• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven sevdigine soylemelimi

Lofeoush

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
36
4
1
Her seven sevdigine sevdigini soylemelimi yada soyle anlatayim hoslandigim kisiyle yuz yuze gelms gibi bir sansim yok sosyal medyadan takip edeyim mi sizce

Evet söylemeli. Sosyal medya olur, bir küçük uçakla pankart açıp evinin üstünden geçmek olur bir boya alıp kapısının önüne seni seviyorummmm yazmak olur.içinde tutma bilsin.
Hem belki oda seviyordur?

Sevıyorsan söyle :D :D Takipte et sakın boşlama :D:D

O ilişki hayırlıya benzemiyor,sosyal medya ilişkisi mi olacak eğer açılacaksan.
Görme şansım yok diyorsun??

Yuzyuze gelme sansin yoksa cık soyleme bence

Sosyal medyadan takip et belki o sana açılacaktır. Uzak ilişkiyi önermiyorum ama.

Kesnlikle içinde kalmasın hiç bişey.
Ne şekilde olursa olsun söylemelisin.
Reddedilcek olsan bile.
İlerde keşke dememek için.
Ben mesela kaşara benziceğimi bile bile siyah olan saçlarımı platin sarıya çevirmiştim.çünkü sarı saçı çok seviodum.boyattım.bok gibi oldu.ama hiç pişman olmadım.gençken yapmıcaktımda nezaman yapcaktım.oyüzden seviosan git söyle.

Uzaktan degil anlatmak istedim ortak bir yerimiz yok yuz yuze gelemeyiz ama daha once geldik bir iliskimiz olursa tabiki geliriz
Egosu tavan yapmayacaksa azcik hislerini belli eder gibi yap onun yaklaşimina bağli gelişmeler olursa açilabilirsin direkte daldan düsen elma gibi söyleme de . ;)

Bir arkadaşım hoslandigi kişiye duygularını mesajla belirtmisti ve anında "ben de seni seviyorum bacim" mesajıyla karsilasmisti

Back