Sevenlerin arasına girmek için yalan söyleyen nene.

leyla kaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
48
-3
23 yaşındayım ailem yüzüden çalışmıyorum işletme mezunuyum. Erkek arkadaşımı üniversitesiden tanıyorum. 2 yıldırda ciddi bir şekilde konuşuyoruz. Ailemin durumu gayet iyi. Erkek arkadaşımın ailesi ise orta durumlular. Benim babam 15 sene önce vefat etti. Erkek arkadaşım 24 yaşında noterde kâtip. En başından berri ailem erkek arkadaşımı sevmedi onaylamadılar. Aileler tanışsın artık dedik. Bu işe bi resmiyet gelsin dedik. Onada başta yok dediler sonra zorla tamam dedirttim. Babaannem erkek arkadaşımın dayısının eşini tanıyormuş eskiden komşularmış. Arayıp onlara sormuş nasıl aileler falan fistan diye. Adı demişlerki sizin kızınızı harcarlar. Oğlanın annesi babası ablası gaddar. Durumları yok. Sizin mal varlığınız için bile konuşuyor olabilir kızınızla. Kızınıza söyleyin oğlandan uzak dursun beş para etmezler. Ama benim söylediğimi söylemeyin. Evliliğimiz bozulur kocamın ablası , oğlanın annesi. Böyle şeyler söylediğimi bilmesinler demiş. Benden duymadınız demiş..... erkek arkadaşıma söylememem gerektiğini söylediler bizimkiler bunları. Ben dayanamadım söyledim. Erkek arkadaşım en başından dedi yengem böyle şeyler söylemez bunlar yalan iftira...... yengesiyle konuşmuş biz asla böyle birşey söylemedik sizin ne kötü yanınız var ki bunları söyleyelim demiş. Babaannesi onaylamadığı için atıp tutup uydurup söylemiş demişler. Üstelik yengesinin eşide yani oğlanın dayısıda babaannemle konuşurlarken yanlarındaymış. Banada diyorlar ki eşi yani oğlanın dayısı duyarsa yuvaları yıkılır senin yüzündne ayrılırlar yengesinin söylediklerini kimseye söyleme oğlandan ayrıl. Arkadaşlar rica ediyorum bana akıl verin ben ne yapacağım. Babaannemin atmasyonu var. Önceden belli vardı. bu yüzden 5-6 sene konuşmadık kendisiyle. Ne olursunuz akıl verin

Değişmez. Yapabileceğin tek şey o istediği kadar konuşsun onu dinlememek. Annenle babanın istememe sebebi ne peki?

Değişmez. Yapabileceğin tek şey o istediği kadar konuşsun onu dinlememek. Annenle babanın istememe sebebi ne peki?
Babam vefat etti 15 sene önce. Annemin istememe sebebi ise maddi durumlarının orta halli olması. Ve benim çalışmamam. İşe gireyim dediğimde ise izin vermeyenlerde onlar

Babannen sana erkek arkadasinin dayisi, yani yengesinin kocasi duymasin mi dedi?
Ve sonra sana kim soyledi dayi zaten konusurlarken yanlarindaymis diye? Erkek arkadasin mi?

Babannen sana erkek arkadasinin dayisi, yani yengesinin kocasi duymasin mi dedi?
Ve sonra sana kim soyledi dayi zaten konusurlarken yanlarindaymis diye? Erkek arkadasin mi?
Evet babaannem dayısı duymasın dedi. Evlilikleri biter söyleme oğlana felan dedi. Ben söyledim. Erkek arkadaşım dedi dayım Yani eşi konuşurlarken yanlarındaymış diye.

Aılen cocugu neden istemiyor, gerekçeleri ne
Maddi açıdan bizden zayıfmış. Benim çalışmamada müsaade etmiyorlar. Sonrada işin bile yok 3500 oğlanın kazandığıyla ev aylığımı ödeyeceksiniz geçinecekmisiniz diyorlar. Benim ailem sorunlu tutarsız anlayacağınız.

Huylu huyundan vazgeçmez ama babaannende görmüş geçirmiş biridir .. Neden istemiyorlar acaba ?

Çalışmamı kısıtlayan kendi ailem. Yeri gelince de çalışmıyorsun etmiyorsun oğlanın aldığı 3500 la geçinemezsin diyende ailem.
Açıkçası ben de babaannenin doğru söylediğini düşünüyorum yenge de yuvası dağılmasın diye demedim öyle bir şey demiş olabilir. Biraz daha ailesini ve çocuğu tanımaya çalıs aileler hissediyor gerçekten onları dinlemek lazım. Ve aileni ikna edip çalış kesinlikle elinde maddi özgürlüğün olsun.

Evet babaannem dayısı duymasın dedi. Evlilikleri biter söyleme oğlana felan dedi. Ben söyledim. Erkek arkadaşım dedi dayım Yani eşi konuşurlarken yanlarındaymış diye.
Babannenin yalan soyluyor olabilir.
Ama soyle de bir ihtimal var ki erkek arkadasin utanip olayi kapatmak icin zaten konusurlarken dayim da yanlarindaymis demis te olabilir sana.

babaannen yalan söylemiştir, ayrıca yenge de yalan söylemiş olabilir. ben şimdiye kadar eşinin yeğeninin iyiliğini isteyen bir yengeye rastlamadım belki benim hayatımdakiler öyledir.
butun yengelerimiz öyleydi.

23 yaşındayım ailem yüzüden çalışmıyorum işletme mezunuyum.

Peki KPSS alan gibi sınavlara hazırlanıyor musunuz? Özel sektöre mi izin vermiyorlar yoksa devlet kadrosu olsa bile mi karşı çıkarlar?
Önce bir işe yerleşin. Çalışmaya başladınız diye öldürecek halleri yok. Erkek arkadaşınız da seviyorsa bekler.
Sonra siz isterseniz kendi evinizi kurarsınız erkek arkadaşınızla.
Lütfen önceliğiniz çalışmak olsun.

Annenizi dinleyin. Genelde haklı çıkarlar.

Ailenizin sizi baska biriyle evlendirme gibi planı mı var acaba? Bulabiliyorsanız her şartta çalışmanız sizin yararınıza olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…