sevdyini istediyini istemezz bierkek

tuanatg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2013
276
26
hic sevdyini soylemyn ozl isi gucu konsmyn sx haricinde konusmayi sevmyn mesaj sik atmadgim bigunu butun gun sikici gecti aksiyon yoktu diyen senin sevginden emin olmdan bisey soylmem diye kendini cekn aramayan sormyn arayinca mutlu olan ama gene belli etmk istemyn ona kanitlamami isteyn sevgimi ben istemz gibi duran fakat son mesajda iyi bisey ust uste ayrilik mesaji atinca adam gibi istemiyosan soyle deyince istemitorum diyen fakt yazmamdan hosnut duran kenfinden hic bahsetmyen kisinin amaci nedir bi erkekciklasin lutfen not bu kisiyi yillr once biraktim arayan bn olsum yeni

arkadaşım senden iyi bildiyim kesinde yazmaya vaktim hiç yok biraz yanlış olmuş pardon

sen ne diyon kız?
son cümleyi çözdüm..sen gel git akıllımısın?

Pardon ama siz once bi Turkcenizi duzeltin de sonradan boyle akil isteyin. AAyrica burasi kadinlar kulubu farkindaysaniz, neden "lutfen erkekler" diye cevap bekliyorsunuz. Sordugunuz sorunun cevabini da soylym, seven insan davrwnislari degil amac farklı. ..

kuzummmm masallah sıze 5 aylık olmussunuzzz

haddım olmayarak zıhın ukalasına aynı seyı yazdım fakat carladı

benden de ıyıymıs turkcesı oyle dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…