• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevenin ahı tutar mı?

denizozalt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2021
18
8
1
yaptığım sadece sevmekti kızlar bazen en yakın arkadaşım gibi gördüğümden ona anlatırdım dertlerimi ondan başka kimsem yoktu birgün hiç ummadığım anda bana agresifleşti benden bunalıyormuş artık dayanamıyormuş fotoğrafımı görünce bile sinirleniyormuş ara vermek isteyip gitti geceleri gözüme uyku girmiyor hiçbir günahım , ihanetim yoktu ve gözü dışarda biriymiş çok sonradan anladım ahım yerde kalır mı?

yaptığım sadece sevmekti kızlar bazen en yakın arkadaşım gibi gördüğümden ona anlatırdım dertlerimi ondan başka kimsem yoktu birgün hiç ummadığım anda bana agresifleşti benden bunalıyormuş artık dayanamıyormuş fotoğrafımı görünce bile sinirleniyormuş ara vermek isteyip gitti geceleri gözüme uyku girmiyor hiçbir günahım , ihanetim yoktu ve gözü dışarda biriymiş çok sonradan anladım ahım yerde kalır mı?
kalmaz muhtemelen böyle sebepsiz yere ve kalp kırarak gittiği için..

Çok sık mı görüştünüz ya da çok mu aradınız

Kalmaz ama senden mi bilir bilemem.
Onun bakis açısi Ilede alakali bence
.tee yillar yillaönce e cok capkin biri vardi kızlarda ona bayılırdi yakisikli kariyer sahibi oyle karizmatik meslek yani meslegine kizlar tavdi.kac kizi ayni anda idare etmiş bilemem .neyse gel zaman git zaman bu adam işinden oldu b..k gibi yerde calisti afedersin ...
ama kizlardan vazgecemedi cok kiz ahi aldi biliyorum.cok çekti parasal olarak ama capkin hayatina devam etti 36 yasina geldi hala yer icer gezer hayat umrunda degil kimseyi suclmaz kendi kaderini baskasina yuklemezdi olacagi vardi oldu der. Bi sekilde hayatina devam ederdi . Hic agzindan genc kiz ahi aldim kizlardan özür dileyeyim demedi. Yasantisina bakinca bence hala aha inanmiyor gibi yasiyor .velhasil kelam bu karsi kişilik muhakeme kadercilik inanç yetisi ilede alakali.siz siz olun yolunuza devam edin düşünmeyin...

Ne kadar suredir ayrisiniz 🙁 bir de ne kadar süre bir iliskiydi

Elinin tersi ile ittiğini bir gün mumla arar. Kimse kıymetini anlamadan ölmez rahat ol.

2 yılı geçiyor 1 haftadır ayrıyız öncesinde de zaten bunalmışlık varmış:KK43:
Bazen terkedilmek icin ihanet etmemek sadakat sevgi yetmiyor. Karşı tarafta birseyler bitti mi cok umurlarinda olmuyor. Ne yaparsan yap olmuyor. Ara vererek gitmekte sizi biraz cepte taşımak kendisinin planlari mevcuttur kesin. 1 haftada bunlari yasamaniz normal biraz zaman gecsin azalir duygulariniz üzüldüm. Ama geleni de hemen affedip tepebasiniza almayin. Yaptığı ayıp bir sey

Back