oldu bida okuyun lütfenhiç bişey anlamadım
orendimse cvp la okturkceyı ogrendıgınde goruselım
erkek yok ki burdaoldu bida okuyun lütfen
arkadaşım senden iyi bildiyim kesinde yazmaya vaktim hiç yok biraz yanlış olmuş pardon
sen ne diyon kız?bi erkek düşünün hic sevdiyini soylemeyen ozel isi gucu konusmayan sex haricinde konusmayi sevmeyn mesaj sık atmadıgim bigunu, butun gun sıkıci gecti aksiyon yoktu diyen, senin sevginden emin olmadan, bisey soylemem diyen, kendini ceken, aramayan sormayan, arayinca mutlu olan, ama gene belli etmek istemeyen, ona sevgimi
kanitlamami isteyn, beni istemez gibi duran fakat son mesaj atınca iyi bisey yazan istemez gibi,ust uste ayrilik mesaji atinca adam gibi istemiyosan soyle deyince istemyorum diyen, fakat yazmamdan hosnut duran, kendinden hic bahsetmyen, kisinin amaci nedir bi, erkek aciklasin lutfen. not bu kisiyi yillar once biraktim arayan ben oldum
kuzummmm masallah sıze 5 aylık olmussunuzzzPardon ama siz once bi Turkcenizi duzeltin de sonradan boyle akil isteyin. AAyrica burasi kadinlar kulubu farkindaysaniz, neden "lutfen erkekler" diye cevap bekliyorsunuz. Sordugunuz sorunun cevabini da soylym, seven insan davrwnislari degil amac farklı. ..
Pardon ama siz once bi Turkcenizi duzeltin de sonradan boyle akil isteyin. AAyrica burasi kadinlar kulubu farkindaysaniz, neden "lutfen erkekler" diye cevap bekliyorsunuz. Sordugunuz sorunun cevabini da soylym, seven insan davrwnislari degil amac farklı. ..
Evet tatlm cok sukur 5 aylik olduk da sorunlar bitmiyo. Yine farkli bi yerde karsilastik kiz :))kuzummmm masallah sıze 5 aylık olmussunuzzz
Superzekahaddım olmayarak zıhın ukalasına aynı seyı yazdım fakat carladı
benden de ıyıymıs turkcesı oyle dıyor