seven erkek, size karşı merhametlidir. acımasız sözler sarfetmez, acımazsız davranmaz. işinize hayatınıza saygı duyar. sevdıgınız şeyleri yapmanızı mutlu olmanızı ister. üzüldüğünüzde sizi mutlu etmek ister. yüzünüzün güldüğünü görmek ister. öperken koklar. en önemlisi kaybetme korkusu yaşar. sizi kaybetmek istemez. ailenize ve arkadaşlarınıza karşı kendını ıyı gostermek ister. siz bişey başardığınızda sizinle gurur duyar..sizi sömürmez . hiç bi anlamda. hep sizi yükseltmek ister madden mânen. ezdirmez sizi kollar, sözünü tutar havada bırakmaz. geleceğınde hep var olursunuz. sizi planlarına dahil eder. yakın çevresi ile tanıştırır. hayatının ortasında tutar.
Sevgi saygı anlayışı gözlerindeki ışıltıyı seven bir erkekte görürsünüz Sevmeyen erkekte asla
Sürekli yokuşa süren insandır. Sürekli meşgul vakit ayırmaz,saygı duymaz..... Tabi bunlar benim deneyim ve gozlemim
Seven erkek zaman ayırır muhabbetiyle davranışı ile seni özel hissettirir. Hassasiyetlerine özen gösterir. Dile düşmeden önce davranışından bakışından bile sevgi sözcükleri dökülür tereddüte düşmezsin acaba demezsin
Sevmeyen erkek ise seni egosuna esir eder zamanım yok keyfim yok ben ne zaman istersem o zaman konuşalım görüşelim der .aklına düşersen varsın yoksa pek umrunda olmazsın sürekli falsolarını es geçmeni ve umduğuna değil bulduğuna seni razı etmeye çalışır ve bol acabalı kişidir sürekli seni ikileme düşürür ve kendini değersiz hissettirmeye çalışır
Sen bize erkek arkadaşının davranışlarından kafana takılan davranışlarını şöyle
Türkiye'de yaşamıyor musunuz? Bu nasıl devrik ve anlatım bozukluğu içeren bir cümle!!Dediğin davranışları kısmı ile ilgili açıklanabilir misin?
Diğer dediğin yeni anlamaya başlıyorum.
Kusura bakma Almanya'dan doğdum ve Türkiyeye taşındığımız zaman Türkiyeye yaşıyorum.Türkiye'de yaşamıyor musunuz? Bu nasıl devrik ve anlatım bozukluğu içeren bir cümle!!
Doğru cümle: Söylediğin davranışlar neler? Açıklar mısın? Diğer söylediklerini şimdi anlıyorum.. (ilk metniniz de bu şekilde hep)
Konunuza gelince kadınlar sevildiğini de sevilmediğini de hissediyor ama asıl sorun üzeni tercih etmemek..
Gece 2 3 gibi sosyal medyada takılmasından bir şey çıkaramayız ki.. Ya gece çok geç yatıyor, işsiz (hergün aynı ise) ya da arkadaş grubu falan var sohbet muhabbet.. (arada oluyorsa)Kusura bakma Almanya'dan doğdum ve Türkiyeye taşındığımız zaman Türkiyeye yaşıyorum.
Tabi ki üzeni tercih etmem sadece fark etmemi istemiştim. Bir de içimde kaldı şimdiye söyleyeyim. Sosyal medya ise bazen görüldü atar. Son görülme baktığım gece 1-2 ve3 girmişti.Ne oluyor? Ellerim buz gibi dondu. En iyisi sessiz olmamı tercih etsem?
olabılır bende bazen atılan şeylere goruldu atıyorum ve uyuyana kadar keşfette takılıyorum. ıyı yonden bakabılırsınız. ılla altında bışey arıyorsanız bılemıyorumBunlardan hepsi var ama sosyal medyada bazen görüldü atar. Son görülme baktığım gece 1-2 ve 3 girmiş. Sessiz olmamı mı tercih edersem?
Gece 2 3 gibi sosyal medyada takılmasından bir şey çıkaramayız ki.. Ya gece çok geç yatıyor, işsiz (hergün aynı ise) ya da arkadaş grubu falan var sohbet muhabbet.. (arada oluyorsa)
olabılır bende bazen atılan şeylere goruldu atıyorum ve uyuyana kadar keşfette takılıyorum. ıyı yonden bakabılırsınız. ılla altında bışey arıyorsanız bılemıyorum
Seven erkeğin hep size ayıracak zamanı, sevmeyen erkeğin zamanını ayıracak başka şeyleri vardır.
Seven erkeğin hep size ayıracak zamanı, sevmeyen erkeğin zamanını ayıracak başka şeyleri vardır.
olabılır bende bazen atılan şeylere goruldu atıyorum ve uyuyana kadar keşfette takılıyorum. ıyı yonden bakabılırsınız. ılla altında bışey arıyorsanız bılemıyorum
Evet kesinlikle doğru. Şöyle düşünün kendinizi onun yerine koyun çok yoğunsunuz, çok yorgunsunuz gün bitiminde 5 dakika bile olsa değer verdiğiniz kişiye zaman ayırır mısınız? Size değer verilmeyen bir ilişki içerisindeyseniz sevgi olsa dahi yorucu bir ilişki olur.Hmm, anladım. Sevmeyen erkeği her zaman bahaneyle üretir ve görmek istemediği de çok yorgunum yok işim var yok uyuyordum vs söylerdi demi?
Evet kesinlikle doğru. Şöyle düşünün kendinizi onun yerine koyun çok yoğunsunuz, çok yorgunsunuz gün bitiminde 5 dakika bile olsa değer verdiğiniz kişiye zaman ayırır mısınız? Size değer verilmeyen bir ilişki içerisindeyseniz sevgi olsa dahi yorucu bir ilişki olur.
Aslında birçok şekilde belli eder ama Ben eşimin sevgisini en çok bana ulaşamadığı zaman hissediyorum. Deliye dönüyor çünkü.
Kesinlikle. Hatta neden böyle oluyor diye sorduğunuzda karşı taraf asla kabul etmez ve bir sürü bahaneleri sıralar. Bu sadece erkekler için geçerli değildir. Bu kişi kardeşiniz, arkadaşınız, dostunuz, eşiniz de olabilir. Değer vermiyorsa sevgisi de saygısı da yoktur.O zaman ne zaman yazarsam görüldü atar ve cevap vermez hatta gece bile çevrimiçi nu beni sinir ediyor. Önemsemeyen erkeği olabilir mi?
O zaman sessiz olmamı daha iyi mi sence?Kesinlikle. Hatta neden böyle oluyor diye sorduğunuzda karşı taraf asla kabul etmez ve bir sürü bahaneleri sıralar. Bu sadece erkekler için geçerli değildir. Bu kişi kardeşiniz, arkadaşınız, dostunuz, eşiniz de olabilir. Değer vermiyorsa sevgisi de saygısı da yoktur.
Seven erkek ilgilenir.. arar seni düşünür aklında olursun hep seni kırmamak için uğraşır üzülmene dayanamaz özler yanında olduğunu hep hissttirir sevgisi ve ilgisiyle.. sevmeyen erkek hiç ilgilenmez arayıp sormaz saygı duymaz ve hiç yanınızda durmaz hep uzaktır.. size cevap vermeyen erkek msjları görüp umursamayan erkek sizi önemsemiyordur..Merhabalar, öncelikle kısa tanıtayım; Küçüklüğümden şimdiye kadar hem ailemden hem de çevremden sevgisizlikle büyüdüm. Karşıya davranışları,sözleri vs. ne anlama geldiği bilmiyorum ve bunlardan öğrenmek istiyorum.İnternetlerden baktığım hiç biri doğrululuk payıyla bulamadım. Ve size yemek tarifleri gibi yaşamış tecrübelerinden öğrenmek istiyorum.
--Seven erkeği ve sevmeyen erkeği arasındaki farkları nelerdir?
Uzun olursa okurum. Saçma sapan ve daha yaşamamış kafa göre yazmazsanız sevinirim. Yazanlara yazmayanlara teşekkür ederim.
Güncelleme:Ben ne yazsam o görüldü atar ve cevap vermez gece girer çevrimiçi olur. Buna önemsemeyen erkeği mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?