Severek Boşanmak Zorunda Kalan Var Mı veya Bu durumda olan :((

yokolanumutlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
59
16
38
yaklaşık 5aylık evliyim ve 4 aylık hamileyim. Eşim ve Babam birbirinden nefret ediyor. Eşim 2 aydır ailemle beni görüştürmüyodu. sonra babamın rahatsız olduğunu duydum ve eşimin yanında aradım. Ertrsi gün babama gitmek istediğimi söyledim kapı orda git dedi. çıktım ve arkamdan çıkmış alkol almış ( aradım çağırdım o da geldi. evde herkes onunla konuşmaya çalıştı ama o ters davrandı anneme babama. alın kızınızı gidin falan dedi küfürler etti. daha sonra babam alkollü dediğinden haberi yok diye sakinleştirdi bizi evimize bıraktı. eve geldik kahve yaptım annem babam ve eşim içti beraber. sonra annemler gittiler. eşim benimle hiç konuşmadı dayak yemek istemiyosan git ötede yat dedi. ben de o uyuya kalınca yanına gittim sarıldım yattım.

daha öncede defalarca şiddet uygulamıştı bunun yüzünden karakola müraacatımız darp raporlarım ve resimlerim var zaten. ben herşeye rağmen eşimi çok seviyorum çünkü bana o kadar iyi davranıyodu ki (dayak hariç) sanki dünyada benden başka kimse yok gibi. hamile halimle defalarca dayak yemişliğim var. yalvardıkça yapma tamam gidecem evden dedikçe daha da artıyodu meğer gitmemden korkuyomuş gidecem dedikçe iyice sinirleniyomuş.

neyse ertesi gün her zaman saat 7 de eve gelen eşim o gün saat 10 a doğru geldi. ve yine alkollüydü. bana evlenmeye karar vermeden önce kullanmıyorum demişti. ben yemek hazırlamıştım eve girdi yemedi gitti yattı yanına gittim yattım küfür etmeye başladı yeter artık küfretme dedim dövmeye başladı. babamı aradım can havliyle çıkıp geldiler. şimdi annemden ve babamdan şikayetçi, babam ve annemde ondan şikayetçi. 1 ay uzaklaştırma aldı. ailemle gittik evde ki tüm eşyalarımı aldık. babamın aldığı odayı sattık. boşanma davasını açtık. çok üzülüyorum böyle olmasına eşimle ailemin arasında olanlara. belki suç belki daha fazla ben de beceremedim iki tarafı idare etmeyi. bilmiyorum. eşimi çok seviyorum ama o günlere geri dönmek istemiyorum. babam burda kinini kusup duruyo eşime karşı ben sadece gizlice ağlayabiliyorum. eşimle görüştük telefonla olmayacağını söyledim. eve girmiş ben anahtarı vermiştim. ölmek istiyorum her şeyi kendi elimle mahvettim her şeyi kaldırmak atmak istiyorum görmek istemiyorum yapamıyorum diyo ailesi hiç yanında değil zorla göndermişler işine git diye. alışırmışız bu kadar severken nasıl alışacaz. Allah aşkına ben ne yapacam. ayrı dayanamıyorum yanına gitsem yapamam. ölmek istiyorum..

bu nasıl sevmek! seven insan saygı duyar sever ,dayak atmaz ,alkol alan eşiniz yarın çocuğunuz olacak muhtemelen dayağa devam edecek ki siz hamileyken bile dövüldüğünüzü söylüyorsunuz.sizde iyi değilsiniz, bu durumda ailem sahip çıkmış bana demek yerine , seviyorum diyorsunuz. neyi seviyorsunuz dayağımı?

Sizin iki tarafın birbiriyle anlaşamamasından büyük problemleriniz var. Bir kere dayağı yiyen aileniz değil sizsiniz. Nasıl onların arasındaki problem olabilir bu? Suç bende diyorsunuz, seviyorum eşimi diyorsunuz, size dayak atan adama sarılıp yatmaya çalışıyorsunuz, çıldırmış olmalısınız heralde. Evliliğiniz zaten raydan çıkmış o kesin de bence sizin psikolojiniz de raydan çıkmış. En kötüsü fren de patlak üstelik...

Kızım sen gerçekmisin zevk mı aliyon acı çekmekten

hayır boşanma davamı açtım zaten. ama her ne yaşanırsa yaşansın güle oynaya boşananı görmedim. ki ben yeni evliydim ve ne umutlarla evlendim. eşime de söyledim zaten kendi çocuğuna acımayana acınmaz diye ama insan üzülüyor. hamileyken hele daha zor. bazı tartışmalar benim hamile ve hassas olduğum için bile oldu..

ailem benim her zaman yanımda.. bu yorumu daha önce dayağı mı seviyosun diye başkasına yapmıştım başa gelebiliyomuş demek ki.

hamileyken insan daha çok ilgi bekliyo ve hassas oluyo bunu da daha çok eşinden bekliyo ne olursa olsun. raydan çıktığı kesin zaten insanın zoruna gidiyo sadece neler düşünüyorsun ne oluyo. boşanma davamız açıldı zaten ben de kendime zarar verme meraklısı değilim. hep kötü anılar olmuyo iyileride hatırlanıyo illaki

birde şunu söyleyim ailemle problemlerinin olmasının sebebi benim tabiki de kimse çocuğunun dayak yemesini istemez.

hey yarabbim
bu ne böyle sizi ezen kocanız ailenize saygısı yok dayak var küfür var hayata hükmetme var
siz severken boşanmak diyorsunuz
anlamadığım şey aileler neden birbirinden nefret ediyo
hadi diyelim aileler nefret ediyo neden eşinizde nefret ediyo
hadi eşinizde nefret ediyo diyelim neden size yansıtıyo ve bu kadar müdahale ediyo ?

ailem benim her zaman yanımda.. bu yorumu daha önce dayağı mı seviyosun diye başkasına yapmıştım başa gelebiliyomuş demek ki.

bence en iyi nimet ailenizin yanınızda olması ,daha yaşınız genç anladığım kadarıyla işe girer çalışırsınız bebeğinizede anneniz bakar.15 yıllık evli gibi konuşuyorsunuz alışmışlıklar var diye ,5 ayda bunları yapan ve bu en güzel günlerinde bebeğinizde olacakmış neler yapmaz ileride, uzun süreli evliliklerde bile insanların gözü dönüyor tek celsede boşanıyor ,eksiler ağır basıyor ,siz evlendiğinizden bu zamana kadar iyi bir gün görmemişsiniz yazdıklarınızdan bunu çıkarırım bu durumda güle oynaya gitmelisiniz boşanmaya

o kısmını anlayabilsem deli gibi tanıdığım tanımadığım herkese bunları anlatmazdım.

insanın zoruna gidiyor evet yaşım küçük. benimle beraber evlenen arkadaşlarıma baktıkça ağlamaktan başka bişey gelmiyo elimden. insan ister istemez üzülüyo zoruna gidiyo anlata biliyo muyum. birde çocuk olunca

Sana bunlari yapan adami asla hala seviyorum diye düşünme ve birde aileni sevmicek hakaret edicek Afedersin ama o adamin agzina s.... kimse kusura bakmasin sana ailen bakti büyüttü evlendirdi ve o ailenle gorusmeni istemiyo diye 2 ay gorusmedin inanamıyorum arkadaşım saka gibisin benimde eşimle sorunlarim var benimde esimle ailemin arasi acildi ama aileme hic bir zaman ne hakaret edebildi nede beni gondermemezlik sonrada geldi ellerini öptü ne olursa olsun aileni kimseye ezdirme ben bu konuda çok hassasim o çocukta sagliksiz evliligin içinde büyüyeceğine ayrı büyüsün emin ol daha sağlıklı olur önce uzulceksin belki ama karşına başkası çıktığında iyiki diceksin seni suan cok iyi anlıyorum bende git geller yaşıyorum bosanada bilirim 1 kac ay içinde ama psikolojik destek vs bunu atlatmam gerekiyo diye düşünüyorum yaş geciyo bu günler bir daha geri gelmicek o yuzden insanin önce kendi kendinin degerini bilmesi gerekiyo

Ailemle görüştürmediğinde ben de kolay şeyler yaşamadım hasta yapılacak bişey yok. insan şiddet görmek yerine bazı şeylere tamam diyo ve tamam demekten sıkıldığım için boşanma davası açtım. Ailemlr düzelir mi acaba diye görüşmedik kolay değil Devam edince dava açtım

Zaten bir adam karisina siddet uyguluyosa en doğru şey onu olduğu yerde birakmak ancak aciz adamlar kadina şiddet uygular gücü bır tek evdeki karisina yeter en doğru karari vermissin boşuna pismanlik yasama

Zaten bir adam karisina siddet uyguluyosa en doğru şey onu olduğu yerde birakmak ancak aciz adamlar kadina şiddet uygular gücü bır tek evdeki karisina yeter en doğru karari vermissin boşuna pismanlik yasama

pişmanlık değil zoruma gidiyo. daha 20 yaşındayım ve hamileyim. bütün hayatımı mahvetti ve sormuştum başta kaldırabilecek misin evliliği diye. insanın umutlarının yıkılması çok kötü. hele ki bu yaşlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…