- 30 Haziran 2013
- 21.189
- 16.789
ewet yaakonusalım uygun buı yerde ne sorunu var cnmEvet tatlm cok sukur 5 aylik olduk da sorunlar bitmiyo. Yine farkli bi yerde karsilastik kiz :))
Canim ya bebek asagidaymis, kanamam oldu gecen gun yine. Igne vuruldum, doktor yine progestana baslatti 200 mg gunde 3 adet, kansizlik cikti, doktor erken dogum riski olabilir dedi. Oyle yatiyorum agir is yapmiyorumewet yaakonusalım uygun buı yerde ne sorunu var cnm
anlayışın kıtmı biraz senın erkeklere srdumzihin fukara olunca fikir ukala olurmus
özel haytım senı ilgilenrimz boşndım blki sanane tuhaf seydiğer konularınızda evli oldugunuzu yazmışsınız ,nasıl bir hayat yaşıyorsunuz acaba
anlayışın kıtmı biraz senın erkeklere srdum
diğer konularınızda evli oldugunuzu yazmışsınız ,nasıl bir hayat yaşıyorsunuz acaba
yavrum ilgini cokmu ceki git baska yerde oyala kondının bebişimSuperzeka
arkadaşlar boş insanlara cvb yazarak vaktimi calmalarına izin veremem siz takılın kendiniz kötü söz sahiplerine aittir ha bu arada terbiyesiz olsam herzaman size cevabım vardır
ahh kıyamammm caanıımmmmm
cok oturdu cok acıdı dımı
yavrum ilgini cokmu ceki git baska yerde oyala kondının bebişim
arkadaşlar boş insanlara cvb yazarak vaktimi calmalarına izin veremem siz takılın kendiniz kötü söz sahiplerine aittir ha bu arada terbiyesiz olsam herzaman size cevabım vardır
işte bi erkek kısaca net anlamış olayı erkeklere sordugumu diyerleri işte napsınlar yazık meraklılar herzamanda merakradan gelir İNSANIN BASINAErkeklere seslenmiş arkadaş, cevap yazmayalım kızlar öyleyse :) Ayrıca o nasıl bir başlık ?
BOŞ İNSAN GİT Bİ OYALAN BASKA SEYLE TABİsayemızde türkçeyi öğrendin
BURDA HİÇ ERKEK ÜYE YOKMUŞMU YA BİGİDİN YARIM AKILLILARkuzummmm masallah sıze 5 aylık olmussunuzzz
MAYA PARDONErkeklere seslenmiş arkadaş, cevap yazmayalım kızlar öyleyse :) Ayrıca o nasıl bir başlık ?
konu sahibi,önce kelimelerinize dikkat edin. burası kadınlar kulübü. erkek üye yok.BURDA HİÇ ERKEK ÜYE YOKMUŞMU YA BİGİDİN YARIM AKILLILAR