- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 42
- Konu Sahibi yokolanumutlar
-
dayak hariç okadar iyi dayranıyordu ki....ne diyeceğimi bilemiyorum hanımefendi.
ne söyleyim? dünyanın en arsız insanını getir onunda iyi yönlerini bulursun.
yaklaşık 5aylık evliyim ve 4 aylık hamileyim. Eşim ve Babam birbirinden nefret ediyor. Eşim 2 aydır ailemle beni görüştürmüyodu. sonra babamın rahatsız olduğunu duydum ve eşimin yanında aradım. Ertrsi gün babama gitmek istediğimi söyledim kapı orda git dedi. çıktım ve arkamdan çıkmış alkol almış( aradım çağırdım o da geldi. evde herkes onunla konuşmaya çalıştı ama o ters davrandı anneme babama. alın kızınızı gidin falan dedi küfürler etti. daha sonra babam alkollü dediğinden haberi yok diye sakinleştirdi bizi evimize bıraktı. eve geldik kahve yaptım annem babam ve eşim içti beraber. sonra annemler gittiler. eşim benimle hiç konuşmadı dayak yemek istemiyosan git ötede yat dedi. ben de o uyuya kalınca yanına gittim sarıldım yattım.
daha öncede defalarca şiddet uygulamıştı bunun yüzünden karakola müraacatımız darp raporlarım ve resimlerim var zaten. ben herşeye rağmen eşimi çok seviyorum çünkü bana o kadar iyi davranıyodu ki (dayak hariç) sanki dünyada benden başka kimse yok gibi. hamile halimle defalarca dayak yemişliğim var. yalvardıkça yapma tamam gidecem evden dedikçe daha da artıyodu meğer gitmemden korkuyomuş gidecem dedikçe iyice sinirleniyomuş.
neyse ertesi gün her zaman saat 7 de eve gelen eşim o gün saat 10 a doğru geldi. ve yine alkollüydü. bana evlenmeye karar vermeden önce kullanmıyorum demişti. ben yemek hazırlamıştım eve girdi yemedi gitti yattı yanına gittim yattım küfür etmeye başladı yeter artık küfretme dedim dövmeye başladı. babamı aradım can havliyle çıkıp geldiler. şimdi annemden ve babamdan şikayetçi, babam ve annemde ondan şikayetçi. 1 ay uzaklaştırma aldı. ailemle gittik evde ki tüm eşyalarımı aldık. babamın aldığı odayı sattık. boşanma davasını açtık. çok üzülüyorum böyle olmasına eşimle ailemin arasında olanlara. belki suç belki daha fazla ben de beceremedim iki tarafı idare etmeyi. bilmiyorum. eşimi çok seviyorum ama o günlere geri dönmek istemiyorum. babam burda kinini kusup duruyo eşime karşı ben sadece gizlice ağlayabiliyorum. eşimle görüştük telefonla olmayacağını söyledim. eve girmiş ben anahtarı vermiştim. ölmek istiyorum her şeyi kendi elimle mahvettim her şeyi kaldırmak atmak istiyorum görmek istemiyorum yapamıyorum diyo ailesi hiç yanında değil zorla göndermişler işine git diye. alışırmışız bu kadar severken nasıl alışacaz. Allah aşkına ben ne yapacam. ayrı dayanamıyorum yanına gitsem yapamam. ölmek istiyorum..
sen ona dönersin yine yersin dayağı oturursun merak etme üzülme yani
buraya bu konuyu açıp fikir aldığına göre oysa kararlı olmalı guclu olmalıydın en önemlisi pişman olmalıydın öyle bir adamla evlendiğine
kendine gel
boşanma evresi kadar zor bişey yok inanın.Dayak ve sevmek kelimelerini aynı cümlede nasıl kullanabiliyorsunuz??? Sizi nasıl yetiştiriyorlar, nasıl büyüyorsunuz çok merak ediyorum....bu kadar mı açsınız sevgiye....
tanıyorduk birbirimiziMerhaba. Konuyu okudum. Üzüldüm. Çünkü emekle yapılan yuvanin yıkılması çok yıkıcı bir durum.
Duruma gelince. Eşini seviyorsun sana şiddet gösterse dahi yanında olmaya çalışıyorsun. Tamam bir sevgi var olabilir ancak sevginin önünü senin esine olan bağımlılığın almis.
Merak ettiğim bir sey var esinle evliliginiz nasıl oldu. Görücü mu yoksa tanıyor muydunuz?
senı suan gercekten anlıyorum cunku bundan bır hafta once bende bosanmanın esıgınden dondum bızımde bır cok sorunlarımız vardı ve bende 20 yasındayım 1 yıllık evlıyım esımın aılesı benı ıstemıyordu ve bız altlı ustlu oturuyoruz esımın aılesıyle bundan bır hafta once esımden ayrılmaya karar verdım oda ayrılmak ıstedıgını soyledı ve bız ayrılmaya karar vermıstık.. bır gece mesaj attı bana annemın evındeydım avukatla gorustugunu davanın acılacagını soyledı ama ben yapamadım bu sefer cunku cok severek evlenmıstık hamıleydım cocugum onun ve aılesının yuzunden dusmustu ama ben herseyı sıldım ve esımle bırbırımıze sor verdık sımdı gayet mutluyuz aılesıyle konusmuyorum. telefonumu aldı kımseyle konusmanı ıstemıyorum dedı bende kabul ettım aılemle onun telefonundan gorusuyorum ve onun tarafından kımseyle konusmuyorum gayet mutluyuz yalnız kalmak daha cok ıyı geldı bıze dıye dusunuyorum tabı bızde sıddet falan yok ama sakalasırken cıddı cıddı vuruyo bazen sınırını cıkarır gıbı. yuva yıkmak kolay bısey degıl kuzum bır kere baba evınden cıkıp gerı donunce ne kadar sahıp cıkarlarsa cıksınlar bı sure sonra yaptıkların goze batmaya baslar helekı cocugun olacak ona ufacık bı kızmaları zoruna gıder delı de olsa kocandan baska kımse cocuguna babalık yapamaz benım bunlar sahsı dusuncem bırde hamılesın oturup guzelce bı konusun bı olur yol bulun eger esınde senı sevıyorsa bence duzelecektır cocugun ıcın bır kez daha deneyebılırsın bence..yaklaşık 5aylık evliyim ve 4 aylık hamileyim. Eşim ve Babam birbirinden nefret ediyor. Eşim 2 aydır ailemle beni görüştürmüyodu. sonra babamın rahatsız olduğunu duydum ve eşimin yanında aradım. Ertrsi gün babama gitmek istediğimi söyledim kapı orda git dedi. çıktım ve arkamdan çıkmış alkol almış( aradım çağırdım o da geldi. evde herkes onunla konuşmaya çalıştı ama o ters davrandı anneme babama. alın kızınızı gidin falan dedi küfürler etti. daha sonra babam alkollü dediğinden haberi yok diye sakinleştirdi bizi evimize bıraktı. eve geldik kahve yaptım annem babam ve eşim içti beraber. sonra annemler gittiler. eşim benimle hiç konuşmadı dayak yemek istemiyosan git ötede yat dedi. ben de o uyuya kalınca yanına gittim sarıldım yattım.
daha öncede defalarca şiddet uygulamıştı bunun yüzünden karakola müraacatımız darp raporlarım ve resimlerim var zaten. ben herşeye rağmen eşimi çok seviyorum çünkü bana o kadar iyi davranıyodu ki (dayak hariç) sanki dünyada benden başka kimse yok gibi. hamile halimle defalarca dayak yemişliğim var. yalvardıkça yapma tamam gidecem evden dedikçe daha da artıyodu meğer gitmemden korkuyomuş gidecem dedikçe iyice sinirleniyomuş.
neyse ertesi gün her zaman saat 7 de eve gelen eşim o gün saat 10 a doğru geldi. ve yine alkollüydü. bana evlenmeye karar vermeden önce kullanmıyorum demişti. ben yemek hazırlamıştım eve girdi yemedi gitti yattı yanına gittim yattım küfür etmeye başladı yeter artık küfretme dedim dövmeye başladı. babamı aradım can havliyle çıkıp geldiler. şimdi annemden ve babamdan şikayetçi, babam ve annemde ondan şikayetçi. 1 ay uzaklaştırma aldı. ailemle gittik evde ki tüm eşyalarımı aldık. babamın aldığı odayı sattık. boşanma davasını açtık. çok üzülüyorum böyle olmasına eşimle ailemin arasında olanlara. belki suç belki daha fazla ben de beceremedim iki tarafı idare etmeyi. bilmiyorum. eşimi çok seviyorum ama o günlere geri dönmek istemiyorum. babam burda kinini kusup duruyo eşime karşı ben sadece gizlice ağlayabiliyorum. eşimle görüştük telefonla olmayacağını söyledim. eve girmiş ben anahtarı vermiştim. ölmek istiyorum her şeyi kendi elimle mahvettim her şeyi kaldırmak atmak istiyorum görmek istemiyorum yapamıyorum diyo ailesi hiç yanında değil zorla göndermişler işine git diye. alışırmışız bu kadar severken nasıl alışacaz. Allah aşkına ben ne yapacam. ayrı dayanamıyorum yanına gitsem yapamam. ölmek istiyorum..
senı suan gercekten anlıyorum cunku bundan bır hafta once bende bosanmanın esıgınden dondum bızımde bır cok sorunlarımız vardı ve bende 20 yasındayım 1 yıllık evlıyım esımın aılesı benı ıstemıyordu ve bız altlı ustlu oturuyoruz esımın aılesıyle bundan bır hafta once esımden ayrılmaya karar verdım oda ayrılmak ıstedıgını soyledı ve bız ayrılmaya karar vermıstık.. bır gece mesaj attı bana annemın evındeydım avukatla gorustugunu davanın acılacagını soyledı ama ben yapamadım bu sefer cunku cok severek evlenmıstık hamıleydım cocugum onun ve aılesının yuzunden dusmustu ama ben herseyı sıldım ve esımle bırbırımıze sor verdık sımdı gayet mutluyuz aılesıyle konusmuyorum. telefonumu aldı kımseyle konusmanı ıstemıyorum dedı bende kabul ettım aılemle onun telefonundan gorusuyorum ve onun tarafından kımseyle konusmuyorum gayet mutluyuz yalnız kalmak daha cok ıyı geldı bıze dıye dusunuyorum tabı bızde sıddet falan yok ama sakalasırken cıddı cıddı vuruyo bazen sınırını cıkarır gıbı. yuva yıkmak kolay bısey degıl kuzum bır kere baba evınden cıkıp gerı donunce ne kadar sahıp cıkarlarsa cıksınlar bı sure sonra yaptıkların goze batmaya baslar helekı cocugun olacak ona ufacık bı kızmaları zoruna gıder delı de olsa kocandan baska kımse cocuguna babalık yapamaz benım bunlar sahsı dusuncem bırde hamılesın oturup guzelce bı konusun bı olur yol bulun eger esınde senı sevıyorsa bence duzelecektır cocugun ıcın bır kez daha deneyebılırsın bence..
Daha kaç kere dayak yemesi lazimsenı suan gercekten anlıyorum cunku bundan bır hafta once bende bosanmanın esıgınden dondum bızımde bır cok sorunlarımız vardı ve bende 20 yasındayım 1 yıllık evlıyım esımın aılesı benı ıstemıyordu ve bız altlı ustlu oturuyoruz esımın aılesıyle bundan bır hafta once esımden ayrılmaya karar verdım oda ayrılmak ıstedıgını soyledı ve bız ayrılmaya karar vermıstık.. bır gece mesaj attı bana annemın evındeydım avukatla gorustugunu davanın acılacagını soyledı ama ben yapamadım bu sefer cunku cok severek evlenmıstık hamıleydım cocugum onun ve aılesının yuzunden dusmustu ama ben herseyı sıldım ve esımle bırbırımıze sor verdık sımdı gayet mutluyuz aılesıyle konusmuyorum. telefonumu aldı kımseyle konusmanı ıstemıyorum dedı bende kabul ettım aılemle onun telefonundan gorusuyorum ve onun tarafından kımseyle konusmuyorum gayet mutluyuz yalnız kalmak daha cok ıyı geldı bıze dıye dusunuyorum tabı bızde sıddet falan yok ama sakalasırken cıddı cıddı vuruyo bazen sınırını cıkarır gıbı. yuva yıkmak kolay bısey degıl kuzum bır kere baba evınden cıkıp gerı donunce ne kadar sahıp cıkarlarsa cıksınlar bı sure sonra yaptıkların goze batmaya baslar helekı cocugun olacak ona ufacık bı kızmaları zoruna gıder delı de olsa kocandan baska kımse cocuguna babalık yapamaz benım bunlar sahsı dusuncem bırde hamılesın oturup guzelce bı konusun bı olur yol bulun eger esınde senı sevıyorsa bence duzelecektır cocugun ıcın bır kez daha deneyebılırsın bence..
Sabrımızı sınıyor bence bu yeni üyeler. Akşam olunca coşuyorlar, çil yavrusu gibi ürüyorlar. Ya cinsellik, ya şiddet konusunda uç fikirler, fantastik konular falan...
Hamileyken döven bir eş nasıl karısını çok sevmiş oluyor ben şu an o paradoksu çözmeye çalışıyorum.
yeni eski üye bakışınızı anlayamadım da, aşırı sevgiden kıskanıp cinnet geçirip karısını öldüren haberlerle dolu ülkemde benim kurduğum cümle mi garip geldi?dediğim gibi ben yaşadım 5 ay içini kimse bilemez bi evliliğin ben size bi kısmını yazdum diye hep böyle gidiyo diye bişey yok. bu durumuda yoğunlukla yaşadım ben yerden yere vurulduğumu da biliyorum yarım saat sonra göklere çıkarıldığımıda. bu kafada olan bişey anlık duygu değişimi. hiç sevdiğin insanı boğasın gelmiyo mu. hiç bir şey değil yaklaşımın çok yanlış. ben de gidip yeniden barışayım demiyorum zaten. bayan eski ve üremeyen üye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?