23 yaşındayım ailem yüzüden çalışmıyorum işletme mezunuyum. Erkek arkadaşımı üniversitesiden tanıyorum. 2 yıldırda ciddi bir şekilde konuşuyoruz. Ailemin durumu gayet iyi. Erkek arkadaşımın ailesi ise orta durumlular. Benim babam 15 sene önce vefat etti. Erkek arkadaşım 24 yaşında noterde kâtip. En başından berri ailem erkek arkadaşımı sevmedi onaylamadılar. Aileler tanışsın artık dedik. Bu işe bi resmiyet gelsin dedik. Onada başta yok dediler sonra zorla tamam dedirttim. Babaannem erkek arkadaşımın dayısının eşini tanıyormuş eskiden komşularmış. Arayıp onlara sormuş nasıl aileler falan fistan diye. Adı demişlerki sizin kızınızı harcarlar. Oğlanın annesi babası ablası gaddar. Durumları yok. Sizin mal varlığınız için bile konuşuyor olabilir kızınızla. Kızınıza söyleyin oğlandan uzak dursun beş para etmezler. Ama benim söylediğimi söylemeyin. Evliliğimiz bozulur kocamın ablası , oğlanın annesi. Böyle şeyler söylediğimi bilmesinler demiş. Benden duymadınız demiş..... erkek arkadaşıma söylememem gerektiğini söylediler bizimkiler bunları. Ben dayanamadım söyledim. Erkek arkadaşım en başından dedi yengem böyle şeyler söylemez bunlar yalan iftira...... yengesiyle konuşmuş biz asla böyle birşey söylemedik sizin ne kötü yanınız var ki bunları söyleyelim demiş. Babaannesi onaylamadığı için atıp tutup uydurup söylemiş demişler. Üstelik yengesinin eşide yani oğlanın dayısıda babaannemle konuşurlarken yanlarındaymış. Banada diyorlar ki eşi yani oğlanın dayısı duyarsa yuvaları yıkılır senin yüzündne ayrılırlar yengesinin söylediklerini kimseye söyleme oğlandan ayrıl. Arkadaşlar rica ediyorum bana akıl verin ben ne yapacağım. Babaannemin atmasyonu var. Önceden belli vardı. bu yüzden 5-6 sene konuşmadık kendisiyle. Ne olursunuz akıl verin