Sevenim Ahı tutarm

Lile123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
419
53
98
Arkadaslar merhaba beni üç senedir seven biri var önceleri arkadaştık ama sonra o bana aşık oldu ama ben ona karşı bişeyler hissedemedim arkadaş olduk ona hep iyi davrandım hep yanında oldum ama ona verdiğim değer sevgilisi olmama yetmedi yapamadım onada kendimede sevgilimle gördü beni dışarda ama o benim sevgilim diyemedim üzülmesin diye arkadasım dedim o da ne olursa olsun sen kabulümsün dedi çıkma teklifi etti reddettim aradan bi kaç gün geçti sevgilim terketti beni sonra bu çocukta hayatımfan çıktı sevenin ahı tutarmı o yüzdenmi terketti beni

Sanki ikisi ile ilişki yaşadın da ahı tuttu saçmalama yahu,hayat bu sonsuza kadar yanında kalmayacaktı bir gün herkes gider.

ona hiç ümit vermedim ama o benimle evlenmeyi ilerde çocuklarımız olacağını düşünüyordu ben istemedim ona hep iyi davrandım ama istemedende olsa canını yaktım
Ümit vermedin de seninle nasil çocuk hayali kurdu bu adam yahu

Yaş 15 mi?

Tutmaz. Herkes kendisini seveni sevmek zorunda değil.

Hanımefendi bu ah tutma işi kadınlar arasında popüler bu kadar. Erkeklerin birbirine "ay ahı tutar sonra" lı cümleler kurduğuna şahit oldunuz mu?

Öyle her ah etmekle bir şey olsaydı, dünya nüfusunun dörtte üçünün burnu bir şeyden kurtulmazdı.

Doğru ama korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…