Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Seven sevdigine soylemelimi
- Konu Sahibi Lofeoush
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.640
- 198
- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 36
- 22 Ağustos 2015
- 8.935
- 10.662
- 248
- 38
Kesnlikle içinde kalmasın hiç bişey.
Ne şekilde olursa olsun söylemelisin.
Reddedilcek olsan bile.
İlerde keşke dememek için.
Ben mesela kaşara benziceğimi bile bile siyah olan saçlarımı platin sarıya çevirmiştim.çünkü sarı saçı çok seviodum.boyattım.bok gibi oldu.ama hiç pişman olmadım.gençken yapmıcaktımda nezaman yapcaktım.oyüzden seviosan git söyle.
Ne şekilde olursa olsun söylemelisin.
Reddedilcek olsan bile.
İlerde keşke dememek için.
Ben mesela kaşara benziceğimi bile bile siyah olan saçlarımı platin sarıya çevirmiştim.çünkü sarı saçı çok seviodum.boyattım.bok gibi oldu.ama hiç pişman olmadım.gençken yapmıcaktımda nezaman yapcaktım.oyüzden seviosan git söyle.
Uzaktan degil anlatmak istedim ortak bir yerimiz yok yuz yuze gelemeyiz ama daha once geldik bir iliskimiz olursa tabiki gelirizSosyal medyadan takip et belki o sana açılacaktır. Uzak ilişkiyi önermiyorum ama.
- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- 598
Beyin fırtınası yaptırıyorsunuz sabah sabah...Uzaktan degil anlatmak istedim ortak bir yerimiz yok yuz yuze gelemeyiz ama daha once geldik bir iliskimiz olursa tabiki geliriz
Egosu tavan yapmayacaksa azcik hislerini belli eder gibi yap onun yaklaşimina bağli gelişmeler olursa açilabilirsin direkte daldan düsen elma gibi söyleme de .Uzaktan degil anlatmak istedim ortak bir yerimiz yok yuz yuze gelemeyiz ama daha once geldik bir iliskimiz olursa tabiki geliriz