- 4 Mayıs 2022
- 1.253
- 1.618
- 63
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Teşekkür ederim , artık Allah’a havale ettimBen de boşanmış bir kadınım. Kocam beni seviyordu nasıl.bu hale geldik veya kullanılmış hissediyorum düşüncelerini silin aklınızdan.
Adam özünde kötüdür bu açığa çıkmıştır, eskiden seviyordur bitmiştir, başkasını bulmuştur vs vs onlarca alternatif var. Sizin için tek gerçek yaşandı bitti ve yoluma devam edeceğim.olmali...
Bir süre boşanmanın üzüntüsü oluyor da sonra esaretten kurtulmuş gibinhuzur bulacaksınız. Herşey güzel olacak yolunuz açık olsun
Kurtuldum sayılır , bi daha dönmem zaten , ama nikahın ağırlığı onu rahatsız etsin biraz daBu aileden kurtulmak icin daha ne bekliyorsnuz??
İnsan sevmeyi bile bilmeyen yobaz cahil bir aileymiş bana kendilerini çok huzurlu geçimli gibi pazarladılar. Bi gittim annesi babasından nefret ediyor. Sevgiyle değil nefretle beslenen insanlar varmış hayatta bu gözlerimle gördümSeninle ilgisi yok ki onla ilgili bir sorun bu tamamen.çok klişe ve özet ama konu cidden bu. Belli ki sevmeyi bilmiyor, işk sorumlusu da aile burda. Kişiliğine resmen şekil veriyorlar tavır ve tutumlarıyla. Sanki ailesi tarafından koşullı sevilmiş, sevmenin böyle olduğuna inanmış bı adam da . Belki ailesi de onu öyle sevdi; anne çalışmazsa, derslerini geçmezse, para kazanmazsa… değer vermeyerek böyle kodluyor bunları. Yani biraz billimsel ve dolaylı anlattım ama
Çok çeşitli insan tipleri varmış yaa , görmediğimiz bi nikah yoluyla dolandıcılık kalmıştı onu da gördükYuh bu cevabi veren bir annede buyuk ihtimalle oglunu kendi vicdansızligi ile kendi gibi yetistirmistir. Allah tan korkar insan be. Sen kimsin ki gelinine bu muameleyi hak gorup bize bunlar yapilamaz de. Bisverin ben hayatimda sunu ogrendim hic insanlar icin nasil yapar nasil yapabildi gibi pskolojinizi ruhunuzu yipratan yakan sorularla mesgul olmamak gerektigi. Insanoglu her turlu kotulugu yapabiliyor, nede olaa cig sut emmis diye boşuna demiyorlar. Siz Allah a havale edin. Zararin neresinden dönerseniz kârdır. Rabbim yar ve yardımcınız olsun, hepimizin de.
Bence sizin hikayeniz şöyle bitecek , o kadın sizin eski eşinizi aldatır kaça bir adamla gider. Onun derdi de onu kocatmaya yeter. Onlarla uğraşmaktan size sıra gelmez yapayalnız kalınca da size ettikleri bir bir gözünün önüne gelirAynısını bana nasip etsin Allah."Evimin önünden geçsin cenazesi.Bana yaptıkları kalbinden, cigerinden, benim kızım hariç en sevdiklerinden çıksın" diye gece gündüz ah ediyorum.
Evlendiği or..puyu da aldatsin rezil olup boşansin önce.Allah bana göstersin inşallah
Aykadarguzel arkadaşım ben 15 yıl sonra bosandim yazmistim size daha önce.Suradan kalk şuraya otur demedigim ailesi aldatan pisliği bosadim diye bana düşman.oldu arkamdan demediklerini birakmadi.Or..puyu gümüş tepsilerle istemeye gidip nikah davetiyesi dagittilar.Beni saymadilar torunlarini saymayip sildiler.Sevgi aşk biz bunlara inaniyoruz sadece.Insanlarin sizden çıkarı bittiği noktada herşey bitiyor.Benim için çok acı hayat dersi oldu.
Yok benim ex onu aldatir muhtemelen.Kadin çirkin ve yaşlı.Zengin diye evlendi onunla.Kadinin tek derdi çocuk yapmak aşık olmuş herseye razıymış.7 yaşında ki cocuguna babalik yaomayan pislik onunkine ne kadar yapacak göreceğiz.Bakalim hayat kime ne gösterecek.Bence sizin hikayeniz şöyle bitecek , o kadın sizin eski eşinizi aldatır kaça bir adamla gider. Onun derdi de onu kocatmaya yeter. Onlarla uğraşmaktan size sıra gelmez yapayalnız kalınca da size ettikleri bir bir gözünün önüne gelir
Teşekkür ederim pelinoşCanım daha 26 yaşındaymışsın. öğretmensin, çocuğun yok. Bir sürü adam çıkacaktır karşına. Etraf 35'i geçip baba olmak isteyen adam kaynıyor. 25 yaşında olup da +10 adamla evlenmek isteyen ise pek yok. Hiç yaşı yaşına uygun biri çıkmazsa bunlardan kaparsın bir tane.
Niye dert edip duruyorsun anlamadım ben. Asıl o derdine yansın. Öğretmen kadınların talibi çok ama öğretmen olan adamla evlenmek isteyen memur kadın pek yok.
Kayınvalidemin benimle yaş bir kızı da var. Anne aynısını senin kızına yapsalar hoşuna gider miydi? Sizin hiç vicdanınız yok mu ? Ben size ne yaptım ? Diye sordum ama bana verdikleri cevap kendini bizle bir tutma…..
Yaşın kaç bilmiyorum ama böyle bir insan ve ailesinden kurtuldunuz için ileride şükür edeceksiniz terapiye gidin anladığım kadarıyla çalışan kadınsın işinize gidin bol bol sosyalesşin bekarlığın keyfini çıkarınİyi geceler kızlar. Biliyorsunuz uzunca bir süredir çok üzgünüm ve düşünceliyim. Evlendikten çok kısa bir zaman sonra eşim ve kayınvalidemin psikolojik şiddetine maruz kalmıştım ve üstüne eşimin zorla altınlarıma maaş kartıma el koymasıyla iş ekonomik şiddete varınca da hemen 2 ay içinde ayrıldık 10 aydır da ayrıyız hiç bir irtibat yok arama sorma özür dileme vs yok. Zaten artık düzelecek bir tarafı da kalmadı da insan bi bekliyor hatasını anlasın diye. Sonradan şunu anladım bu insanlar vicdansız bencil bunu bile idrak edemezler. Bana herkes kurtuldun cocuk da yok üzülme diyor. Aslında üzüldüğüm şey eşimle birbirimizi çok seviyorduk. Düğünden sonra herşey kötü gitti bilmiyorum sevse böyle yapmazdı sevmediyse neden evlendi. Yaşadıklarımız yalan değildi. Beni en çok üzen de bu. İnanın boşanacağım diye hiç üzülmüyorum sadece sevilmemiş olmayı ve bir eşya gibi kullanılıp atılmış olmayı eşimin böyle bir insan çıkması beni çok üzüyor. Hem de taaa derinden bir yerlerden sızlıyor kalbim …
Teşekkür ederim pelinoşdert ettiğim kocasız kalmak falan değil. Ben onu çok seviyordum aşk acısı çektim uzun bir süre. En sevdiğim tarafından sırtımdan vurulunca uzun zaman kendime gelemedim. Normalde bazı erkekler pişman olur özür diler ağlar vs benimki bi acaip yaaa asla geri adım atmadı yüzde yüz suçlu olmasına rağmen , vicdansız.
Çok korktum evlilikten.Canım daha 26 yaşındaymışsın. öğretmensin, çocuğun yok. Bir sürü adam çıkacaktır karşına. Etraf 35'i geçip baba olmak isteyen adam kaynıyor. 25 yaşında olup da +10 adamla evlenmek isteyen ise pek yok. Hiç yaşı yaşına uygun biri çıkmazsa bunlardan kaparsın bir tane.
Niye dert edip duruyorsun anlamadım ben. Asıl o derdine yansın. Öğretmen kadınların talibi çok ama öğretmen olan adamla evlenmek isteyen memur kadın pek yok.
Haklısın pelinoş, şimdi okullar da açılacak kafam dağılır para biriktiriyorumAdamı çok havaya sokmuşsun demek ki ya da zaten havalıymış anlayamamışsın. Elbette bir yuvanın yıkılması kötü ama bütün gün bunlarla dertlenme. Cildine zarar, ailene zarar (sana üzülüyorlardır, sen güçlü dur ki onlar da mutlu olsun).
Her hastalığın başı sinir stres. Nörolojik bir hastalığa yakalansan iyi mi? Kalıcı şekilde zarar verme kendine.
Sakinleştirici bir müzik aç. Hatta bdv'ye girme. Kıyafet al, tatile çık aileni alıp, yüzmeye git, spor yap, yürüyüş yap ailenle.
Dünya sana güzel aykadargüzel :)
Araba al araba.
Erkekler çok basit yaratıklar. Başımıza belaÇok geçmiş olsun.Erkekler basit düşünür,işiniz için , paranız için,bedava sex için,üremek için,annesine hizmet ettirmek için,evli olmak için,sevdiği için evlenir.Bunu yaparken istisnalar hariç aslında niyetini belli eder bakmasın bilen kadın fark eder kimi umursamaz, kimi evlenince değişir der derde der olan yıllara ,akla ,bedene olur
Yaşım 27 , kurtuldum farkındayım. Yolun sonu görünüyorYaşın kaç bilmiyorum ama böyle bir insan ve ailesinden kurtuldunuz için ileride şükür edeceksiniz terapiye gidin anladığım kadarıyla çalışan kadınsın işinize gidin bol bol sosyalesşin bekarlığın keyfini çıkarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?