Mutfak Dekorasyonu Seve seve aldığım yemek odam :)

snmsrkn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
168
12
68
Tekirdağ
$48392823c.webp$39489113.webp$47989895.webp$45413_555050277859772_1651758287_n.webp$2012521819327a2-99df-47b1-bbbb-549d5ae507b7.webp

Yemek odamı alfemodan aldık. Tarzım olmadığı için vitrin almadım. Sandalye renklerim resimdeki gibi 4 tanesi bej, 2 tanesi koyu renk olarak seçildi. İçime çok çok sindi :)) :16:

Güle güle kullan cnm bnm tarzım değil pek rengi koyu geldi bana

Beyazdanda bana gına geldi :) Evimin yeni gelin evi gibi olmasını istemiyorum. Her zaman renk iyidir. :)

Ben çok beğendim, farklı buldum..
Mutlulukla eskit :)
Fiyatını sorabilir miyim?

Çok şık ve değişik bir tercih yapmışsınız Alfemo'dan sanırım ben de çok beğenmiştim sitesinde bu takımı mutlu, huzurlu günler kullanın inşallah.

Beğendim... Farklı ve şık geldi gözüme. Güle güle mutlulukla eskitin :)
Hayırlı olsun.

iyi günlerde kullanın,bende bu tarzda istiyorum mobilyalarımı,önümüzdeki hafta kesinleştiricez inşallah :)

HARIKAAAAAA ! ben salon takımını ve koltuk takımını cok severek almıştım benmde cok klasık degıl gayet spor.ama buna da bayıldım bunu gorseydım bunu alırdım :))))))))))):1:

Güle güle kullan canım çok çok çoooook güzel :) Bende haftaya alıcam inşallah. Diego ve como modelleri arasında gidip geliyorum. Henüz mağazaya gidip göremedim. Sadece netten bakarak beğendim. Haftaya mağazada birer bir görünce son kararımı verip ya diegoyu ya da comoyu alıcam bakalım :))) sen como yu da gördün mü canım o nasıldı? Bir de alfemo aldıgınız ürünleri kaç gün sonra teslim edecek size canım?

Güle güle kullan canım çok çok çoooook güzel :) Bende haftaya alıcam inşallah. Diego ve como modelleri arasında gidip geliyorum. Henüz mağazaya gidip göremedim. Sadece netten bakarak beğendim. Haftaya mağazada birer bir görünce son kararımı verip ya diegoyu ya da comoyu alıcam bakalım :))) sen como yu da gördün mü canım o nasıldı? Bir de alfemo aldıgınız ürünleri kaç gün sonra teslim edecek size canım?

Teşekkür ederim :) ben beyaz düşünmediğim için como hoşuma gitmedi. Teslimat biz ev tadilatımız olduğu için kendimiz tarih belirttik istediğimiz tarihte getirip kurdular.

Eki Görüntüle 657536 Eki Görüntüle 657534 Eki Görüntüle 657535 Eki Görüntüle 657539 Eki Görüntüle 657538

Yemek odamı alfemodan aldık. Tarzım olmadığı için vitrin almadım. Sandalye renklerim resimdeki gibi 4 tanesi bej, 2 tanesi koyu renk olarak seçildi. İçime çok çok sindi :)) :16:

Ya takımı bende çok beğendim benim koltuklarımla da çok uyumlu olur. Yalnız bi kaç sorum olucak :) Masa büyüyen masa mı yani açılabiliyo mu kalabalık misafirim olduğunda büyütebilirmiyim :) Birde fiyatı ne kadardı :)

Back
X