• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven insan bunu yapar mı? Hiç sevmediyse neden evlendi??

Aykadarguzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
1.251
1.616
63
İyi geceler kızlar 🌙. Biliyorsunuz uzunca bir süredir çok üzgünüm ve düşünceliyim. Evlendikten çok kısa bir zaman sonra eşim ve kayınvalidemin psikolojik şiddetine maruz kalmıştım ve üstüne eşimin zorla altınlarıma maaş kartıma el koymasıyla iş ekonomik şiddete varınca da hemen 2 ay içinde ayrıldık 10 aydır da ayrıyız hiç bir irtibat yok arama sorma özür dileme vs yok. Zaten artık düzelecek bir tarafı da kalmadı da insan bi bekliyor hatasını anlasın diye. Sonradan şunu anladım bu insanlar vicdansız bencil bunu bile idrak edemezler. Bana herkes kurtuldun cocuk da yok üzülme diyor. Aslında üzüldüğüm şey eşimle birbirimizi çok seviyorduk. Düğünden sonra herşey kötü gitti bilmiyorum sevse böyle yapmazdı sevmediyse neden evlendi. Yaşadıklarımız yalan değildi. Beni en çok üzen de bu. İnanın boşanacağım diye hiç üzülmüyorum sadece sevilmemiş olmayı ve bir eşya gibi kullanılıp atılmış olmayı eşimin böyle bir insan çıkması beni çok üzüyor. Hem de taaa derinden bir yerlerden sızlıyor kalbim …

İyi geceler kızlar 🌙. Biliyorsunuz uzunca bir süredir çok üzgünüm ve düşünceliyim. Evlendikten çok kısa bir zaman sonra eşim ve kayınvalidemin psikolojik şiddetine maruz kalmıştım ve üstüne eşimin zorla altınlarıma maaş kartıma el koymasıyla iş ekonomik şiddete varınca da hemen 2 ay içinde ayrıldık 10 aydır da ayrıyız hiç bir irtibat yok arama sorma özür dileme vs yok. Zaten artık düzelecek bir tarafı da kalmadı da insan bi bekliyor hatasını anlasın diye. Sonradan şunu anladım bu insanlar vicdansız bencil bunu bile idrak edemezler. Bana herkes kurtuldun cocuk da yok üzülme diyor. Aslında üzüldüğüm şey eşimle birbirimizi çok seviyorduk. Düğünden sonra herşey kötü gitti bilmiyorum sevse böyle yapmazdı sevmediyse neden evlendi. Yaşadıklarımız yalan değildi. Beni en çok üzen de bu. İnanın boşanacağım diye hiç üzülmüyorum sadece sevilmemiş olmayı ve bir eşya gibi kullanılıp atılmış olmayı eşimin böyle bir insan çıkması beni çok üzüyor. Hem de taaa derinden bir yerlerden sızlıyor kalbim …
Ve halen bosanmadiniz mi ? Yani açılan bir dava yok mu ? Beklemeyin boşuna ne uzulmeleri düşünmeleri ne de onların açmasını .olabiliyor yalan olan hayatta bize gerçek yüzlerini çok güzel gostermeyebiliyorlar iyi oynayarak ya da biz görüyoruz ama iyi olur diye devam ediyoruz . Hakkımızda hayırlısı olsun lütfen toparlanmaya ve destek almaya bakın

Çok fazla mı altınınız oldu ya da ailenizin ve çevrenizin durumu iyiydi de takı için mi yaptılar acaba?Üzücü gerçekten ama onun en kibar tabirle bir dolandırıcı olması sizi değersiz yapmaz . Kendinize acımayın ve değersiz hissetmeyin lütfen

Çok fazla mı altınınız oldu? Üzücü gerçekten ama onun en kibar tabirle bir dolandırıcı olması sizi değersiz yapmaz . Kendinize acımayın ve değersiz hissetmeyin lütfen
Ben kendim biriktirdiklerimle kendime bilezik almıştım. Annem babam da taktı toplam 7 taneydi. Onlar da 7 tane taktı toplam 14 bilezik. Biraz da bankada vardı aslında çok para değil ama saldırdılar bana almak için. Bi de gelen küçük altınları annesinin üstüne gizlice yatırmışlar

Hayır yok. Anlaşmalı boşanalım diye konuşmuştuk taaa yeni evliyken. Bir daha da konuşulmadı üstüne.
Yukarıda devam ettim yoruma bakarsınız . Düşünmeyin ,bir arkadaşım sizin gibi idi 3 aylıkken ayrıldılar 1 sene içinde boşandılar ve adam eşi yani arkadaşım evden ayrılır ayrılmaz başka bir kadınla yaşamaya başladı , arkadaşım evlendi ,ex eşi de aldattığı kadınla evlendi ama adam daha senesi dolmadan öldü 😬 kul görmez ise Allah görüyor

Yukarıda devam ettim yoruma bakarsınız . Düşünmeyin ,bir arkadaşım sizin gibi idi 3 aylıkken ayrıldılar 1 sene içinde boşandılar ve adam eşi yani arkadaşım evden ayrılır ayrılmaz başka bir kadınla yaşamaya başladı , arkadaşım evlendi ,ex eşi de aldattığı kadınla evlendi ama adam daha senesi dolmadan öldü 😬 kul görmez ise Allah görüyor
Ay inanmıyorum gerçekten mi ??? Hay Allah ya gerçekten üzüldüm

Ay inanmıyorum gerçekten mi ??? Hay Allah ya gerçekten üzüldüm
Gerçekten öyle ,aşırı sıkıntılar çekti hem ailesi hem psikopat kocası kızın hayatını kararttılar ama Allah var işte ve bu dünyanın karması ne derseniz deyin şuan arkadaşım evli ve mutlu o ise öbür dünyada ödemeyi bekliyor 😬 hesabı

Sizi çok iyi anlıyorum bende eski eşimden 2 aylık evliyken ayrıldım çok zor oldu benim için toparlanmak psikolojim bozuldu kabullenemedim, o kadar uzun süre sevgili kaldık ayrı şehirlerdeydik beni görmek için sabah 7 de yollara düşen adam daha 2 aylık evliyken annesi bni bir türlü kabullenemedigi için benden ayrıldı, şimdi 3 sene geçti üstünden zor atlattım son 6 aydir kendime gelmiş durumdayim , sizde unutucaksiniz üzerine düşündükçe içinden cikamicaksiniz kafanızdaki sorular bitmez zamanla geçicek, ne diyelim Allah iyi kullarını kötülerle imtihan edermiş ama onlara yar etmezmiş vardır bu ayrılıklarda bir hayır.

evli değilim belki yanlış bakıyorum olaya ama
" sevse böyle yapmazdı sevmediyse neden evlendi." konusu sanırım biraz şöyle:

çünkü, herkes evleniyor!
yani bu kadar basit aslında...

bizim toplumumuzda evli erkek olmak toplumda saygınlık arttırıyor, evlenmeyene tercihi öyle ya da sevecek biri çıkmamış karşısına diye değil sorunlu diye bakılıyor.

e sizin kocanız tipinde erkekler evlenince kadının maaşına konuyor, ev işi yapmıyor, paşa gibi yatıyor evde, kendi çekirdek ailesiyle olan düzenini koruyor, hatta anası-babası daha da kıymete biniyor...kadın ailesini bırakıp onun ailesinin düzenine uyuyor. kadın gibi evlenip boşanınca 2. el (yuh, ama bu düşünce de hala var çoğu insanda maalesef) muamelesi de görmüyor falan filan....

kısacası evliliğiniz bilmiyorum. eski konularınızı bilmiyorum ama neden evlendi diye düşünmeniz çok gereksiz. "eşimle birbirimizi çok seviyorduk. Yaşadıklarımız yalan değildi." deidğinizk ısımda muhtemelen ya sizin göremediğiniz ya da eşinizin çok süper sakladığı şeyler var evlenmeden önce çünkü vicdansız bencil dediğiniz insanın sevmiş olması biraz zor aslında...

dilerim en kısa sürede atlatırsınız.

2 ayda siddetler falan çok tiksindirici ya. Kurtulduğunuza bakın. Seven böyle yapmaz bunu bilin. Altin, para toplamaya bakmışlar. Bunlar insan değilse yapacak biseyiniz yok. Siz önünüze bakın. Bana biri şiddet uygulayacak onu burnundan getirene kadar akla kara arasına sokar çıkarırdım. Bosveriniz Allahinizin aşkına yahu aklınızı kullanın duygusala baglamayin

Hayattan böyle bir deneyim kazanmayi kimse istemez. Ne kadar üzüldüğünüzü kalpten hissediyorum. Birileri kolumdaki bilezikleri almak için bana saldırsa napardik bilmiyorum.
Sadece o da değil , annesi beni bir türlü kabullenmedi hep oğlunu elinden alan düşman gibi gördü eşim de annem annem annem diyince ben yerimi anladım

2 ayda siddetler falan çok tiksindirici ya. Kurtulduğunuza bakın. Seven böyle yapmaz bunu bilin. Altin, para toplamaya bakmışlar. Bunlar insan değilse yapacak biseyiniz yok. Siz önünüze bakın. Bana biri şiddet uygulayacak onu burnundan getirene kadar akla kara arasına sokar çıkarırdım. Bosveriniz Allahinizin aşkına yahu aklınızı kullanın duygusala baglamayin
Sadece eşim sorunlu olsa belki biraz düzeltmeye çalışırdım ama annesiyle baş edemedim ikisi birlik olunca sürekli iş çeviriyorlar benim aklım ermiyor bu kadar entrikaya ikisi gidip annesine hesap açıp altınları kaçırmak ne yaa

evli değilim belki yanlış bakıyorum olaya ama
" sevse böyle yapmazdı sevmediyse neden evlendi." konusu sanırım biraz şöyle:

çünkü, herkes evleniyor!
yani bu kadar basit aslında...

bizim toplumumuzda evli erkek olmak toplumda saygınlık arttırıyor, evlenmeyene tercihi öyle ya da sevecek biri çıkmamış karşısına diye değil sorunlu diye bakılıyor.

e sizin kocanız tipinde erkekler evlenince kadının maaşına konuyor, ev işi yapmıyor, paşa gibi yatıyor evde, kendi çekirdek ailesiyle olan düzenini koruyor, hatta anası-babası daha da kıymete biniyor...kadın ailesini bırakıp onun ailesinin düzenine uyuyor. kadın gibi evlenip boşanınca 2. el (yuh, ama bu düşünce de hala var çoğu insanda maalesef) muamelesi de görmüyor falan filan....

kısacası evliliğiniz bilmiyorum. eski konularınızı bilmiyorum ama neden evlendi diye düşünmeniz çok gereksiz. "eşimle birbirimizi çok seviyorduk. Yaşadıklarımız yalan değildi." deidğinizk ısımda muhtemelen ya sizin göremediğiniz ya da eşinizin çok süper sakladığı şeyler var evlenmeden önce çünkü vicdansız bencil dediğiniz insanın sevmiş olması biraz zor aslında...

dilerim en kısa sürede atlatırsınız.
Haklısınız ben biraz saf geldim hayatına içine kendimi atıverdim. Niye bu kadar risk aldım bilmiyorum

Back