Ahahahs aklıma geliyoda şuan ,bir keresinde epey yine konuştu tamam şimdi sen konuş dedi ben konuşmaya başlayınca bı kaç saniye sonrasında kendi tabiriyle konuşmama atladı şöyle bı cümle kullandı :Yaa aklıma bişe takiliyo nedir dedim :Ya ben nazar olucam diye çok korkuyorum çünkü çok hızlı çalışıyorum fabrika dedi
bende Allah korusun dedim olmazsın dedin
Anne babası vefat etmişti seneler öncesinde . Kendisi 46 yaşında ama yaşını gostermiyodu cidden o yüzden hani yaş farkinda sıkıntı etmemiştim .Sürekli benim anne babam yok ben yetimim diyordu yalnızım diyordu .Benimde babam yok mesela ama ben bı kez bile yetimim demedim .ona verdiğim cevabta bak sen ufak çocuk değilsin yetişkin insansın iyiki küçük değilsin yoksa tek başına çok zor olurdu hayat şartları .Artık şu psikolojiden çık yetim felan değilsin diyodum.mesela bugün ne yaptın dediğinde hiç demiyordum annemle oturdum gezmeye gittik vs.diye demiyordum hani anlatabiliyomuyum üzülmesin annesi yok diye .Yani ben daha ne yapacaktım benim en çok ağrıma giden bana uyguladığı tarife yaptığı muamele .Bilmiyorum böylesine denk gelmedim .Ancak kendime geliyorum iyiki bitmiş iyiki .