotu bısey. rabbım yardımcın olsun namaz ve dua kadar ıyı gelen hıcbırsey yok hayırlısını ıste rabbımden dua et Allah yardımcın olsun . sabr et. hayırlısı olur ınsallah ben kımsenın yuvasının yıkılmasını ıstemem cunku gercekten kotu bısey ve cocugun olucak o olmasa belkı hersey daha kolay olabılırdı aman bosver dıyebılırdım ama sonucta bı socuk var ortada mınıcık bı melek o. tabıkı hersey yıne sende bıter ıstersen gerı donersın ıstersen tamamen bıtırsın ama bıtse bıle cocugunu gormek ıstıcek sureklı yuz yuze geleceksnız ve bu daha kotu . en guzelı neyse nasıl mutlu olucaksan rabbım onu nasıp etsın ınsallah.
haklısın tabı canım benım esımde sureklı kapıyı gosterırdı bana gıt dedıgı de cok oldu yol orda falan da dıyo sınırle ama ben duzelır umuduyla bır kez daha gerı geldım senın evlılıgınde sıddette varmıs bu cok kotu bısey . dınen de nıkah dustuyse sayet donmenın de bı anlamı olmaz ne dıyım hayırlısı AllahtanRabbim herşeyin hayırlısını bilir. Kalben ve Allah katında hiç bir sorumluluk hissetmiyorum. ben çok denedim uğraştım çünkü. düzelmiyo. ailem kaç defa barıştırdı düzelmiyo olmuyo. malesef. ayrıca dinen beni zaten boşamış 3 defadan fazla babama al kızını git dedi. bana kaç defa defol git evimden dedi. kız kardeşini arayıp şahit gösterip anne babasını bir daha ararsa boşanırım dedi. burda benden yana günah yok. ettiği küfürleri ve diğer söylediklerini saymıyorum bile. dönüpte zina yapma gibi bi niyetimde yok. ve canıma kastımda yok. üzülüyorum sadece. 5 ayda 7 8 defa kimin komşuları evine toplandı kavga yüzünden. ben 20 senelik yaşantımda babamın anneme kötü bi laf söylediğini duymadım. zıttız biraz sevgi dediğim gibi bi yere kadar götüryo.
haklısın tabı canım benım esımde sureklı kapıyı gosterırdı bana gıt dedıgı de cok oldu yol orda falan da dıyo sınırle ama ben duzelır umuduyla bır kez daha gerı geldım senın evlılıgınde sıddette varmıs bu cok kotu bısey . dınen de nıkah dustuyse sayet donmenın de bı anlamı olmaz ne dıyım hayırlısı Allahtan
biz uc kez geldık o duruma ılk ıkısınde bılıyodu onu gercekten cok sevdıgımı ve donecegımı bu 2 kez gıtmıstım annemın evıne bu üçüncü gıdısımde 1 ay kaldım avukatlarla falan gorustuk ıkımızde kararlıydık bıtırecektık ama oda yapamadı bnde bır gece ansızın duzeldı aradı mesajlar attı sabahlara kadar konustuk ve bu son sansımız dedık. geldı aldı benı duzeldıgıne ınanıyorum en azından artık ılgılenıyo sakalar yapıyo canımı acıttıgı bıle oluyo ama ben zaten onun ılgılı olmasını ıstıyodum boyle olması daha ıyı oldu oda bend ders almıs oldum bızım kotu olmamızda en buyuk etken onun aılesıydı ve ben onun akrabalarından kımseyle gorusmuyorum artık hepsı sırtımdan vurdu benı oyle ınsanlar yanı. suan dondugume pısman degılım rabbım pısman etmesın ınsallah hıc bozulmaz aramız bende cok kotu seyler yasadım sıddet dısında hersey vardı evlılıgımızde ıcen bı ınsandı esım bıde evde ıcıyodu yanı geldıgımden berı ıcmedı allaha sukur.. tek kotu olan sey babası telefon kullanmamı ıstemıyomus oda telefonumu aldı 3 4 ay kullanmıcakmısım bende tamam dedım aılemle onun telefonundan konusuyorum evden dısarı cıkmamı ıstemıyo cıkmıyorum gun boyu evdeyım yeter kı ıyı olalım bunlar asılır allahın ıznıyle.. Sende bundan sonra sadece aılenı ve bebegını dusun saglıkllı bı sekılde kucagına alırsın ınsallah allah hep hayırlı ıyı ınsanlarla karsılastırsın canımben eşimi daha önce bırakıp 1 hafta kadae annemlerin evinde de kaldım. düzelir umuduyla tekrar döndüm. bişey değişmedi. ayrıca ailemle görüştürmemeye başladı bu sefer. inşAllah senin eşin düzelmiştir.
biz uc kez geldık o duruma ılk ıkısınde bılıyodu onu gercekten cok sevdıgımı ve donecegımı bu 2 kez gıtmıstım annemın evıne bu üçüncü gıdısımde 1 ay kaldım avukatlarla falan gorustuk ıkımızde kararlıydık bıtırecektık ama oda yapamadı bnde bır gece ansızın duzeldı aradı mesajlar attı sabahlara kadar konustuk ve bu son sansımız dedık. geldı aldı benı duzeldıgıne ınanıyorum en azından artık ılgılenıyo sakalar yapıyo canımı acıttıgı bıle oluyo ama ben zaten onun ılgılı olmasını ıstıyodum boyle olması daha ıyı oldu oda bend ders almıs oldum bızım kotu olmamızda en buyuk etken onun aılesıydı ve ben onun akrabalarından kımseyle gorusmuyorum artık hepsı sırtımdan vurdu benı oyle ınsanlar yanı. suan dondugume pısman degılım rabbım pısman etmesın ınsallah hıc bozulmaz aramız bende cok kotu seyler yasadım sıddet dısında hersey vardı evlılıgımızde ıcen bı ınsandı esım bıde evde ıcıyodu yanı geldıgımden berı ıcmedı allaha sukur.. tek kotu olan sey babası telefon kullanmamı ıstemıyomus oda telefonumu aldı 3 4 ay kullanmıcakmısım bende tamam dedım aılemle onun telefonundan konusuyorum evden dısarı cıkmamı ıstemıyo cıkmıyorum gun boyu evdeyım yeter kı ıyı olalım bunlar asılır allahın ıznıyle.. Sende bundan sonra sadece aılenı ve bebegını dusun saglıkllı bı sekılde kucagına alırsın ınsallah allah hep hayırlı ıyı ınsanlarla karsılastırsın canım
Basindan bi iki cumle okudum ve cevap veriyorum
Hala mi severek ayriliyosun peeesss valla
toparlandım çok şükür
Simdi ne alemdesin mahkeme falan
Ben de bosaniyorum bugun basvurdum
avukatım takip ediyor. davam açıldı Bu ayın 18inde. Mahkeme günü bekliyorum. 3 4 gün önce eşime tebliğ edilmiş. sana tavsiyem numaranı değiştir. sosyal hesaplarını kapat ulaşamasın. ben uzaklaştırmada çıkarttırdım ona rağmen yazıyor. arıyor. gerçi sustu dünden beri de çok şükür. eğer benim eşim gibi manyak değilse numaranı bulamaz zaten. benim ki bulmuş kimseyede vermedim nerden bulduysa. bu dönemde görüşürsen psikolojik olarak sıkıntı yaşarsın avukatımda dahil büyüklerim aynı şeyi söylüyor.
çekişmeli bizim hem daha 5 ay olO sahis beni aramiyo zaten ne kadar oldu siz ayrilali cekismeli mi davaniz
O sahis beni aramiyo zaten ne kadar oldu siz ayrilali cekismeli mi davaniz
çekişmeli bizim hem daha 5 ay ol
çekişmeli bizim daha evleneli 1 sene olmadığı için anlaşmalı olmuyo ki zaten karşı taraf boşanmak istemediği için. hem ben tüm haklarımı sonuna kadar kullanacam. burda yazmadığım çok şey var. bu sebeplerden çekişmeliye giriyor. sizin boşanma sebebiniz ne? anlaşmalı mı kaç senelik evlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?